Şimdi Ara

Bel fıtığı ve boks?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kum torbasıyla çalışmak istiyorum fakat, bel fıtığı ameliyatı olduğum için endişelerim var. burada bel fıtığını atlatmamda yardımcı oldu diyor. Aramız da belfıtığı olmuş olup, boks çalışan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

Arkadaşlar evde kum torbasıyla çalışmak istiyorum fakat, bel fıtığı ameliyatı olduğum için endişelerim var. burada bel fıtığını atlatmamda yardımcı oldu diyor. Aramız da belfıtığı olmuş olup, boks çalışan varmı?

Doktora danışmanızı tavsiye ederim hemde kesinlikle
  • Bel fıtığı ne seviyede, işin tıbbı yönünü bilmiyoruz bence de doktora danışın.

Ayrıca boksta üst bölge çok önemli, kum torbasına yumruk atarken alt sırtınız dahi çalışır buda bel bölgesine vurur
  • dostum bendede bel fıtığı vardı ileri seviyede,ben ameliyatsızhallettim çok şükür aynı zamanda uzun yıllardır muay thai ile uğraşıyordum ama bu hastalıktan sonra ara vermek zorunda kaldım, eğer bu işi profesyonel yapıyorsan biliyorsundur yumruk atarken kalça ve bel bölgesinden güç alırsın buda belini aşırı derecede zorlar..benm sana tavsiyem yüzme ve yürüyüşe yönelmen en az 1 sene boyunca bu sporlarla ilgilenirsen boksa geri dönüş yapabilirsin yavaş yavaş
  • Bende fıtık yok ama fıtık başlangıcı var. Ağır kaldırırken çok dikkat ediyorum ama uzun süre sabit ayakta durursam eğer malesef çok ağrı yapıyor. Daha önce yürürken bile ağrıdığı oluyordu. Ben ters mekik ve ip atlama ile geliştirdim. Şu an bir sorun yok gibi :) Bel fıtığı hastalarının beli kuvvetlendirecek hareketleri gösteren bir klavuz oluyor, doktorunuza bir danışın önce bu hareketlerle kuvvetlendirin sonra da yapabildiğiniz kadar ters mekik yaparsınız
  • hamsii
    Er

[X]

12 Eylül 2012; 7:47:23

dostum bendede bel fıtığı vardı ileri seviyede,ben ameliyatsızhallettim çok şükür aynı zamanda uzun yıllardır muay thai ile uğraşıyordum ama bu hastalıktan sonra ara vermek zorunda kaldım, eğer bu işi profesyonEl yapıyorsan biliyorsundur yumruk atarken kalça ve bel bölgesinden güç alırsın buda belini aşırı derecede zorlar..benm sana tavsiyem yüzme ve yürüyüşe yönelmen en az 1 sene boyunca bu sporlarla ilgilenirsen boksa geri dönüş yapabilirsin yavaş yavaş

______ameliyatsız bel fıtığnı nasıl hallettiniz bilgilendirirmisiniz mahsuru yoksa bende de fıtık var
    Ankara bel fıtığı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.