Şimdi Ara

ben esimle oynuyorum ve yeniyiz sadece 2 sorum var lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle herkese selamlar ben ve esim degisik bir oyun oynamak icin hero online nı tercih ettik fakat burada skill ler ve statlar aklımızı karıstırdı
    Ben pysician denilen karakteri actım su an 19 levelim ama skıllerimi nasıl dagıtmam gerektigini bilmiyorum 2 job dada ofensif pysician olucam ve carımı pvp agırlıklı kasmak ıstıyorum ne yapmalıyım statlarım ve skillerim ne olmalıdırlar.
    Esim ise blade actı 1 meslekte asasian oldu 2 jobdada sinobi olucak ve oda benim gibi pvp agırlıklı olucak carı buna gore esim karakterini nasıl yapılandırmalı ve statları ile sklılleri nasıl olmalıdır esim su an 15 levelde
    simdiden cevaplayan konuya saygılı bır bıcımde yaklasan herkese cok tesekkur ederim iyi oyunlar herkese :D

• yaw oyunda yenisin ama pvp miymiş meslek miş hepsini biliyosun.ben 40+ oluncaya kadar anca anladım pvp nin mesleklerin ne olduğunu :) heralde ingilizcen iyi.bence forumlara bak orda her mesleğe ait stickliler var orayı incelersen senin icin yararlı olur
  • iyi soyledinde biz daha once silkroad ve ko nun malezya serverinde 5 yıl zaman gecirdik online oyun deneyimimiz iyidir fakat blade skıllerını bulduk pysician skıllerinin daha dogrusu pvp icin nasıl bi yapılandırma yapılır onu bulamadık str v int mi kasılmalı yoksa daha farklı bir stılımı var ve sonucta ne gıbı ıtemler bızım ıcın ıyı olur oyunda paramız var fakat nasıl bır yol izlenmeli acemisiyiz yani saygılar
  • pvp yapmak istiyorsan str silahı kullanmalısın. yani str - int gitmelisin.
    meslek olarak pvp de warrior la assasin kapışıyor. warrior biraz daha ağır basıyor . nedeni pasif sikili defans veriyor olması. ( str-int gittiğinde defans biraz düşük kaldığı için)
    sen pycan olacam demişsin. pycan çok yüksek lvl lerde hybrid statlarla birde c.medic 2. mesleğiyle ancak pvp de iş yapar. oda c.medic te paralize ve poison atıyor düşmana. bence vazgeç ko daki gibi değil burdaki pycan.

dex int gidersen lvl 55 den sonra stat sıfırlatman gerekir eğer pvp yapmak istersen. buda sana çok pahalıya mal olur. (lvl 55 de craft itemler var stat istemeyen)
    dex -int pvp de hiç bir şey yapamaz.

nedeni

str = hp + skill dmg
    int = skill defans + skill dmg
    dex = defans + skill defans + dodge + hitrate

yani anlıyacağın yüksek dmg vermek istiyorsan str - int gitmelisin skilinle.

birde pvp nin asıl karekteri . assasin slayer blade karekteridir. oda full str dir. 15 int gerisi full str veririsin. normal dmg in çok yüksek. olur.ama kasması çok zordur. genellike str int gidilip lvl 75 den sonra bd leri çektikten sonra stat sıfırlanıp. pure str yapılır. sonra assasinin görünmezliği ile düşmanın yanına gelinir 1 yada 2 normal atakla işi bitirilir. birde bunun kötü yanı var full str karekterle mobları öldüremezsin. öldürürsün ama 1 mob 10 dk alır.

skill vurursan direk dmg işler ıska yok yani. başka ne yazabilirim bilmiyorum aklıma gelenler bunlar.

• eğer pvp ci olmak istiyorsan str-inte vermelisin bence asasın wariorlara karşı daha avanntajlı görunmezlik skılı var ama atac olarak her zaman warior en iyidir
  • qtek kardes bi kere warior un passıve skıll ı def yerıne hp verır ayrıca pvp charı ıstıyosan str/int gitmeni onerırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

qtek kardes bi kere warior un passıve skıll ı def yerıne hp verır ayrıca pvp charı ıstıyosan str/int gitmeni onerırım

evet doğru. powu yazmıştım. pasif yerine aktif olacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese cok tesekkur ederim yardımlarından dolayı biraz olsun olayı anladım .anlasılan benim bi warrıor yada asasian acmam lazım esimden zayıf olmamam lazım:=)
  • warrior aç bence assassinin görünmezliği eskide kaldı artık herkezde görünmezleri gösteren küreler var
  • PVP ÇAR için yapman gereken

DEX i 30 da sabit tut ve STR 150 civarı gerisi ise İNT olsun

Blade çar içinde hemen hemen aynı şey geçerli oluyor.

Tabiki statlar yeterli olmuyor silahlarıda iyi seçmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

birde pvp nin asıl karekteri . assasin slayer blade karekteridir. oda full str dir. 15 int gerisi full str veririsin. normal dmg in çok yüksek. olur.

bu karakteri denemek istiyorum. ama lvl 70 den sonra hata yaptığını anlarsın gibilerinden bişeyler söylediler. açıklama yapmadıkları için buradan size sormak istedim. anladınız mı bişi lvl 70 den sonra bu karakter hatalı bi karakter mi olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

quote:

birde pvp nin asıl karekteri . assasin slayer blade karekteridir. oda full str dir. 15 int gerisi full str veririsin. normal dmg in çok yüksek. olur.

bu karakteri denemek istiyorum. ama lvl 70 den sonra hata yaptığını anlarsın gibilerinden bişeyler söylediler. açıklama yapmadıkları için buradan size sormak istedim. anladınız mı bişi lvl 70 den sonra bu karakter hatalı bi karakter mi olur?

evet çok hatalı bir karekter olur. full str için iyi itemler lazımdır. sadece full str verip pvp yapacağını sanma. lvl 75 - 80 arası iyidir. full str için .(dmg bakımından) birde artık oyunda bd siz adam kalmadı. biliyosundur bd lerde çok defans var. buda full str in işe yaramadığını görürsün.
    yani sen full str gidersen bd li adam gördüğünde hemen kaçmalısın.

• bd dediğin nedir anlamadım. inte abanıcaksam assassin seçerek hata yaptım zaten. her neyse heroturkey serverında rod karakter açıcam o zaman. dex mi str mi ona karar veremedim. silah kadar dex gerisi int mi yoksa silah kadar str gerisi int mi iyi bir karakter olur sizce ? meslek olarak warrior seçicem...
  • quote:

bd dediğin nedir anlamadım. inte abanıcaksam assassin seçerek hata yaptım zaten. her neyse heroturkey serverında rod karakter açıcam o zaman. dex mi str mi ona karar veremedim. silah kadar dex gerisi int mi yoksa silah kadar str gerisi int mi iyi bir karakter olur sizce ? meslek olarak warrior seçicem...

bd= black dragon item ( yani itemlerin ağası )( usa sitesine bak orda görürsün craft itemler)

warriorda dex int gitmen biraz garip kaçar.
    axe yada spear - warrior 1 numaradır. hem pvp hem pve için.
    blade - warriorda skill atak combo güzel yapılıyor.

150 str- 10 dex - gerisi int
    yada str daha fazla verip skill dmg arttırmak ta olabilir. (pvp için)

heroturkey de yardım ederim. bende oynuyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 24 Mart 2008; 18:19:37 >
  • quote:

quote:

bd dediğin nedir anlamadım. inte abanıcaksam assassin seçerek hata yaptım zaten. her neyse heroturkey serverında rod karakter açıcam o zaman. dex mi str mi ona karar veremedim. silah kadar dex gerisi int mi yoksa silah kadar str gerisi int mi iyi bir karakter olur sizce ? meslek olarak warrior seçicem...

bd= black dragon item ( yani itemlerin ağası )( usa sitesine bak orda görürsün craft itemler)

Çok yardımın oldu çok teşekkürler. Axe açarım Turkey serverında. Dediğin gibi stat dağılımı yaparım.
    Böylesine yardımcı olman çok güzel diğer yunlar bölümünde soru bile sormam çünkü nedense insanlarda bir ben bilirim havası var...
    Teşekkürler... Turkey serverında alabilirsem nick Deniz olucak alamassam ona benzer bişeyler.

• turkey serveri seneye acılır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 24 Mart 2008; 22:43:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok yardımın oldu çok teşekkürler. Axe açarım Turkey serverında. Dediğin gibi stat dağılımı yaparım.
    Böylesine yardımcı olman çok güzel diğer yunlar bölümünde soru bile sormam çünkü nedense insanlarda bir ben bilirim havası var...
    Teşekkürler... Turkey serverında alabilirsem nick Deniz olucak alamassam ona benzer bişeyler.

daha 11 nisanda 2. closed betası var . heroturkey in oturması için en aaz 5 aya ihtiyacı olacak.

• ben ve eşimde oyundayız. oyunda HaYaLiM den ulaşabilirsin, zuhang sanız clanımıza alırız. clandaki oyuncu sayısı az ama öz, yardımlaşma paylaşım çok iyidir, küfür hiç yok. oyunla ilgili tam olmasada yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. bu aralar stad meselesin deniyoruz, yani herkesin önerdiği stad ların dışında alternatif olabilecek stad dağılımlarını deniyoruz. normal alternatifleri arkadaşlar yazmış zaten. oyundan ulaşamazsan buradan yaz kontrol edicem.
  • merhaba

Ben oyun icin 2 karakter öneriyorum.
    Blade veya Axe kullanmalisiniz. Fikrim her ikisinde de meslek warrior olmali.

İlk meslek ile ilgili örnek vermek istiyorum.Coğu arkadas Assasin pvp de iyi söylemis.Ayrıca sunu yazmıssınız Assasin 70 + lvlde güclü oluyor. Aramizda 75+ lvl assas ile oynayan varmi ??
    Ben arkadasimin 79 lvl assasi ile cok deneme yaptim.Assasin 70+ lvlde söylendigi kadar iyi degil.Hatta sunu derim eger pvp seviyorsaniz 60 lvl carınız dahi olsa bırakıp warrior acmalısınız.
    Ben kendimden +5 lvl fazla olan cok asaslari rahatlikla pvpde yendim.İtem farkıda yoktu.Benim karakter warrior axedir.
    Pysician karakteri ile ilgilide sunu söylemek isterim.60 lvl tanidiklarim oldu sırf atac az diye pysican karakterini bıraktılar.Bencede dogru yaptılar.

Birkaç arkadaş ful str yaparsan normal atacda pvpde iyi olabilrsin yazmış.Belki 1vs 1 de pvpde ful str iyi olur.Fakat ful str diyen arkadaslar öyle bir karakter ile pvp dışında oynamanın ne kadar iğrenc ve zor bıktırıcı oldunu biliyorlarmi?? Mesela ful str olsan exp kasamassın.yada ful str olsan ben 75 lvlde 85lvl silent bossu keserken sen 85 lvlde 85 lvl olan silent bosunu kesemessin.Ayrıca skill def düşük oldu cok skill damage alirsin.

Bence 100 lvllere sorun veya 95 + .Neden onlarda 150 veya 200 str verip 10 dex ve 500 + int veriyorlar.

Statlar hakkında iki seyi arastirmanizi öneririm.Neden 29 lvl silahi ile ful intciler 55 lvle kasiyor 29 lvl silahi ile??
    İkinci olarakda 10 dex ile silentte nasıl 72 lvlde rahat kasilabiliyor?? bence bunu arastirrsaniz statlar hakkında bilginizi pekiştirebilrisiniz.
    str 122 dex 30 ful int warrior axe tavsiye ederim.80+ lvlde stryi artirabilrsiniz.
    iyi günler

• Full str assassinleri yeni patch ile bitirdiler malesef. eskiden full ar% silahlı full str assassinler gizlenip vurduklarında bir de üzerine %35 daha fazla damage yaptıklarından çoğu kişiyi tekte bilemedin 2de alıyorlardı. Skillful-Adept title sahibi birçok insan da sonradan stat sıfırlayıp meslek değişerek yaptılar bunu.
    Ama şimdi yeni patch ile bu özelliği tamamen bitirdiler. Aslında assassinlere özgü birşey olduğundan değil, melee atakları ne hikmetse bitirdiler. Sanki herkes skill ile oynamak zorundaymış gibi bir despot patch yaptı bütün bunları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.