Şimdi Ara

Ben'lerden kurtulma [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzümde sol yanağımda 1 benim var senelerdir hiç birşey yoktu ama son günlerde şişti acımaya başladı sol tarafı koptu şuan acı filan yok SSK lıyım acaba bunu ne yapabiliriz ? nolur dalga geçmeyin psikolojim çok bozuldu bu olay nasıl birşey yaptıran varmı yardım edin yalvarıyorum şuan kırklareli/lüleburgazdayım

• kadinlarkulubu.com a gir mutlaka bir şeyler bulursun
  • konuyla ilgili birçok siteye girdim ama açıkçası tatmin etmedi gerçekten şuan yarısı koptu sağ taraf ben sol taraf yara yardım edin 10 sene önce halamda aldırmıştı doktor ama elime geçen ilk fırsatta onunla bu konuyu konuşucam psikolojim 0ın altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56343 -- 16 Ağustos 2009; 1:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56343

konuyla ilgili birçok siteye girdim ama açıkçası tatmin etmedi gerçekten şuan yarısı koptu sağ taraf ben sol taraf yara yardım edin 10 sene önce halamda aldırmıştı doktor ama elime geçen ilk fırsatta onunla bu konuyu konuşucam psikolojim 0ın altında
    Yav niye yalvarıyorsun yazık değilmi sana üzüldüm garibime ya, antepdeyim ben aynı memleketteysek söz ara beni gelip alıp şimdi dr götürürüm seni. Olmadı pazartesi git dr sıkıntı etme o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Yav niye yalvarıyorsun yazık değilmi sana üzüldüm garibime ya, antepdeyim ben aynı memleketteysek söz ara beni gelip alıp şimdi dr götürürüm seni. Olmadı pazartesi git dr sıkıntı etme o kadar.

lüleburgazdayım senelerdir kurtulmak istedim sonunda gerçek oluyo sanki üstü soyuldu altı kırmızı bi yara gibi kötü duruyo bunu gelde babama anlat ona alışıcaksın diyo ama galiba gösterince razı oldu annemde tamam dedi acilen bu konuyu halamla konuşmam lazım kriptiyo filan öle bişe yapıyomuşlar beni dondurup düşürüyomuşlar ama bunu ssk yaparmı? ağlıyorum şuan resmen yha

• quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Arkadaşım sıkıntı yapıyorsa operasyon ile benleri alıyorlar. Ameliyatta orayı neşter ile yarıyorlar beni kökünden alıp kapıyorlar açığı. Korkcak bişi de yok. Maddi durumunuzda uygunsa yaptırabilirsin kardeşim...

o konuda bi sorun yok nasıl yapıldığınıda biliyorum halamdan maddi durumumuzda iyi ben sadece bunu aileme biran önce yaptırıp kurtulma derdindeyim zaten sskya yaptırıcam inş. ilaç dışında bi para vermicem ama kurtulmak istiyorum son derece gereksiz bişey

• ben'in koptuysa kesinlikle doktora görünmelisin.. hem ne sıkıntı yaratıosun ki benimde yüzümde var küçük kaşımın üzerinde artık alıştım :S ameliyatla aldırınca dikiş izi kalıo aldırma bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Arkadaşım sıkıntı yapıyorsa operasyon ile benleri alıyorlar. Ameliyatta orayı neşter ile yarıyorlar beni kökünden alıp kapıyorlar açığı. Korkcak bişi de yok. Maddi durumunuzda uygunsa yaptırabilirsin kardeşim...

o konuda bi sorun yok nasıl yapıldığınıda biliyorum halamdan maddi durumumuzda iyi ben sadece bunu aileme biran önce yaptırıp kurtulma derdindeyim zaten sskya yaptırıcam inş. ilaç dışında bi para vermicem ama kurtulmak istiyorum son derece gereksiz bişey

Alıntıları Göster
    yukarıdaki gibi kaşında şişti şuan benin sol tarafı yok koptu kanser riski varya bide düşündükçe ağlıyorum ya

@axi____ evet sol tarafı deformasyona uğradı ama ben kopartmadım senelerce normaldi son 3 günde olanlar oldu sanırım bu hafta içinde bi dermatoloğa gitmemiz lazım yoksa kafayı yicem bu yüzden dışarıda çıkamaz oldum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56343 -- 16 Ağustos 2009; 1:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: axi___

ben'in koptuysa kesinlikle doktora görünmelisin.. hem ne sıkıntı yaratıosun ki benimde yüzümde var küçük kaşımın üzerinde artık alıştım :S ameliyatla aldırınca dikiş izi kalıo aldırma bence..

senelerce bende alıştım ama işte sorun sol tarafın kopması dikiş izi kalırsa kalsın yeterki kurtulayım
  • quote:

quote:

ben'in koptuysa kesinlikle doktora görünmelisin.. hem ne sıkıntı yaratıosun ki benimde yüzümde var küçük kaşımın üzerinde artık alıştım :S ameliyatla aldırınca dikiş izi kalıo aldırma bence..

senelerce bende alıştım ama işte sorun sol tarafın kopması dikiş izi kalırsa kalsın yeterki kurtulayım

Alıntıları Göster
    yaa ne kanseri her ben kanser yapmaz merak etme ölmezsin :) bende bii ara gittim bana alınmaz riskli dedi hiç umursamadım tamam dedim lise1 e gidiodum onda şimdi olsa gitmem hiç.. yüzünde dikiş izi ben'den iyi durmaz gerekmedikce aldırma ama zaten kopmuş doktor alır herhalde..

• quote:

yaa ne kanseri her ben kanser yapmaz merak etme ölmezsin :) bende bii ara gittim bana alınmaz riskli dedi hiç umursamadım tamam dedim lise1 e gidiodum onda şimdi olsa gitmem hiç.. yüzünde dikiş izi ben'den iyi durmaz gerekmedikce aldırma ama zaten kopmuş doktor alır herhalde..

Alıntıları Göster
    galiba et beninden bahsediyosun sen.

normal benlerden nasıl kurtulabiliriz ?

• quote:

Alıntıları Göster
    dediğim gibi tamamı değil sadece sol tarafı senelerce hiçbi sorun çıkmadı sorunsuz benlerden kahverengi 3mm filandır belki 5 ama galiba zararsız yinede beni deli ediyo

• normal siyah ben mi?
  • quote:

bence aldırabilirsin , ben aldırdım ve iz felan yok sadece o bölgede sakal seyrekliği var ama dikkat edilerek bakılması lazım..dikiş izi felan da kesinlikle yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

galiba et beninden bahsediyosun sen.

normal benlerden nasıl kurtulabiliriz ?

Alıntıları Göster
    renksiz et beniyse kolay. benim kuzende sonradan et benleri çıktı. ilaçla kuruluyor. normal benleri bilmiyorum onun bi çaresi varsa banada söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

renksiz et beniyse kolay. benim kuzende sonradan et benleri çıktı. ilaçla kuruluyor. normal benleri bilmiyorum onun bi çaresi varsa banada söyleyin.

Alıntıları Göster
    last21second
    benim iki tane arkadasım aldırdı siyah ben idi dikiş izi kaldı o yüzden dedim.. sende kalmamış ne güzel..
  • quote:

Peki maliyeti ne kadardır?
  • quote:

last21second
    benim iki tane arkadasım aldırdı siyah ben idi dikiş izi kaldı o yüzden dedim.. sende kalmamış ne güzel..

Alıntıları Göster
    yaaaaaa dah dün olur dedikleri şeye bugün olmaz diyolar annem sen o küçük şeyi isteme sonuna bide kanser ol arayan belasınıda mevlasınıda bulur diyo ulan şu 18 i bi geçiyim uçarak gidicem o hastaneye uçarak benim psikolojimi düşünen yok zaten

• quote:

yaaaaaa dah dün olur dedikleri şeye bugün olmaz diyolar annem sen o küçük şeyi isteme sonuna bide kanser ol arayan belasınıda mevlasınıda bulur diyo ulan şu 18 i bi geçiyim uçarak gidicem o hastaneye uçarak benim psikolojimi düşünen yok zaten

Alıntıları Göster
    Ben daha geçen aldırdım.10 dakikada alıyorlar.Ssk varsa parada vermezsin.Kanser vs yok zaten aldıktan sonra inceliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: woop

ameliyat ile aldırmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.