Şimdi Ara

BEL FITIĞI OZON VE KIKIRDAK TEDAVİSİ HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bel fıtığında kalça ağrısı olmaz....Ağrı belde vede bacakta(arkada--siyatik) olur....

Sabahları kalça ağrısı ile eraber,belde tutukluk varsa Sakroileit olabilir.....

Geçmiş olsun..
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    ağrılar sabah olmuyor,gün boyu ağır kaldırıp kendimi yorduğumda oluyor,yatıp dinlenince geçiyor.
    bendeki ağrı kaba etin içindeki kemikten geliyor sanki..
    bacaklarımda ve belimde ağrı olmuyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun.

Ozon tedavisi hakkında bilgi edindiniz mi acaba ?

Yorumlarınız nedir ?

He he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 31 Temmuz 2015; 16:25:58 >
  • Bende de bel fıtığı var 3 yıldır bana geçen gün kortizon iğnesi ve ağrı kesici ve b1-6 vitamini verdi tabi istirahat dahil ama hala tam olarak geçmedik yinede biraz Allah'a şükür iyileşme var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranSeniz

quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Valla bende 15 senedir bel fıtığı var. Eğer bu tedaviyle geçerse duacın olurum. Teşekkürler konu açtığınız için.

Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah tez vakitte derman bulursunuz. Birşey soracağım 15 yıldır bel fıtığınız var belki bir cevap verebilirsiniz benim durumuma. Bende de bel fıtığı var 3 aydır ama ağrım yok. Ama sag dizimin altı çoğunlukla parmaklarımda uyuşukluk var 2 haftadır. Bu normalmidir sizce? Ayrıca ameliyat oldunuz mu şu an durumunuz nedir?

Hocam son durumlar nedir tedavinizde.paylasimlariniz ic rahatlatici ve bilgilrndirici gercekten

• Tekrar merhaba hocam. Aradan 2 ay geçti. Şimdi nasılsınız merak ettim. Epidural steroid aşısının faydasını gördünüz mü. Son durumunuz nedir merak ediyorum bende bu aşıyı olma arifesindeyim. En son 1 saat ayakta durabilmiştiniz ve egzersizlere devam ediyordunuz. Bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

quote:

quote:

Valla bende 15 senedir bel fıtığı var. Eğer bu tedaviyle geçerse duacın olurum. Teşekkürler konu açtığınız için.

Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah tez vakitte derman bulursunuz. Birşey soracağım 15 yıldır bel fıtığınız var belki bir cevap verebilirsiniz benim durumuma. Bende de bel fıtığı var 3 aydır ama ağrım yok. Ama sag dizimin altı çoğunlukla parmaklarımda uyuşukluk var 2 haftadır. Bu normalmidir sizce? Ayrıca ameliyat oldunuz mu şu an durumunuz nedir?

Hocam son durumlar nedir tedavinizde.paylasimlariniz ic rahatlatici ve bilgilrndirici gercekten

Sağolun. Burda deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve paylaşmalıyızda. Ben iyiyim pek bir sıkıntım yok, spor yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Bazı şeylerim kısıtlandı tabi, koşamıyorum, top oynayamıyorum, sert şeyler yapamıyor ve agır kaldıramıyorum ama onun dısında iyiyim. Ameliyatlık değilim, ilaç tedavisi ve fizik tedaviyle normalleştim. Hafif uyusukluk ve arada sırada belde ağrı oluyor. O da gececek yakında diye düşünüyorum. görüşmek üzere

• quote:

Tekrar merhaba hocam. Aradan 2 ay geçti. Şimdi nasılsınız merak ettim. Epidural steroid aşısının faydasını gördünüz mü. Son durumunuz nedir merak ediyorum bende bu aşıyı olma arifesindeyim. En son 1 saat ayakta durabilmiştiniz ve egzersizlere devam ediyordunuz. Bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler

Çok memnunum hocam bel fıtığı olduğunu unuttum bile o günden beri ne ağrı ne uyuşukluk maşallah diyelim nazar değmesin hiç bir sıkıntı yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun. Burda deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve paylaşmalıyızda. Ben iyiyim pek bir sıkıntım yok, spor yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Bazı şeylerim kısıtlandı tabi, koşamıyorum, top oynayamıyorum, sert şeyler yapamıyor ve agır kaldıramıyorum ama onun dısında iyiyim. Ameliyatlık değilim, ilaç tedavisi ve fizik tedaviyle normalleştim. Hafif uyusukluk ve arada sırada belde ağrı oluyor. O da gececek yakında diye düşünüyorum. görüşmek üzere

Hocam sizin sikayetiniz ne durumdaydi bide fizik tedavibolarak kendiniz mi hareket yaptiniz veya bi merkrze mi gittiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: raidon

quote:

Tekrar merhaba hocam. Aradan 2 ay geçti. Şimdi nasılsınız merak ettim. Epidural steroid aşısının faydasını gördünüz mü. Son durumunuz nedir merak ediyorum bende bu aşıyı olma arifesindeyim. En son 1 saat ayakta durabilmiştiniz ve egzersizlere devam ediyordunuz. Bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler

Çok memnunum hocam bel fıtığı olduğunu unuttum bile o günden beri ne ağrı ne uyuşukluk maşallah diyelim nazar değmesin hiç bir sıkıntı yok :)

Yahu çok mutlu oldum hakketen. Bende açıkcası iyiyim. Yalnız ben o aşıyı hala olmadım. Spor ve düzenli egzersizlerle baya bir iyileştim. Arada ağrıya benzer bir his ve çok az uyuşukluk var bunuda normal karşılıyorum. Galiba ben bu aşıyı olursam hiçbirşeyim kalmaz. Öyle düşünüyorum yani bilmiyorum. Bu arada hocam siz iyileştiniz ama bu aşıyla birlikte dikkatte ettiniz egzersiz ve sporda yaptınız değil mi? yoksa tek başına olmaz bu iş doğrumudur?

Bu arada hakketen mutlu oldum. İnsan birşeyi yaşamadan enpati yapamıyor. Sağlıklı kalmanız dileğiyle:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sizin sikayetiniz ne durumdaydi bide fizik tedavibolarak kendiniz mi hareket yaptiniz veya bi merkrze mi gittiniz

Benim sağ ayağımda uyuşma vardı ve arada belim ağrıyordu. Ama ağrım çok değildi tabi çok dikkat ediyordum etmesem daha fazla ağrı olabilirdi. Ama şimdi iyiyim. Dikkat ediyorum. Spor ve düzenli egzersiz yapıyorum. 6 gün gidiyorum spor salonuna. Dikkat edersek kurtuluruz bu işten. Önce ilaç tedavisi sonra fizik tedavi gördüm ama açıkcası bunlar değil egzersiz ve spor beni toparladı. Tabi birde aşı olacağım. Raidon arkadaşın durumu daha kötüydü egzersiz ve o iğneyle iyice toparladı. Fıtık çok ileri değilse bunu yenebiliyoruz telaşlanmaya gerek yok....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raidon

quote:

Yahu çok mutlu oldum hakketen. Bende açıkcası iyiyim. Yalnız ben o aşıyı hala olmadım. Spor ve düzenli egzersizlerle baya bir iyileştim. Arada ağrıya benzer bir his ve çok az uyuşukluk var bunuda normal karşılıyorum. Galiba ben bu aşıyı olursam hiçbirşeyim kalmaz. Öyle düşünüyorum yani bilmiyorum. Bu arada hocam siz iyileştiniz ama bu aşıyla birlikte dikkatte ettiniz egzersiz ve sporda yaptınız değil mi? yoksa tek başına olmaz bu iş doğrumudur?

Bu arada hakketen mutlu oldum. İnsan birşeyi yaşamadan enpati yapamıyor. Sağlıklı kalmanız dileğiyle:)

Pek de bir spor yapmıyorum bu aralar hocam aslında yapmak lazım da iş değiştirdim ben su an ki işim de fiziken Baya bir çalışıyorum o sebeple spor yapacak derman kalmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim sağ ayağımda uyuşma vardı ve arada belim ağrıyordu. Ama ağrım çok değildi tabi çok dikkat ediyordum etmesem daha fazla ağrı olabilirdi. Ama şimdi iyiyim. Dikkat ediyorum. Spor ve düzenli egzersiz yapıyorum. 6 gün gidiyorum spor salonuna. Dikkat edersek kurtuluruz bu işten. Önce ilaç tedavisi sonra fizik tedavi gördüm ama açıkcası bunlar değil egzersiz ve spor beni toparladı. Tabi birde aşı olacağım. Raidon arkadaşın durumu daha kötüydü egzersiz ve o iğneyle iyice toparladı. Fıtık çok ileri değilse bunu yenebiliyoruz telaşlanmaya gerek yok....

selamlar..

herhangi bir doktora gittiniz mi , Mr çektirdiniz mi.

ağırlık mı çalışıyorsunuz ??

• Ankara da manuel tedavi yerleri araştırıy orum yardımcı olur musunuzz ? manuel tedavi Ankara
  • Ankara ozon tedavisi alan var mı yada önerebileceğiniz doktor?
  • Ozon Tedavisi Ankara Merkezleri Yardımıyla Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin

Ozon tedavisi günümüzde sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Yaşam kalitesinin artması için kullanılan tedavi yöntemlerinden biri de Ozon tedavisidir. Ozon tedavisi Ankara merkezlerinde yapılan uygulamalar ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz.

ozon tedavisi Ankara kliniklerinde tedaviler bir başka tedaviyi destekleyici olarak da uygulanabilmektedir.

Uzm. Dr. Kamuran Ay Ozon Tedavisi Ankara merkezinde tedavi sürecinizin takipçisi olmaktadır.

Ozon tedavisi Ankara merkezlerinde tedavi olmadan önce tercih ettiğiniz yerin ve hekimin bu tedavi yöntemi üzerine eğitim aldığından emin olmanız tedavinizin etkinliğinde faydalı olacaktır.

• Baranseniz geçmiş olsun sana ve herkese. Ben de bel Fıtığı hastası ve senin ısrarcı ve mantıklı araştırmalarının takipçisiyim. Ne yaptın ne ettin? Ben de Epidural steroid aşısı oldum. İstanbul'da bir Ağrı merkezinde. Benim belimdeki fıtık ileri derecede sinire bası yaptığı için %50 başarı şansı verdi doktor. 2fıtık daha var ama en kötü olana uyguladık. Ileriki Günler'de durumumla ilgili gelişmeleri paylaşırım. Bel çok önemli olduğundan anlık bilgi isteyenlerde cep telefonumdan arayabilirler(0 542 736 81 75) vedat. Baltalimanı beyin Cerrahı hocam yönlendirdi ameliyat hezaman yapabiliriz ama ameliyatsız elimizden gelen tedavi yöntemlerini özellikle Epidural steroid aşısını yaptır dedi. Hemen 2 saatte gittim yaptırdım.İğne girerken ve özellikle enjekte sırasında çok şiddetli ağrıyor haberiniz olsun. Aniden şeklinizi değiştirirsiniz de o Bakımdan kötü Şeyler Olmasın diye bahsettim. 2.000 tl dedi araya girenlerle 1200 tl ye Yaptılar sağolsunlar. Başka sorusu olanlara telefonda da cevap verebilirim. Geçmiş olsun herkese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbirşey fayda etmedi. Emsey hospital de tam endoskopik ameliyat oldum kurtuldum o ağrılardan. Herkese geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bel fıtıgı rahatsızlıgım l5-s1 de başladı. başlangıç aşamasında geceleri uyuyamıyordum. agrı kesicile fayfa etmiyordu.. çok araştırma yaptım. hastanelere gittim. her gittigim beyin ve sinir doktorunun tek önerisi amaliyat olmam yönünde oldu.. sadece koru hastanesinde bir bayan uzman beyin sinir doktoru. yaşın genç, fizik tedavi ile bunu yenmeyi deneyelim, benim için 40 dakikalık bir operasyon. para kazanmak her doktor elbette ister, ama fıtıgın çok ileri aşamada degil fizik tedavi deneyelim şeklinde açıklamaları benimim güvenimi kazandı. o hastanede fizik tedaviye devam ettim. ancak bu yeterli olmadı... ozon tedavi araştırdım..pek uygulayan bir yer bulamadım.. en sonunda gazi hastanesi agrı merkezinde epidural enjeksiyon yaptırmaya karar verdim. 2015 şubat ayında bu enjeksiyonu yaptırdım. aradan gecen 7 ay da elbbette biz düzelme kaydettim. ama tamamen iyi oldugumu söylemek dogru olmaz. uzun süre bilgisayar başında oturdugum zaman sag kalcada agrılarım yeniden bşlıyor. ama bu agrılar asla ilk zamanki agrılar gibi şiddetli degil. hayatımı etkilemiyor. ancak psikolojik olarak rahatsız ediyor.. bel kaslarını güçlendirmek ve spor yapmak gerekli. bunu ihmal etmemek gerekli. biraz iyileşme olunca insanoglu hemen unutuyor, yaşadıgı amansız agrıları..bel fıtıgı oldugu sürece dikkatli olmak şart..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.