Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ney ablası mı  

• kıbrısta hukuk ücretli bıraktı kardeşim var mı başka sorun
  • Merhaba hocam, öncelikle böyle faydalı bir konu açtığınız için teşekkür ederim.Ben de çok gönüllü isteyerek seçmedim tıbbı biraz aile baskısından biraz da mühendisliğe ilgim olmadığı için seçtim diyebilirim.şimdi bu yazdıklarınız da moralimi bozdu açıkçası.Yurtdışına gitmek için neler tavsiye edersiniz?
  • ne hukuku

• AnkarahukukluBen 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 10 Temmuz 2023; 20:23:49 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ben bundan farklı bir şey mi söyledim? Zam öncesi 25 alıyorum, 1 senede vergi dilimine giriyorsun, 30 bin lira 25'e düşüyor. Ben 25 alıyorum hâlâ atayım bordromu sana bir saniye. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya, bak abisi altta toplam aldığım yazıyor.

Teşvikten de 11 aldım, bu gördüğün ay toplam elime geçen 36 oldu. Temizlikçi de 28 almış. 8 bin lira için tıp okut çocuklara aferin sana.

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

hukuk bırakmışsın diyor dr.inekmatur reisim

Hocam çok merak ediyorum sakın yanlış anlamayın da adam kendisi belirtmiş şu kadar alıyorum diye niye yalan söylesin ki? Adam edevletten fotoğrafını atmış sanırım ama sizin attığınız bütün görseller hep excelden hazırlanmış gibi. Varsa halka açık resmi bir kanıtınız belirtin biz de öğrenelim.

• hukuk terk değil hocam kendisi ankaranın en iyi liselerinden birinden mezundur

Ya sabır, kardeşim git konumdan ya sen, gerçekten anlamıyorsun. Olm elime geçen parayı adama söylüyorum eline 60 bin geçiyor diyor. Yok öyle bir para. Ek nöbet tuttuğum bir ay vardı, canım çıktı 12 nöbet çalıştım, elime bir tek o ay 40 bin liranın üzerinde para geçti. Niye çoluk çocuğu kandırıyorsun. Bir insan ek ödemelerle meslek mi seçer? Bunların yasal dayanağı yok, yarın sıfırlanabilir. Söylesene millete normal maaşı?

30 bin lira doktor alıyor şu an. Vergi dilimine girmemiş olsun hadi, temizlikçiye de 25-28 veriyor kılçıksız. Ya hadi sana 40 verse neye yarar, adam temizlikçi 30 alıyor. Sen 200 hastanın sorumluluğunu alıyorsun. Ben burada bu mesleğin ülkede yapılmayacağını anlatıyorum, sen hikaye anlatıyorsun.

Yurtdışına gidecek arkadaş yazsın, Türkiye'de doktorluk saçma sapan bir hâl almaya başladı. Seninle daha fazla muhatap olmayacağım, konunun anasını ağlattın, milletin sorularını yanıtlayayım diyorum, her konuya saldırıp çöp ediyorsun arkadaş. Daha çalışmıyorsun, bir sahaya atıl, bir çalış, sonra konuşalım.

• Ya devasa ek ödemeler alan insanları ekliyor topluyor çıkarıyor 60 bin buluyor, hah diyor yazılır. Bir kere bilmiyor ki hastanede zaten 30 binin altında alan yok. Doktora ek ödeme cart curt ekli halde 35-40 versen ne olacak? Tüm sorumluluk sende, adam sadece yerlere paspas atıp 30k alırken senin zaten taban maaşının 50-60'tan başlaması gerekiyor. 200 hasta bakıyorum arkadaş ben, bir günde 200 kişiden dava yeme riskine kaç kişi giriyor dünyada?

hahahhahaha, dahiliyeci asistanın mesai saati benden fazla çünkü, benden fazla alması çok normal, adam haftaiçi her gün + üzerine 7-8 gece nöbete kalıyor. Dünyada hangi meslek ayda 2 gün evde oturarak 50-60 kazanınca ben iyi kazanıyorum diyebilir, resmen acınası bir yalan söylüyorsun çocuklara.

Yazılımcı arkadaşım evde oturarak günde 5-6 saat ile kazanıyor bu parayı. Bu arada türkiyenin en çok ödeme veren asistanlığını bulup ss atmana da ayrı patladım  Çocuklar sana uyup yazacak finalde babayı alacak.

Bir şey soracam resmi sitede fiyatlar 55k-60k diye mi belirtiliyor gerçekten? Altında da 22500(maaş)+11500(temel ek ödeme)+6000(nöbet)+17000(teşvik) diye oldukça düzensiz bir şekilde yazılmış. Bana trol gibi geldi açık konuşmak gerekirse :/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.