Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    farklı kurumlarda farklı ücret alınmasında bir sorun göremiyorum. memur kafasıyla ilerlenecekse kimse alanında kendini geliştirmek istemez. mevcut sistem ile rekabetin önünü açıyoruz, alanında daha uzman kişiler de daha fazla para kazanmış oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla doğru bir şey yazmış hocam. yukarıdan emir gelince silme kararı almış

mı?

• sriiouss kullanıcısına yanıt

harikasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peoxy P kullanıcısına yanıt
    la noluyo

• sriiouss kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 12 Temmuz 2023; 22:24:50 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böğrümde bir ağrı var ne olabilir :)

• Hastalara insan muamelesi yapıyor musunuz? Onlara sağlıklarını korumaları hakkında telkinde bulunuyor musunuz? İlgileniyor musunuz yoksa ilaç yazıp gonderiyor musunuz? Ortalama randevu görüşme süreniz ne kadar sürüyor? Hastaların sosyal statülerine göre ayrım yapıyor musunuz? Psikolojiniz sağlam mı? Bir hasta ile ufak bir tartışma veya anlaşmazlık durumunda hasta sağlığı sizin için önceliğini kaybediyor mu? Yoksa kişisel inat, trip, ego gibi duygulara yenik düşmeyip yine de onların sağlığı için yardımcı olmaya çalışıyor musunuz? Sorularım bu kadar, teşekkür ederim.

•  

• Guest-19E46406E G kullanıcısına yanıt

Bu yazdıklarınıza katılıyorum....ancak devlet ihtiyaç olduguna karar verırse duz uzmanla yandal uzmanı arasında hemen fark yaratır..ilerde boyle olacaktır bence ........

ben de pediatrist im 30 yıllık ..batıda taşradayım.. elime total 45 k gecen aylar oldu..ama 55-60 k geçen aylarda oldu, teşvik dahil.... ayrıntı için bordroya bakmak lazım.. aynı hastanede total benden 25 k fazla eline gecen var...

• Guest-19E46406E G kullanıcısına yanıt

Bu yazdıklarınıza katılıyorum....ancak devlet ihtiyaç olduguna karar verırse duz uzmanla yandal uzmanı arasında hemen fark yaratır..ilerde boyle olacaktır bence ........

ben de pediatrist im 30 yıllık ..batıda taşradayım.. elime total 45 k gecen aylar oldu..ama 55-60 k geçen aylarda oldu, teşvik dahil.... ayrıntı için bordroya bakmak lazım.. aynı hastanede total benden 25 k fazla eline gecen var...... temmuz zammı tam anlaşılamadı parca parca yattı.. netini bilemedim, 40+teşvik uzerine zammı ekleyebılırsınız

• kankaster2 K kullanıcısına yanıt

Hocam öğrencilik zamanınıza dönseniz neyi farklı yapmak isterdiniz? Bir de tatil beldesinde doktorluk yapmak nasıl sizce? Kiralar falan uçmuş olması lazım oralarda. Ben de lisemin son yılını Ortaca'da okumuş biri olarak Muğla'nın tadı damağımda kaldı ama açıkcası orada geçinebileceğimi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.