Şimdi Ara

Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
13.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip hayalimdi ama ilk seneden eczacilik okdum 5 yillik eczaciyim. Bazen doktor egosunu kiskaniyorum ama para daha cok olunca o da gidiyor simdi.

Ekleme yapayim acil asistani gecen yil 50bin aliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 10 Temmuz 2023; 23:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

ne ilk defası hep haklıyım ve tüm söylediklerimi verilerle kanıtlayan sadece benim

geçen yazın da bu şekilde olacak dememe rağmen trol dediler

-----------

sonrasında ne oldu haklı çıktım

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben trolsunuz demedim ama attığınız resimler cidden fake gibi duruyor adamı suphelendiriyor haliyle. kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 10 Temmuz 2023; 23:31:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özelden attım hocam oradan bakın  ve fake falan değil hepsi gerçek real yani

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

ne gibi hocam

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Dedikleri doğruda olabilir aslında 60k alan adamda kira konusunda yakınmaz heralde

• Tüm mesajları okudum konuyu açan hocamız biraz dümenci gibi geldi, bol keseden atıyor galiba harbiden bir yakını tıp istiyor ve tam ucu ucuna noktasında. Neden bir türlü doktorlarla ilgili doğru bilgiye ulaşamıyoruz çıldıracağım.

• Artik para biotech'te. 30 yaslarinda bilim insanlari olarak, aylik net 400 bin liraya yakin kazaniyor ve uzerine halka acilmamais sirket hisseleri aliyoruz  

• Hocam sizin maaşlar nasıl ayda ortalama

• Yani acilde çalışan pratisyen hekim zaten baktıgımızda bir doktorun çalışmak isteyeceği son yer olabilir , yani sizi en düşük maaş alan kişi olarak sayarsak ortalamanın altında kalmanız normal . Bir insan asistanken yeni zamla 60k civarı almak istiyorsa tusda yüksek yapıp nerenin şartları iyiyse orayı tercih etmeli yoğun asistanlık döneminden sonra da kendini iyi yetiştirmişse zaten yolunu bulur , genel anlamda da zorunludan sonra çalışma şartları normalleşir diye düşünüyorum iyi paralar kazanmaya da başlar özelde vs

• Hocam eniştem şu an aile hekimi kendisi sanirim son zamlarla 68k alacak, teyzem de uzmanlık yapıyor gözde daha bitirmedi, sanırım onun da 60k oluyor son zamlarla eksiği yoktur fazlası vardır öyle söyleyeyim. Ve gezmeleri falan hiç eksik olmaz hayatı yaşıyorlar şu an bir sürü mal varlığı edindiler yatirim da yapıyorlar ( tuttuğu nobet sayisi 3 falan ayda hatta cogunda evde oluyor yakın olduğu için hemen hastaneye gidiyor) . Yani tıpı kötülemek için her yıl konu açılıyor hatta siz hacettepeye başkent üniversitesine falan gidin proflarla konuşun ayda belki minimum 200-300k kazanan adamlar yazılımcı ol diyor. Bu sıralar popülerliği olan bir şey yazılım, gazına gelmemek lazım. 5 yıl sonra mezun olunca Türkiye'de ortalama maaşla ve düşük maaş artışlarıyla çalışacaksın özelde, top ünilerdeki ceng mezunlarının kaçı yurt dışına gidiyor ki de parayı vuruyorlar, ayrıca yüksek lisans da yapmak lazım iyi bir noktaya gelmek için. Ceng mezunları Türkiye'den yurt dışı için çalışıp dolar kazanıyor diyorlar vallaha kaç kişi acaba böyle yapıyor bunlar tıptaki tusta ilk 100'e girenler gibi bir şey. İki mesleğe de ilgisi olanın (ceng ön planda oldugu için diyorum) tıp seçmesi mantıklı gibi.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Hoca patladı, utancından yorum bile yazamiyor puahahahah

• gün geçmiyor ki yeni rakip eleme konuları açılmasın

tıp hedefleyenlere tavsiyem asla vazgeçmeyin ve bu forumdaki tıp kötüleyenlere de asla itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 11 Temmuz 2023; 1:23:16 >
  • Eline saglik. Tip benim girdigim zamanda ilk 10 binden aliyordu ama kesinlikle bunu hak edecek bir bolum degil. 20k+ adamlar yazabilir, ama ilk 20'dekiler cerrah olup iyi kotu yurt disina gidebilceginden emin degilse yazmamali. O da her ulke istemiyor yabanci doktor.

Benim daha garibime gidense burada fakultede olup "tip soyle muhtesem" muhabbeti yapan elemanlar. Yani tibbi sevebilirsiniz gercekten, para hic umrunuzda olmayabilir de, sonucta acilde calismak zorunda degilsiniz istemezseniz ama nasil bu Kadar emin oluyorsunu TR'deki isleyisten?

Arkadaslar gercekten hardcore malum is var. Oyle Boyle degil hem de. Yani bir Ceng'i ortalama bir hastaneye koysaniz cildirir verdiklerine karsilik aldigina ama siz bilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

konu rakip eleme konusu ama senin yazdıkların  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.