|
Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (5. sayfa)
-
-
Mesajları silmiş ne yazmıştı hocam ne konuşuldu -
Klasik
"Doktor: şu maaşı alıyorum.
Ankaratıplı: Hayır almıyorsun bordro bordro bordro dobrobodro" konusu -
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıtıp fkaültelerinde proflar var onlardan artıp da asistana kalacağını mı düşünüyorsun sen
üniversiteler düşük veriyor
eğitim araştırma ile şehir hastaneleri iyi veriyor
rize de sba ya bağlı
Açıklamanızda savunduğunuz sistemde şöyle bir sıkıntı mevcut.
Neden aynı işi yapan, aynı ünvandaki aynı kıdemdeki insanlar farklı kurumlarda farklı ücretler alır, adaletsizlik değil mi bu?
İkincisi bu adaletsizlik içinde yüksek kazanan bir yeri cımbızlayıp genele mal etmek ne kadar etik bir yaklaşımdır?
-
Ankarazıpzıplı bu sefer zıplayamamış -
-
güzel yakalamışsın -
Hangi konu bu -
-
-
birilerinin kardeşi yksye girmiş anlaşılan -
Bir bizim hastanedeki asistanlar iyi kazanıyor herhalde. -
Kira konusuna dikkat çekmek için bombaladım biraz. Öyle bir para yok. Bordrom yukarıda.
-
Ben bu sene tıp yazmayı düşünen birisi olarak maaş kısmına odaklanmıyorum ama Zeynep Kamil'de asistan cerrah olan kuzenim zamlardan önce ek ödemeler nöbetler vs derken 40 civarı alıyordu, son zamlarla 55 filan olur tahminen.
-
Hocam yeni mezun doktorum, eylülde pratisyen olarak acilde başlayacağız işe sizin de bildiğiniz üzere. Yeni mezunlara tavsiyeleriniz nedir? Genel tavsiyeler, hasta bakımı yönetimi, spesifik bazı detaylar, hangi dhy kitaplarına çalışalım? Şu an acilde 100-50 vaka gibi kitapların pdf lerini buldum ve Emre Sengun - YouTube kanalı var burada birçok faydalı video mevcut, bu kaynaklara çalışmayı düşünüyorum..
-
Tıp iyidir hocam lğtfen yanlıs yonlendirme yapma -
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LIFE
Hocam geçen ay attığınız mesajda zam vs gelmemişken 60 bin aldığınızı söylemişsiniz nasıl oluyorda zamlardan sonra 45 bin zor alıyorsunuzbakın burada beni trol ve yalancı ilan edenelere en güzel cevap
vergi diliminden adamın aylık maaşını çıkarttım (ve buradaki rakama ulaştım)
sonra beni yalancılıkla suçladınız
bakın kendisi de yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Temmuz 2023; 23:27:40 >
-
Ankaratipli ilk defa haklı ( o yaptığın analizi neden sildin ki dediğin şey de doğruydu, ilk defa haklıydın onda da mesajı silmişsin )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 10 Temmuz 2023; 23:28:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X