Şimdi Ara

Belediyenin çalışma yaparken İnternet hattımı bozması sayesinde 3 aydır mağdur olmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce sokagimizda darıca belediyesi tarafından çalışma yapıldı (ne gerek varsa her sene yapıyorlar). Çalışma başladıktan sonra ev internetimin bağlantısı kesildi ve hala da kapalı. Telekom altyapısını kullanan sağlayıcımıza arıza kaydı bıraktık. 3 aydır hattınızda büyük bir arıza var ve ekiplerimiz çalışıyor diye mesaj atıyorlar.

Arkadaşlar, ne sınava calisabildik ne başka bir şey yapabiliyoruz normalde aylık 512GB İnternet kullanıyorduk. Ekonomi sağ olsun tek eğlencemiz İnternet malesef. Onu da artık kullanamıyoruz.

Saglayiciya durumu soruyoruz aynı yanıtı veriyor sürekli. Belediyenin de Allah belasını versin zaten ilçeyi şantiyeye çevirdiler. İnternetin düzelmesi için yeniden kazı yapılması lazım gibi şeyler duydum. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Süreci hızlandırmak için öneriniz var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay gibi bir hizmet alamama büyük etken, TurkTelekom böyle işte, tuketici.btk.gov.tr sitesinden şikayet edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Btk'dan şikayet ediyorum ama şöyle bir tabut gönderip iptal ediyorlar: sağlayıcı sorununuzu 10 içinde cozemeyecegi için iptal ediyor.

• *yanıt

• Türkiye de düzgün bir internet sağlayıcısı seçmek rus ruleti gibi arkadaş, yapacak bir şey yok hocam. Geçmiş olsun, TurkTelekom kaynaklı sorun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.