Şimdi Ara

ben çok mu kıskancım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilimin erkek arkadasından çok kız arkadası var buda beni rahatsız ediyo ben onun beni ne kadar sevdigini biliyorum ama yinede kıskanıyorum hemen hergun nerdeyse bu yüzden kavga ediyoruz ama kızlar da hiç rahat bırakmıyo bi ya arkadaş ayagı yapıyolar ya bu normal mi

• bnim bi süre önceki sevgilimde aynı senin gibiydi bnide kızlar pek rahat bırakmazdı eğer ona tavır fln yaparsan anında kaptırırsın aynı eski sevgilimin bni kaptırdığı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

bnim bi süre önceki sevgilimde aynı senin gibiydi bnide kızlar pek rahat bırakmazdı eğer ona tavır fln yaparsan anında kaptırırsın aynı eski sevgilimin bni kaptırdığı gibi

ne yani boş mu bıraksın allah allah

valla bende cok kıskancım ama dozunu bilmek gerek en onemlisi güven

edit:ne yani şimdi sen sevgilin seni diğer kızlardan kıskanıyo diye ondan mı ayrıldın nasıl bi sevgiyse bu?ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 9 Temmuz 2007; 14:42:58 >

• Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

Orjinalden alıntı: ***Respect***

bnim bi süre önceki sevgilimde aynı senin gibiydi bnide kızlar pek rahat bırakmazdı eğer ona tavır fln yaparsan anında kaptırırsın aynı eski sevgilimin bni kaptırdığı gibi

asıl o beni kaybeder
  • hiç bişey olmaz kıskan tabiki kıskanmak güseldir ama dert etme bukadar benim kız arkadaşlarım çoktur en azıyla 3 yıllık arkadaşımdır ve sevgilim ilk zamanlar bozulduysada anldıkça bişeydememeye başladı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.