< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 10 Temmuz 2023; 23:30:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 10 Temmuz 2023; 23:30:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne ilk defası hep haklıyım ve tüm söylediklerimi verilerle kanıtlayan sadece benim geçen yazın da bu şekilde olacak dememe rağmen trol dediler ----------- sonrasında ne oldu haklı çıktım
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 10 Temmuz 2023; 23:31:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
özelden attım hocam oradan bakın |
ne gibi hocam |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm mesajları okudum konuyu açan hocamız biraz dümenci gibi geldi, bol keseden atıyor galiba harbiden bir yakını tıp istiyor ve tam ucu ucuna noktasında. Neden bir türlü doktorlarla ilgili doğru bilgiye ulaşamıyoruz çıldıracağım. |
Artik para biotech'te. 30 yaslarinda bilim insanlari olarak, aylik net 400 bin liraya yakin kazaniyor ve uzerine halka acilmamais sirket hisseleri aliyoruz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 11 Temmuz 2023; 1:23:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
konu rakip eleme konusu ama senin yazdıkların < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |