Lan adama ciddi önemli soru sorduk cevaplayamadan gitti, başlayacam sizin tıpınıza tüfeğinize de be! Bi durun lan para pul değil her şey... İki bilgi öğrenelim dedik ondan da olduk, senin yüzünden oldu ankaralı, bir sal artık SAAAALLLLL |
Ben 2 senelik doktor bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz. (9. sayfa)
-
-
hasta bakımı senin görevin değil hocam
acil için de mecburi hizmet el kitabı al, ilyas yolbaş hocamızın ben aldım intenlüğe geçmeden bitirdim baya beğendim anlatımı
-
2 de adam yalan söyledi ve yalanı ortaya çıkınca kaçtı
ama senin gitmemen tuhaf çünkü geçen sene intern ücretin asgari ücret olmasını imkansız diyordun hatta beni ikide bir darlıyordun eylülde falan çıkmamıştı ve beni yalancılıkla suçluyordum
kasım aralıkta yatmaya başlayınca birden sesin kesildi
-
ankaralı.. üzülürüm, şu enerjini boş yere kendini zorla haklı çıkarmaya çalışmana üzülürüm..
yine senle tartışmayacağım, yok şunu dedin bunu yalanladın falan da filan.. enerjimize yazık..
senin avukat olman lazım, tıptan sonra hukuk okumanı tavsiye ediyorum
-
Ben konu sahibine analizimi ekleyip özetliyim. Okuduğunuza değmez demiş.
Bu coğrafyada doktorlar diğer meslek guruplarından daha fazla göte gelmio. yani Hangi mesleği seçerseniz seçin toplum sizi itin götüne sokar. Nokta. Doktorların farkıysa şudur. evinize fatura geldiğinde ben bunu nasıl ödicem diye kara kara düşünmezsiniz.
O yuzden okuma imkanınız varsa okunabilecek ünimesiteye gittiğinize değicek belkide ilk üç meslekten biridir. Eğer memur olabiliyorsanız butun bolumleri okuyabilirsiniz. Ama olamıcaksınız.
10 milyon tane ünimesite diplomalı işsiz var. Memur olanlar binde biri bile değil. Memur olamıcaksanız doktorlukta bir boka yaramaz.
Sizin genç yaşınızda hesap etmeniz gereken tek şey budur. Ananız babnız akrabalarınız komşunuz hepsi cahildir. Bilmedikleri şeyi bilirmiş gibi gelip size anlatır nasihat verir dikte ederler. Fuck'em.
Yukarıda yazdıklarıma göre karar verirsiniz.
-
doktorluk memurluk değil mi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam acilde 100 vakayı bitir. Yeşil alanı zaman içerisinde zaten öğrenirsin. Önemli olan acil vakaları atlamamak. Benim zamanında en sık gördüklerim; kardiyolojik aciller, KOAH atak, ketoz, akut batın, travma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sormayın hocam.Ankaratıplının o muhteşem bordrolarını kaçırdık
Ya malum partilisin ya da inanılmaz iyi niyetlisin. Her yıl bir önceki yılı arar olduk. Şuan uzman hekim olarak pratisyen hekim olduğum zamanları mumla arıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
‘ya malum partilisin ya da inanılmaz iyi niyetlisin’
ilk söylediğin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depodaki afgan cesedi -- 12 Temmuz 2023; 10:21:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amerikadaki asistanlık çok yoğun geçiyor deniliyor ama uzmanlıkta çok fazla katkısını alıyormuşsun
asistanlıkta dişimizi sıkacağız artık
-
Usmle mi gireceksin ?
girdim bile step 2.sine hazırlanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Temmuz 2023; 20:57:43 > -
hazırlığı geçtim sorun yok orada
-
Teşekkürler hocam.
-
Temizlikçiden üstün mü oldun diyen kişi niye muayene için ona gitmemiş ki
Yere düşen bandajları ne yapıyorsunuz hocam?
bana birisi doktor maaşlarını yazabilir mi ?
-
Valla ilk 10kdan mühendisliğe giren arkadaşlarımın hepsi doktorlardan daha az stresli koşullarda çalışıyor ayrıca aradaki maaş farkı da kapanmayacak derecede değil doktorluk overrated bir meslek belirlenmiş tedavi algoritmalarını uyguluyorsunuz başka bir numarası yok bunların dışına çıkarsanız malpraktis muhabbetinden dolayı adliye adliye gezersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X