Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yetme doktorlar forumda takılıyor.Sizin elinize düşen hastaların başına gelecekleri şimdiden görebiliyorum..

• Ortaokulda ilk 1000e gir Türkiye'nin en iyi liselerine yerleş, lise okulu dereceyle bitir sonrasında üniversite sınavında Türkiyede 3.5milyonun girdiği sınavda ilk 2000e gir, sonrasinda zorlu tıp fakültesi eğitiminden geç

Ve vatandaşın biri çıkıp yeni yetme doktorlar bu forumda takılıyor desin Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Temmuz 2023; 8:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ankaratıplı sen beni affet üstteki mesajım için

büyük insanların değeri sonradan anlaşılıyor

• Hocam patlamış gitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bahahahahahahahahaha, otur sıfır

• Bir haksizlik var şuan bir uzman doktor ek mesaide saatlik 75 lira alirken temizlik personeli 150 lira aliyor bizim konuşmamiz gereken egitimli bireyin sesini duyurmamiz gereken asıl mesele bu . @Ankaratıplı bir tanidigim doktor boyle dedi bir eksiklik varsa bikgisi olan varsa duzeltebilir mi

• Guzelim konuyu kacirmisiz biraz daha kavga etsenize

• Çaktı / Kaçtı

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    İLK FOTO HALİS Mİ

• OPERASYON BAŞKOMUTAN BORDROREİS TARAFINDAN BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.

Seni yalnız bırakmadık paşam

• Guest-19E46406E G kullanıcısına yanıt

yazılımcılara takmışsın, söylediğin çoğu şey doğru değil.

-sen deliler gibi çalışırken biz neden 5-6 saat çalışıyoruz? bu yargıya nasıl varıyorsun?

-bir arkadaşım ve abisi cerrah. cerrah abisinin birebir sözleri; "doktorluk kolay meslek, prestijli, toplumda saygı görüyorsun, parası da iyi". kötü doktor bile iyi para kazanıyor. ama kötü yazılımcı sürünür, iş arar. o yüksek rakamları çok iyi yazılımcılar -o da ingilizcesi varsa- alıyor. ben mesela 50 yaşımı geçtim ancak iyi kazanmaya başladım. şimdiye kadar türkiye piyasasında idare ediyorduk, yeni başladı bu yurtdışına çalışma olayı da biraz para yüzü gördük. ama dediğim gibi herkes böyle değil. yurtdışına çalışırken kontratlı çalışırsın, tak diye kontratın bitebilir. ama bir devlet memuru doktoru c.başkanı bile kovamaz.

-kalkmış kendinin amerikadaki doktorla karşılaştırıyorsun. ben de kendimi amerikadaki yazılımcıyla karşılaştırayım? 250.000$ almam gerekirdi senelik. temizlikçi hemen hemen senin kadar alıyor madem, hem de o riske giriyorsun. kim girer o riske diyorsun. sen de temizlikçi ol?

türkiye'de iyi kazanmanın garanti olduğu tek bölüm tıp. bu yüzden de puanları yüksek. ağlama edebiyatı yapma doktor abi bize.

adamın adı mert değil aq

• Adamın utançtan hesabı patlamış puhahaha

• Konuya su kadin gibi birakip gidesim var Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

• Ankaratıplıyı öldü diye tabuta koyarsın bir bakmışsın cenaze namazını Ankaratıplı kıldırıyor. Böyledir Ankaratıplı...

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

zamanında böyle bi konu açılmıştı görsel oradan 🙂

başka bir konuda da resmini atmışlardı ben de gidip resimdeki kişiye sen ankaratıplı mısın diye sordum okulda.o da ankaratıplı kim aq dedi.

• Guest-19E46406E G kullanıcısına yanıt

Zaren uzman olduktan sonra özelde calısırsan iyi para var devlette tanıdıgım uzmanlar 70-100k arası alıyor aisstan 40-50k özel hariç iyi para yok

• bu ulkede neden cogu doktora guvenmemeliyiz sorusununc evabini arkadas bir daha ortaya koymus. 60 bin ya da 45 bin almasi onemli degil her halukarda adam yalancinin biri. orta dogu insani icin para her seyin ustundedir.

benim uzman doktor arkadasim gecen sene 60 bin aliyordu muhtemeln 90 100k aliyordur devlette.. ki bu adamlar surekli greve gidiyoruz yurt disina gidiyoruz ayaklari yapiyorlar. hayir sanki yurt disi firsati olsaydi ulkede duracaktir da... yurt disina gidemedigin icin zaten o grevi yapiyorsun. surekli muhendisler gidiyor bir tane bile gelip ben yur tdisina gidiyorum bakin kaybediyorsunuz demiyor.. cunku yurt disina gitmek cok siradan basit bir olay ve bir tercih. aptalca beyin gocu vs. mavralari atmazsiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.