Şimdi Ara

BEL FITIĞI OZON VE KIKIRDAK TEDAVİSİ HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belimde ve kalcamda agri vardi. mr sonucu fitik denildi. ozon diskektomi yani fitigin arasina bir igne ile ozon gazi verildi. islem toplamda 5 dak. aldi. bir ay sonra kontrola gel denildi. fakat hicbir faydasi olmadi bende. Ayrica bacaklarda uyusma basladi tedavi sonrasinda. kontrolde dr. muayene etti agrininin fitiktan degil disk arasindaki bozulmalardan oldugunu bunun icin baska bir yontem yapilacak dedi hayli yuksek bir ucretti bahsettigi. Madem durum buydu neden bastan soylenmemisti? diye dusundum. ayni merkezde beyin cerrahina gorunmek istedim. o da yeniden mr istedi. sozde 1 ay onceki mr net degilmis. neyse yeni mr cekip gosterdim. Tek cumle bu fitigi alalim. eee hani ozon diskektomi iyilestirmisti diyemedim tabi. sonra ayni merkezde kayroprakti seanslarina basladik. 4 seans yapildi gidis gelisler sehirler
    arasi olunca yorucu oldu biraktim. simdi fizik tedaviye basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedayt V kullanıcısına yanıt
    vedayt, ameliyat sonrasi uyusma ve agriniz tamamen bitti mi hemen. kim yapmisti . gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif99 -- 4 Eylül 2015; 11:20:12 >
  • apwbdumblodore form genel msj dan yazarsiniz herkes okuyabilir. nende bilmiyorum nasil oldu ne yaptim da fitik oldum

• Ozon tedavisi hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

http://www.kamuranay.com/ozon-tedavisi-ankara/
  • Ben de epidural steroid enjeksiyonu yaptıranlardanım. Boyun fıtığımdan dolayı boynumda, omuz ve kolumda şiddetli ağrı bulunmaktaydı.beyin cerrahı Aybars bey önerdi Nurettin hocam yaptı. Yapıldıktan sonra ben bayıldım bu arada:) ama bu binde bir görülen birşeymiş zaten 1 saatte kendime geldim fakat bugün iğne yapılalı 5. gün olmasına karşın kayda değer bir ağrı azalması olmadı diyebilirim. Evet ağrı azalıyor ama sıfırlanmadı henüz. Bakalım bir hafta daha bekleyip sonucu değerlendireceğim.
  • elif99 E kullanıcısına yanıt
    Elif99 2.5 ay oldu ameliyat olalı.2 tane fıtık aldı tek operasyonda EMSEY HOSPİTAL Kurtköy Pendik'te doktor Sabri GÜRBÜZ.Benim işim ağır olduğundan henüz işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ama normal işler yapacak kadar iyiyim.Uyuşmalar tamamen gitti 1.5 ay sonra.Ağrı sadece belimde ameliyat bölgesinde var.Doktor (2 tane fıtık aldığımız için ve microcerrahi yaptığımız için (Bu arada endoskopik değil microcerrahi yapılmış benim ameliyat.Öyle icap etmiş)biraz daha iyi bakman lazım beline.3 ay sonra tamamen iyileşirsin dedi.Ben gayet memnunum halimden.Ameliyat sonrası telkinlere harfiyen uyulması çok önemli.Ben egzersizleri biraz abarttım belim ağrıdı sonra devam ettim aynı tempo egzersizlere ağrı arttı.Meğer bel ağrıyınca egzersizi bırakmak gerekiyormuşuz.Bıraktım da rahatladım.Şimdi yavaş yavaş yapabildiğim kadar belimi ağrıtmadan,yormadan egzersiz yapıyorum.Ameliyat çaredir yapacak bişey yoksa.Ki yapılacak herşeyi denedim.Yok kardeşim yapılacak başka birşey.Ameliyattan sakın korkmayın.Başka çare var diyorlarsa inan para tuzağı.Bu halimizden bile menfaat arıyorlar insanlar.Teşekkür ederim sana ve tüm hastalara da geçmiş olsun.

• Merhaba
    Spinal dekompresyon yaptıran varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ggunister

Ben de epidural steroid enjeksiyonu yaptıranlardanım. Boyun fıtığımdan dolayı boynumda, omuz ve kolumda şiddetli ağrı bulunmaktaydı.beyin cerrahı Aybars bey önerdi Nurettin hocam yaptı. Yapıldıktan sonra ben bayıldım bu arada:) ama bu binde bir görülen birşeymiş zaten 1 saatte kendime geldim fakat bugün iğne yapılalı 5. gün olmasına karşın kayda değer bir ağrı azalması olmadı diyebilirim. Evet ağrı azalıyor ama sıfırlanmadı henüz. Bakalım bir hafta daha bekleyip sonucu değerlendireceğim.

sonuc ne oldu? merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Ben de epidural steroid enjeksiyonu yaptıranlardanım. Boyun fıtığımdan dolayı boynumda, omuz ve kolumda şiddetli ağrı bulunmaktaydı.beyin cerrahı Aybars bey önerdi Nurettin hocam yaptı. Yapıldıktan sonra ben bayıldım bu arada:) ama bu binde bir görülen birşeymiş zaten 1 saatte kendime geldim fakat bugün iğne yapılalı 5. gün olmasına karşın kayda değer bir ağrı azalması olmadı diyebilirim. Evet ağrı azalıyor ama sıfırlanmadı henüz. Bakalım bir hafta daha bekleyip sonucu değerlendireceğim.

ben ayrıca 5 seans kadar aynı merkezde kayropraktik tedavi gördüm. şu an ağrılarım yok denecek kadar az.

• Nurettin lüleciye lazer boyun yaptıran oldu mu

• Merhaba arkadaşlar,bende malesef sizden biriyim ve bu fıktık belasını 1 yıldır çekmekteyim
    Birçok fizik osteopati v.s denedim ama ağrımı kayda değer azaltamadım.
    Bugün marmara ağrı merkezinde epudural enjeksiyon oldum,iğne yerlerinde kas ağrıları var ama bacak ağrım ilk gün olmasına rağmen epey bir azaldı.2 hafta ya kadar tam belli olur dediler.ve 3 ay ilaç tedavisi olacak dediler. ben sizinle burda paylaşacağım durumumu.
    Şunuda bilmenizi isterim ilerlemiş L4-L5 S1 diskinde 8 mm sol bacağıma sinir basısı var.yani ameliyat için 4. aşama olmak gerekiyor ben 3.aşamadayım.
    Bana 3. aşamadaki hastalarda yüzde 70 başarı sağlandığını söylediler.1.ve 2.aşamadki fıtıllarda yüzde 95

Bakalım ben birkaç gün sonra durumumu sizinle paylaşacağım.
    Sizin dikkat etmeniz gereken 4.aşama olmadan sakın ameliyat olmayın.
    1.Aşırı derecede uyuşma güç kaybı ve ayağın boşa düşme(aniden ayak yokmuş gibi yada boş merdivene basıyormuş gibi düşecek gibi olmak)
    2.İdrar kaçırma
    3.yataktan tek başına kalkamama,Tuvalet ihtiyacını giderecek şekilde oturamama

eğer bu üç maddeden 2 si sizde varsa 4. aşamaya gelmiş olabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

ben ayrıca 5 seans kadar aynı merkezde kayropraktik tedavi gördüm. şu an ağrılarım yok denecek kadar az.

Hocam merhaba,, yapılan işlemlerden sonra, aradan geçen zamanı da düşünürsek, son durumunuz nasıl acaba,,
    Tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: konci

Merhaba arkadaşlar,bende malesef sizden biriyim ve bu fıktık belasını 1 yıldır çekmekteyim
    Bugün marmara ağrı merkezinde epudural enjeksiyon oldum,iğne yerlerinde kas ağrıları var ama bacak ağrım ilk gün olmasına rağmen epey bir azaldı.2 hafta ya kadar tam belli olur dediler.ve 3 ay ilaç tedavisi olacak dediler. ben sizinle burda paylaşacağım durumumu.
    Şunuda bilmenizi isterim ilerlemiş L4-L5 S1 diskinde 8 mm sol bacağıma sinir basısı var.yani ameliyat için 4. aşama olmak gerekiyor ben 3.aşamadayım.
    Bana 3. aşamadaki hastalarda yüzde 70 başarı sağlandığını söylediler.1.ve 2.aşamadki fıtıllarda yüzde 95

1.Aşırı derecede uyuşma güç kaybı ve ayağın boşa düşme(aniden ayak yokmuş gibi yada boş merdivene basıyormuş gibi düşecek gibi olmak)
    2.İdrar kaçırma

Geçmiş olsun,, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.
    Sizin için sıkıntı olmaz ise gelişmeleri buradan paylaşırmısınız.
    Konuyu takip edenlere büyük bir iyiliğini dokunmuş olur.

• Evet süreci sürekli burda paylaşacağım.çünkü internette çok fazla sonucu paylaşan olmamış,sağolsun burda bir iki arkadaş paylaşmış.Onlarada teşekkür ediyorum.

1 gün oldu sırtımdan iğne olalı.belimle bacağımın arasında özellikle biraz oturduktan sonra kalktığımda olan ağrı bacağa batan şiddetli kram gibi ağrı şuan hiç yok,1 yıldır ilk def bu ağrı tamamen geçmiş olarak hissediyorum.
    İşe gitmedim evde 2 gün dinleneceğim.
    birkaç günde bir burda durmumu paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konci -- 18 Mayıs 2016; 12:11:32 >
  • Epudural enjeksiyon yapalı yaklaşık 1 hafta 6 gün oldu,diz altı ve dis üstü kaslarımda ağrılar halen devam ediyor,ama bir süre oturduktan sonra kalkınca bacağımdan kalçama doğru kramp şeklinde batan ağrı ineyi yaptığım günden beri kaynoldu gitti.Kaslarımdaki sızı zaten güçlendirmeyle alakalı.,ineden sonra 2 hafta hiçbirşey yapma dedikleri için çok dikkat ediyorum.birkaç gün sonra tekrar yazacağım.Allah herkese şifa versin.

• quote:

Epudural enjeksiyon yapalı yaklaşık 1 hafta 6 gün oldu,diz altı ve dis üstü kaslarımda ağrılar halen devam ediyor,ama bir süre oturduktan sonra kalkınca bacağımdan kalçama doğru kramp şeklinde batan ağrı ineyi yaptığım günden beri kaynoldu gitti.Kaslarımdaki sızı zaten güçlendirmeyle alakalı.,ineden sonra 2 hafta hiçbirşey yapma dedikleri için çok dikkat ediyorum.birkaç gün sonra tekrar yazacağım.Allah herkese şifa versin.

Merakla yazılarını bekliyoruz,,
    Bendeki ağrılar ile aynı sizinki,
    Uzun süre oturup kalktığımda özelikle sol kalçamda aşağı doğru iğne batması gibi ciddi bir sızı oluyor.
    Biraz durup bekliyorum ağrı geçince yürümeye devam ediyorum ..
    Yatakta uzun süre sırt üstü yatamıyorum, belimde sızı başlıyor, mecbur yan veya yüz üstü yatıyorum..

• Çok geçmiş olsun sizede.
    Sakın yüz üstü yatmayın özellikle l4-l5 te n fıtık olanlar için çok tehlikeli,yüzüstü yatmak bası oranını arttırıyor yani kasları zorlluyor,doktor bana özelliklee söylemişti.
    yan yatıp bacağınızı biraz kendinize doğru çekip yada uzatıp yatabilirseniz en güzeli o.
    Ben yaşadıklarımı sürekli burda paylaşacağım.hatta son 1.5 yılda neler yaşadım neler yaptım kimlere gittim kaç para verdim nekadar iyi oldum nekadar kötü oldum hepsini anlatayım :) uzun yazın olacak ama en azından insanlar gereksiz yere para vermesinler.benim 1.5 yılda tahminen harcadığım para 8 bin tl civarında:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konci -- 24 Mayıs 2016; 20:52:22 >
  • Paylaşın hocam..eminim yazmasalarda çok takip eden olacaktır. Bir kişiye bile faydanız dokunsa , duasını alırsınız..
    Özelikle ücretleme konusu önemli..

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,bende malesef sizden biriyim ve bu fıktık belasını 1 yıldır çekmekteyim

2.İdrar kaçırma

evet ağrılarım geçti Allah'a şükür. Ama iğneden mi yoksa kayropraktiktenmi bilmiyorum ben kombo yaptırmıştım hem iğne hem kayro hemde boyun çektirme. Hepsini aybars bey in sağlık merkezinde yaptırdım. Şu an omuzumdaki o ağrı hiç yok ve hiç de dikkat etmediğim halde Yani ağır kaldırıyorum, boynumu saçma şekillere sokuyorum. Tavsiye ederim. İğne biraz pahalı önce kayro ve boyun çektirme yaptırın derim. olmadı en son iğne yaptırırsınız.

• quote:

quote:

quote:

2.İdrar kaçırma

evet ağrılarım geçti Allah'a şükür. Ama iğneden mi yoksa kayropraktiktenmi bilmiyorum ben kombo yaptırmıştım hem iğne hem kayro hemde boyun çektirme. Hepsini aybars bey in sağlık merkezinde yaptırdım. Şu an omuzumdaki o ağrı hiç yok ve hiç de dikkat etmediğim halde Yani ağır kaldırıyorum, boynumu saçma şekillere sokuyorum. Tavsiye ederim. İğne biraz pahalı önce kayro ve boyun çektirme yaptırın derim. olmadı en son iğne yaptırırsınız.

Benimki boyun değil de bel fıtığı,,kalçalar vuran ağrılarım var.
    Kombo dediğimiz işlem nedir ve fiyatlama nasıl yapılıyor. Gittiğini hastanenin adı nedir,, geçmiş olsun tekrar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.