Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

git rize tıp fakültesini ara sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Temmuz 2023; 20:42:17 >
  • Ortalık karışacak vaziyet alın
  • afat geliyor hem de Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

• 17.000 lira teşvik veren yer bulmuş çünkü, tıp fakülteleri 3000 lira veriyor, ortalama da 7-8 bin lira civarında. Ülkede şunu veren bir iki hastane var, onu da ss atmış kral 

Alacağınız para ek nöbet ile 36 bu hastanede bile, ki ek nöbetle maaş mı söylenir? O zaman öğretmen de ek mesai ile 40 alıyor diyelim.

Kaldı ki herif emekliliğe bile yansımayan kalemleri, her ay farklı yatan kalemleri ekliyor. O bunu hep yapıyor ben biliyorum bu herifi, dinlemeyin prim vermeyin.

İşçi ol sen de yazmış yukarıda, işçi ile doktorun aynı parayı alması gelişmişlik göstergesiymiş :ddd güler misin sabaha mı bırakırsın. Acınası yorumlar.

Sanki tüm ülke 3000 euro'larda fixlenmiş.  

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Benim ailenin yarısı doktor. Dünyanın en saygın mesleği gözümde ama parayla yapılacak iş olmadığı gibi abarttığın hiçbir parayı kimse alamadı, almıyor da. Sana mı inanalım çevremdeki insanlara mı? 1 yıllık doktor kuzenim 40 alamıyor sen burada bir şeylerin en üst seviyesinden tutuyor bizlere atıyorsun. Kaç kişi o seviyeye ulaşabiliyor ? Sal bu işleri kendini de yoruyorsun.
  • tıp fkaültelerinde proflar var onlardan artıp da asistana kalacağını mı düşünüyorsun senBen 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

üniversiteler düşük veriyor

eğitim araştırma ile şehir hastaneleri iyi veriyor

rize de sba ya bağlı

• 1 yıllık doktor olduğunu söylesen kuzenim derdim sana :Dd gelmiş o yazmış gibi sanki
    Ben de sana diyorum ki canım kardeşim her maaş birbirini masmaalesef tutmuyor. Anlamak istemediğin şeyler var. Kendi kuzenim 1 yıldır doktor. Karabük'te çalışıyor. 40 aldığımı duymadım. İşitmedim. Herkes tek düze maaş almıyor demek istediğim bu anlayabiliyor musun? Devlet olsam 100k yaparım doktor maaşını da gerçekler bunlar.

Hocam adam aldığım bu diyor ısrar ediyor bordro atıyor siz hala hayır sen bunu almıyorsun 2 katını alıyorsun diyorsun.

Hayır arkadaş trol de değil gir profiline bak normal bir vatandaş.

Adama sen çalışmıyorsun yapabileceğin en az işi yapıyorsun desen anlarım çünkü bu göreceli bir şey. Ama adam ısrarla 30-40 aldığını söylerken hala hayır sen 60 alıyorsun demen normal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Bu mesaj silindi.

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

Almamalı neden eşit almalı ? Bir doktor ile neden marketçi aynı parayı alsın ? Adam yıllarını vermiş can kurtarıyor neden daha çok almasın ? Ben ankaradayım doğma büyüme hem de her gün okulunuzun önünden geçiyorum bi seni göreyim valla çok merak ediyorum seni gel bi' çay kahve içelim sal şu işleri :D
  • ben demiyorum

gazeteciler alsın diyorlar siz de izlediniz attığım videoyu 

• Ankaratıplı kardeşimiz değişik bir kardeşimiz, beni de bloklamış yazamıyorum.

Birçok arkadaşım var geçen yıl göreve başlayan,

Acildeki pratisyen bir hekim her şey dahil, hastanesine göre hata paylarıyla birlikte aldığı maaşı yazıyorum:

35k -5k/+10k

• TIPTAN SOĞUTMAYIN DAYI ADAMI AYDA YILDA Bİ KERE MEZUNA KALDIK, KAZANİYİM SONRA KAWGASINI YAPARSINIZ
    Harbi istersen gel takılıp buluşalım bugün önünden yürüyerek geçtim. Sizin Hacettepe tarafına bakan girişten girmiştim. Ciddiyim ben merak ediyorum seni :d
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.