Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam bilmiyorum hocam tıp fakültesinde öğrenciyim ben de Gözlerim yukarıdaki gibi ama.
  • Mesajları silmiş ne yazmıştı hocam ne konuşuldu
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Klasik
    "Doktor: şu maaşı alıyorum.
    Ankaratıplı: Hayır almıyorsun bordro bordro bordro dobrobodro" konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

tıp fkaültelerinde proflar var onlardan artıp da asistana kalacağını mı düşünüyorsun senBen 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

üniversiteler düşük veriyor

eğitim araştırma ile şehir hastaneleri iyi veriyor

rize de sba ya bağlı

Açıklamanızda savunduğunuz sistemde şöyle bir sıkıntı mevcut.

Neden aynı işi yapan, aynı ünvandaki aynı kıdemdeki insanlar farklı kurumlarda farklı ücretler alır, adaletsizlik değil mi bu?

İkincisi bu adaletsizlik içinde yüksek kazanan bir yeri cımbızlayıp genele mal etmek ne kadar etik bir yaklaşımdır?

• Ankarazıpzıplı bu sefer zıplayamamış
  • Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

Hocam geçen ay attığınız mesajda zam vs gelmemişken 60 bin aldığınızı söylemişsiniz nasıl oluyorda zamlardan sonra 45 bin zor alıyorsunuz
    güzel yakalamışsın
    Hangi konu bu
  • Kiralardan yakınan çok konu açmışsınız orada bu tarz şeyler demişsiniz. Doktor olduğunuza inanmayan 60 bin alan adam bu kadar konu mu açar diyenler olmuş şimdi onları da okuyunca ve dediklerinizdeki çelişkileri düşününce aklım karıştı

1 ay 5 gün önce Param çok iyi diyip şimdi iyi kazanmadığınızı 5 sayfa boyunca anlatmışsınız bilemiyorum.
    Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

• birilerinin kardeşi yksye girmiş anlaşılan
  • Bir bizim hastanedeki asistanlar iyi kazanıyor herhalde.

Kira konusuna dikkat çekmek için bombaladım biraz. Öyle bir para yok.   Bordrom yukarıda.

• Ben bu sene tıp yazmayı düşünen birisi olarak maaş kısmına odaklanmıyorum ama Zeynep Kamil'de asistan cerrah olan kuzenim zamlardan önce ek ödemeler nöbetler vs derken 40 civarı alıyordu, son zamlarla 55 filan olur tahminen.

• Hocam yeni mezun doktorum, eylülde pratisyen olarak acilde başlayacağız işe sizin de bildiğiniz üzere. Yeni mezunlara tavsiyeleriniz nedir? Genel tavsiyeler, hasta bakımı yönetimi, spesifik bazı detaylar, hangi dhy kitaplarına çalışalım? Şu an acilde 100-50 vaka gibi kitapların pdf lerini buldum ve Emre Sengun - YouTube kanalı var burada birçok faydalı video mevcut, bu kaynaklara çalışmayı düşünüyorum..

• Tıp iyidir hocam lğtfen yanlıs yonlendirme yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

Hocam geçen ay attığınız mesajda zam vs gelmemişken 60 bin aldığınızı söylemişsiniz nasıl oluyorda zamlardan sonra 45 bin zor alıyorsunuz

bakın burada beni trol ve yalancı ilan edenelere en güzel cevap

vergi diliminden adamın aylık maaşını çıkarttım (ve buradaki rakama ulaştım)Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

sonra beni yalancılıkla suçladınız

bakın kendisi de yazmışBen 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Temmuz 2023; 23:27:40 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ankaratipli ilk defa haklı ( o yaptığın analizi neden sildin ki dediğin şey de doğruydu, ilk defa haklıydın onda da mesajı silmişsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 10 Temmuz 2023; 23:28:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.