Şimdi Ara

BEL FITIĞI OZON VE KIKIRDAK TEDAVİSİ HAKKINDA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su an durumunuz nasil. Kikirdak enjeksiyon islemi esnasinda karindan yag alinip kok hucre yontemi mi uygulandi size acaba. Ben de Yunus Emre Beyden randevu almayi dusunuyorum. Otururken belden kalcama inen agrilar nedeniyle 10 dak. Oturamiyorum. Bel fitigi teshisi konmustu. Fakat kollarimdada uyusma basladi. Umarim bende fayda gorururm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leyla73

Su an durumunuz nasil. Kikirdak enjeksiyon islemi esnasinda karindan yag alinip kok hucre yontemi mi uygulandi size acaba. Ben de Yunus Emre Beyden randevu almayi dusunuyorum. Otururken belden kalcama inen agrilar nedeniyle 10 dak. Oturamiyorum. Bel fitigi teshisi konmustu. Fakat kollarimdada uyusma basladi. Umarim bende fayda gorururm

ben cokşükür iyiyim..eskiden biraz ayakta kalsam kalçamda akşama doğru başlayan müthiş ağrılarım vardı.
    şimdi o ağrılar yok.
    gidin mutlaka faydasını göreceksiniz..
    karından yağ alma nedir bilmiyorum, sizden bir şley alınmıyor.
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

17 ocak icin randevumu aldim. Muayene ucreti 350 tl dendi. Ilk igne buna dahil olur mu bilmem. Sgk anlasmasi yokmus. Gelismelwri paylasirim

• Leyla73 L kullanıcısına yanıt
    Muayene ücreti bu, iğne tedavisi başlar büyük ihtimal ile, iğne için ek ücret alınmayacak, sonraki her gidişiniz de sadece iğne parası alınacaktır , o da 200 tl idi,, acil şifalar olsun.
    Bu arada nerede oturuyorsunuz, iğne tedavisinden sonra bir saat içinde dinlenmeye geçmeniz lazım en az 3 saat kadar, cenin pozisyonunda yatıyorsunuz. Eviniz uzak ise aracınız ile gidin, ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 9 Ocak 2018; 0:8:21 >
  • Tesekkur ederim. Evt. Sehir disindan geliyorum. Yunus Emre Aricali degilmi dr.'un adi. Emre diye baska biri daha var gorunuyor cunku. Umarim saglik bulurum sizin gibi.

evet, yunus emre bey.
    zaten ses tonu çok farklı , oldukca kalın bir ses tonu var.
    umarım sizde sağlık bulursunuz...
  • Bugun tedavi basladi. Cumartesi 2.seans igneler olacak. Umarim iyi gelir. Igneler bildigimiz igne degil 4-5 adrt bel bilgesine toplu igne basini degdirme seklinde.

İnşallah,,,şimdiden belirtiler vardır iyi yönde..
  • Bugun 2. Enjeksiyonumu oldum. 1. De pek anlamadim etkisini. Ctsi tekrar gel dedi. Iyi olacagini umut ediyorum. Dr.da oyle dedi.

enjeksiyonla birlikte agrilarim dahada artiyor. Acaba bu normal mi. Zamanla mi azalacak. Enjeksiyonu old. Gunun gecesi agridan uyuyamadim. 2 gun gecti hala agrilarim siddetli.

Ben ilk iğneden sonra evde 2 saat cenin pozisyonunda yattım.

Ogün iyi idim ama sonra tekrar ağrılar başladı.

İkinci seansda sordum doktora ,bana bir sünger parçası düşün kuru şekilde. Biz ona yavaş yavaş sıvı veriyoruz. Sıvı yeterli konuma geldikçe ağrı kalmayacak dedi.

Ben yanlis hatırlamıyorsam 6 seans dan sonra duzeldim.

Allah'ıma çok şükür artık o ağrılar yok.

İnşallah sizede iyi gelir. Yanlız her insanın ağrı şekilleri aynı olmaya bilir. Bu hastalığın boyutu ve ilerleme durumuna göre ve insan yapısına göre değişebilir.. sabırlı olun..

• 6. Seans da mi dediniz. Ben Duzceden gidiyorum istanbula. Toplam kac seans ve nekadar araliklarla gittiniz siz

Daha once 10 gunde 3 seansta bitti diye yazmissiniz tedaviniz icin.

Merhaba

Bende de bel fıtığı olduğu için çokça araştırıyorum. İlk kez kıkırdak enjeksiyonunu sizden okudum. İlgimi çekti. Tam ismi nedir? Nasıl iğneleri var? Benim için de uygun olabilir diye soruyorum.

Leyla73 de bu soruları cevaplayabilirse sevinirim. Faydalı olur.

Benimde belimde ağrım var. Bacaklara inmiyor. 4 seviye fıtık oluyormuş. Benimki 3. seviyedeymiş. Ayakta 15-20 dk kalamıyorum. Kalsamda çok ağrıyor.

Şimdi araştırdığım kadarıyla bu fıtık tedavisinde değişik tedaviler yapılıyor. Fizik tedavi, manuel terapi, proloterapi, epidural kortizon enjeksiyonu, lazer enjeksiyonu, ozon enjeksiyonu, perkütan hidrodiskektomi ve jel implantı enjeksiyonu. Bütün bunlar ameliyatsız yöntemler. Forumda ozon dan fayda gören arkadaşlar vardı. Ben de onu düşünüyorum ama kıkırdak enjeksiyonu nu merak ettim. Lütfen Leyla73 de kendi MR durumunu, iğneleri ve tedaviyi anlatırsa memnun olurum.

Bunlardan herhangi birinden fayda gören arkadaşlar bilgi verebilirmi? Teşekkürler 🙏🏻

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 23 Ocak 2018; 1:46:23 >
  • O mesajı şimdi bende gördüm,

Mesajı tadavi sürecinde yazmıştım.

Doktora kontrole gittiğimde muayene ediyor,sizde ki gelişmeleri soruyor ve tamam veya devam kararı veriyor.

Bakın ben sizin bir sorunuza cevaben yazdığım yazıda bin TL civarı masrafım oldu demişim. Bu seans başı 200 TL bölündüğünde zaten 5 seans ediyor.

Şimdi bakın burada herkes kendine yapılan tedavileri yazıp paylaşıyor, bu tedaviler kesin yüzde yüz herkes de aynı olumlu veya olumsuz olacak diye bir garanti kimse veremez, siz şimdi tedaviye başladınız diyelim ki sizde ise yaramadı,bunun sorumlusu ne benim nede burada başından geçenleri anlatanlar.

Bu sayfada yazılanları herkes okur, bilgi alır aklına yatar ise gider aynı tedaviye , doktor ile görüştük den sonra ister başlar isterse de başlamaz..

Biz burada kimsenin reklamını yapmıyoruz, en ufak bir menfaat de yok, sadece başımızdan geçenleri anlatıyoruz.

• ecdeniz E kullanıcısına yanıt
    Şimdi bakın sizde ise yarayıp yaramayacağını kesin olarak doktor kararını verir, insanlar burada sıkıntılarını anlatıyor ve bizim ağrılara benzerliğini görünce de , gidin faydasını görürsünüz yazıyorum, aslında hata yapıyorum.

Leyla hanımın tepkisinden sonra artık ben bu konuda sadece başımdan geçenleri yazacağım, zaten yukarda da yazdım, bunları okur kararınızı verirsiniz.

Ben sadece size gitmeye karar verirseniz adres ve ulaşım bilgilerini vererek yardımcı olurum..

Anladığım kadarı ile tedaviden fayda göremeyecek arkadaşlar bize hesap soracak.

O yüzden bundan sonra daha dikkatli yazacağım.

Ben kesinlikle hesap sormiyorum. Sadece sehir disi old. Icin 6 seans uzun geldi. Bu nedenle saskinlikla sordum. Tedavi toplam 10 gun surdu demistiniz bu nedenle sasirdim .

• Ayrica Erdnote aninda sorularima yanit donmenizden cok da memnunum. Siz yanlis anladiniz. Tabiki tedavi sureci herkes icin degiskendir. Demekki hala iyilesme umudu var. Umarim. Gelismeleri burdan pylasiyorum ztn. Hepimiz ifak bir umudun pesindeyiz nihayetinde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.