Şimdi Ara

Ben Nasıl Ev Alacağım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
8.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müstakil ev almak için uğraşıyorsun ama yine yetisemiyorsun sürekli fiyat artiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu açan adam o zaman kredi çekip ev alsaydı şuan para değer kaybından dolayı bedavadan ev sahibi olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYasinYldz

Bu konuyu açan adam o zaman kredi çekip ev alsaydı şuan para değer kaybından dolayı bedavadan ev sahibi olmuştu.

Aynen hocam ben 2020 tarihli sandım 2017 imiş 😄

• trustem.111 kullanıcısına yanıt

anlaşılan 2020 yılını unutamamışsın hocam 2021 girdik Ben Nasıl Ev Alacağım? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F865E73CD

anlaşılan 2020 yılını unutamamışsın hocam 2021 girdik  

Aman hocam Ben Nasıl Ev Alacağım? Ben Nasıl Ev Alacağım? 

• 100 bine de var 50 pesin ver sonra 1 bir ode 2 ye 1 tabi
  • Cok basit 18 yasinda ise gir 28 d kadar calis biriktir 50 bin tl gir eve her ay 1 1 ode
  • 3 yıl olmuş yalnız
  • Bu nickname i senden caldim ama klavyemde i ve u harfi yok bende turkcuyum
  • 150k iyimiş ya. İkiniz çalışırsanız alabilrisiniz.

Benim yaşadığım yerde en ucuz ev 850.000 TL ona da bakmaya bile değmez. 150.000 Ev bulsam üstüne balıklama atlarım :)

Konu eskiymiş bende 150k 220k ya ev nasıl oluyor diyordum.

Yalnız bu gün hangi yılda olduğumuzu bilmediğimi fark ettim. Onu tarihini görünce biz 2020 küsürlü bir yıldaydık diye geçti aklımdan bir an hatırlayamadım alttaki takvime bakınca gördüm 21 olmuş daha ben 22 23 olmuştur diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 5 Şubat 2021; 6:21:2 >
  • Konuyu hortlatayım. Hala kiradayım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ikizilirmak kullanıcısına yanıt
    150.000 lik evler 300.000 olmustur degil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devlet hiç zorlanmadan, vatandaşını kira öder gibi ev sahibi yapabilir.

Toki bunun için yola koyuldu ama onun da içini boşalttılar, "normal" maaşlarla kimse ev filan alamaz.

• zamanında 30 bin tl ye araba almıştım. şimdi ortalama 60k civarında. artık araba modelini yükselterek bir ev parasına ulaşıp o şekilde bir ev alabilirim Allahın izniyle. Karamsar olmak yok. Problemleri çöze çöze ilerleyeceğim. Evimi aldığım zaman burayı tekrar hortlatırım :)

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Bu btc olayini hala anlamdiramadim. Alsak mesela 1000 tl bastik 1 yil sonra kar eder mi ? Azalir mi ? Bilemiyorum para kenarda duracagina degerlenir mi ?

Cok garip bir olusum cozemedim. Devlet yasaklar cikardi TL ye donusturemiyorsun artik galiba.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben Nasıl Ev Alacağım?

Btc artık borsada işlem gören bir kripto paradır ve yıllar içinde güzel bir grafik oluşmuştur. Tabloda gösterdiğim şekilde mor rsi indikatörüne bakarsanız

haftalıkta size gösterdim. Parayı atayım ileride katlasın diyorsanız rsi iyice düştüğünde alacaksınız ve bir üç yıl kadar bekleyeceksiniz.

Büyük paralarla dipten alıp beklerseniz karlı çıkarsınız. Btc bunca yıldan sonra kollektif bir kar aracına dönüşmüş bulunmakta. Borsadan az çok anlayan herkes de bunu yapmaya çalışıyor.

bir daha bu çizgiye çarptığında ben parayı gömeceğim ve sonra parayı çekeceğim. Alt coinler ayrı bir mevzu onlar btc asansörüne binmiş gibiler btc çıktımı koşlarlar indimi takla atarlar.

Btc ile tc içinde mal ve hizmet almanız yasaklanmıştır yoksa borsada paranızı katlayarak çekmeniz ve vergisini vermeniz değil.

1000 liralık alırsanız 0.0022 gibi bir şey ediyor.

Yapacağınız kar yada zarardan mesul olmadığımı belirteyim. Tabloda görürseniz benim şahsi görüşüm ve bir borsa klasiği btc 22k-30k arasına gerileyebilir bu da bir fib retracement ve

elliot wave klasiğidir. ikinci ayak düşüş ve üçüncü ayak fırlayış.

Buradan sizi gazladığım manası çıkarmayın, benim kendime göre sade bir teknik analizimdir iyi günler.

*Şunu da eklemem lazım 19k rallisinden sonra insanlar yine uçacak diye daldılar bu sefer 14k'da çakılmaya başladı, kenara atıp bekleme lüksü olmayan bir sürü insan eridi gitti.

Bu 60k rallisinden sonra benzeri de yaşanabilir, benim anlatmak istediğin tek bir rsi indikatöründen yola çıkarak alım zamanını anlatmak. İnsanlar artık nereye çarpacağını görüyor.

belli bir eşikte o kadar çok alım var ki dump yese de anında toplarlıyor ve yeni bir ralli sinyali haline dönüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Nisan 2021; 11:46:57 >

• Konuyu hortlatayım mı :)

naptın hacı abi aldın mı ev?

vay anasını yaa bi zamanlar ev alabiliyorduk şimdi geldiğimiz hale bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Vallaha aldım be. ufak bir arsa vardı orası satıldı. bana bir miktar para verdi ailem. ben de üzerine kredi çektim. Allaha şükür aldım...

hayırlı olsun hocamBen Nasıl Ev Alacağım? 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.