< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BEL FITIĞI OZON VE KIKIRDAK TEDAVİSİ HAKKINDA (7. sayfa)
-
-
ARKADAŞLAR, BEL-BOYUN FITIĞI VE BUNU İZLEYEN BEL-BOYUN OMURGALARINDA KAYMALAR, KOLLARIN VE BACAKLARIN UYUŞMALARI (HİSSİZLEŞMESİ)GİBİ RAHATSIZLIKLAR ZAMANIN HASTALIKLARINDAN BİRİ OLMUŞ DURUMDA. BU KONUDA BEL-BOYUN FITIĞI TEDAVİSİ YAPMAKTAYIM. ÜLKE DIŞINDAN DA HASTALARIM YANIMA GELİYOR. HASTALARIN %90 NINDA İYİLEŞME OLUYOR. TEDAVİDE MANUEL TERAPİ VE TRAKSİYON TEKNİĞİ KULLANMAKTAYIM. TEDAVİYE VÜCUDUNUN HERHANGİ BİR YERİNDE PLATİNİ OLAN, YAKIN ZAMANDA AÇIK AMELİYAT OLAN (6 AY VE ÖNCESİ), GEBE OLAN VE AĞIR ASTIM HASTALARINA BAKMIYORUM. TEDAVİYE HER KADEMEDEN VE HER BÜTÇEDEN HASTALAR GELMEKTEDİR. GENELDE TEK SEANSTA HASTA İYİLEŞİRKEN, 2-3. SEANSTA İYİLEŞEN HASTALARDA MEVCUTTUR. ALLAHTAN (C.C),TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.
İletişim: 05074461900
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf-Ali -- 28 Ocak 2018; 16:7:9 > -
Merhaba hocam. Doktorunuzun bu tedavinin kalıcı olduğunu söylediğinden bahsetmişsiniz. Peki siz tedavi sonrası mr çektirdiniz mi? Yani önce ile arasında ne gibi farklar var fıtık geri çekilmiş mi vs. bilgilendirirseniz çok sevinirim. Sağlıklı günler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikarayel34 -- 25 Ocak 2018; 23:1:43 > -
Merhaba Hacamat için kime gittiniz acaba? -
leyla hanım merak ettim ne oldu tedavi sonucu,umarım iyleşmişsinizdir.quote:
Orijinalden alıntı: Leyla73
Ayrica Erdnote aninda sorularima yanit donmenizden cok da memnunum. Siz yanlis anladiniz. Tabiki tedavi sureci herkes icin degiskendir. Demekki hala iyilesme umudu var. Umarim. Gelismeleri burdan pylasiyorum ztn. Hepimiz ifak bir umudun pesindeyiz nihayetinde
ben hala dua ediyorum doktora,o çektiğim çileler bitti,ancak yaş itibari ile 53 yaşında biri olarak artık eskisi gibi çok ayakta kalmamaya dikkat ediyorum,
kendimi çok yorar isem ufak tefek ağrılar oluyor,dinlenince ertesi güne bir şey kalmıyor,normal çalışma temposunda devam ediyor hayatım..merak edenler için bu bilgiyi paylaşmış olayım. -
hocam bu konu altında bahsettiğiniz kıkırdak enjeksiyonu ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ancak internette hiç bir bilgiye ulaşamadım. Tedavinin özel bir ismi var mıdır. Ozon ve epidural enjeksiyonlarla alakalı çok bilgi edindim ancak bu bahsettiğiniz tedaviye ait bir bilgiye ulaşamadım. -
Ben istanbul beşiktaşta romatem diye bir özel kılinikte emre beye gittim.quote:
Orijinalden alıntı: ceto7856
hocam bu konu altında bahsettiğiniz kıkırdak enjeksiyonu ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ancak internette hiç bir bilgiye ulaşamadım. Tedavinin özel bir ismi var mıdır. Ozon ve epidural enjeksiyonlarla alakalı çok bilgi edindim ancak bu bahsettiğiniz tedaviye ait bir bilgiye ulaşamadım.
Kıkırdak tedavisi diye yapılan iğne tedavisi uygulandı.
çok şükür kurtuldum o kalçlarimdaki ağrılardan,tabiki çok yorulduğum günlede çok minumum ağrı denmez ama hafif hatırlatma lar oluyor ama yılda bir yada iki kere,o yüzden çok dikkatli davranıyorum ama normal yaşantıma da devam ediyorum,malesef zaman zaman yük taşımam da gerekiyor işim icabı,
sonuç olarak çok memnun kaldım buradan,ama örnek teyzem dizlerinden çok rahatsızdı, gitti oda tedavi olmaya ma sonuç alamadı, o yüzden kimseye garanti vermem bana iyi geldi..
herkese geçmiş olsun umarım tedavi yolunu bulursunuz..
-
arkadaşlar bu illet hastalık kanser gibi insanın peşini bırakmıyor. ben 41 yaşında bir erkeğim ve 2 kere özel hastanede l4-l5 omurundan ameliyat oldum. ikisi de beni sadece 1 ay rahatlattı sonra eski ağrılarımla baş başa kaldım. sağolsun doktor bey elimizden bu kadar geliyor alışmalısın böyle yaşamaya dedi ki ameliyattan önce güya kuş gibi rahat edecektim. sonra klasik alternatif tıbba yöneldim, kuru iğne, prp vs.. onlardan da fayda görmedim. taki geçen benim yürüyüşümü farkeden tanıyayıp bindiğim bir taksici bir abinin telini verdi ki defalarca bu senaryo yu onlarca kere dinleyip salladığından 100% eminden. neyse abi ile konuştuk eve misafir geldi ve yanında getirdiği o bantlardan bir tanesini hep ağrıyan sol bacağıma yapıştırdı ve ağrı dakikalar içinde geçti. rüyada gibiydim, dedim bu nasıl bir büyü doktor ların fayda etmediği ağrıyı sen dakikalar içinde geçirdin. dedi bu uyguladığım tts-star smartpatch bandı. nasıl insanların haberi yok neden reklamı yok filan dedi özel bir girişimci yeni getirdi dedi.
paketin içinde 28 adet var ve n11, hepsiburada gibi sitelerden 300 tl ye sipariş edilebiliyor, ancakhttps://www.ttsstar.com/ sitesinden direk bir referans göstererek isterseniz 195tl ye elinize geçer. bence arkadaşlar alternatif tıba harcayacağınız paradan önce bir deneyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bu illet hastalık kanser gibi insanın peşini bırakmıyor. ben 41 yaşında bir erkeğim ve 2 kere özel hastanede l4-l5 omurundan ameliyat oldum. ikisi de beni sadece 1 ay rahatlattı sonra eski ağrılarımla baş başa kaldım. sağolsun doktor bey elimizden bu kadar geliyor alışmalısın böyle yaşamaya dedi ki ameliyattan önce güya kuş gibi rahat edecektim. sonra klasik alternatif tıbba yöneldim, kuru iğne, prp vs.. onlardan da fayda görmedim. taki geçen benim yürüyüşümü farkeden tanıyayıp bindiğim bir taksici bir abinin telini verdi ki defalarca bu senaryo yu onlarca kere dinleyip salladığından 100% eminden. neyse abi ile konuştuk eve misafir geldi ve yanında getirdiği o bantlardan bir tanesini hep ağrıyan sol bacağıma yapıştırdı ve ağrı dakikalar içinde geçti. rüyada gibiydim, dedim bu nasıl bir büyü doktor ların fayda etmediği ağrıyı sen dakikalar içinde geçirdin. dedi bu uyguladığım tts-star smartpatch bandı. nasıl insanların haberi yok neden reklamı yok filan dedi özel bir girişimci yeni getirdi dedi.
paketin içinde 28 adet var ve n11, hepsiburada gibi sitelerden 300 tl ye sipariş edilebiliyor, ancakhttps://www.ttsstar.com/ sitesinden direk bir referans göstererek isterseniz 195tl ye elinize geçer. bence arkadaşlar alternatif tıba harcayacağınız paradan önce bir deneyin derim.
-
Ne oldu çözüm buldunuzmu kullanmaya devam ediyor musun..nasıl kullanıyorsunuz,bir bant kaç gün gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 27 Nisan 2021; 13:8:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tekrar merhaba , konuyu açan kişi olarak son durumu anlatmak istedim.. Yaklaşık 1 aydır önce sol şimdi de sağ kalçalarım da ağrılar tekrar başladı, 7 yıl dan sonra başa döndükdesem doğru olur.
Keşke diyorum tedavi için son 2 seansıda yaptırsa idim. Belkide tekrarlaması bu yüzden oldu bilemiyorum,ama 7 sene çok rahat yaşadım,çok yorulunca hafif ağrı oluyordu ama beni hiç rahatsız etmiyordu, ..
Şimdi dinlenincede ağrılar devam ediyor eskiden sabah kalkınca bir şeyim olmazdı gün içinde işte ağrılar başlardı, akşam çok ciddi olur su. Bu sefer sabah kalkınca da ağrılar başlıyor. Tek iyi tarafı eskiden koltuktan kalkınca kalçama bıçak splanır gibi ciddi sancı olurdu,şimdilik yok öyle brşey,
Sözün özü başa döndük, bakalım nasıl bir tedavi yöntemi deneyeceğim,araştırarak buna bir çözüm bulacağım.
Sağlıklı pandemisisz günler dilerim..
-
Merhaba son teknoloji bantlar var, 20 nin üzerinde sertifikası mevcut. İçinde vücuda lazım olan bileşenler var, takılı kalıyor istediği an deri yolu ile kana karışıyor, böylece sürekli vücut onarıyor kendini.mideyi böbreği vs. yormak yok. Hertürlü hastalığın iyileşmesini hızlandırarak, yüksek enerji veriyor.Bağışıklık sistemini ve Sinir sistemini sağlam tutuyor, Bileşenin biri GÜMÜŞ İYONU araştırın, Amerika da kanser hücresini yenmek için kullanılıyor. Hem iş imkanı, çünkü sonuçlar mükemmel. Birçok ünlü takıyor, 532 1610279 mesaj atarsan yardımcı olurum. Ve birçok doktor kendine ailesine kullanıyor. Video çok... Ameliyatı en son düşünün, önce bunlar.. 2 ila 4 ayda sonuç alırsınız.
-
Ozon tedavisi aslında bilinenin aksine sadece belli başlı hastalıklar için gereken bir hastalık değildir. Gittiğim çoğu doktor bana ameliyat gerektiğini söylemişti fıtığım için . Ama ben bıçak altına yatmak istemiyordum doktorlara başvurmaya devam ettim ve en sonunda Cemal bey sağ olsunlar okuyorsa teşekkürlerimi iletiyorum buradan ozon tedavisi önermişti. Ben de ağrısız ve günlük işlerime engel olmayacağı için kabul ettim. Şuan tedavi görüyorum.
-
2020 ekim ayında L5 S1 bölgesinden mikro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldum.Şuan gayet iyi ve sağlıklıyım şükür.Allah kimsenin başına vermesin.Herkese geçmiş olsun.
-
bu konuyla ilgili ben nilgün hocamdan destek almıştım. oldukça memnun kalmıştım buraya link bırakıyorum https://drnilgunerozturk.com/
-
Merhaba geçmiş olsun. Mikrocerrahi ile ameliyatı nerede oldunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osmanoğlu hastanesi şişli .Hastanenin onemi yok , doktor onemlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X