Şimdi Ara

BEN niye Türkçe yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben hadi matematik+-30 net fen 25-30 net geliyo türkçeden 20 net yapıyom ...türkçe netimi bu saatten sonra kitap okuyarak kapatamam biliyorum sizce neler yapmlaıyım

• Sayısalsın sanırım. Eğer TM isen büyük felaket. Dediğin gibi bu saatten sonra kitap okuyarak düzeltilmez. Soruları çözerken pagaraf ve cümle, kelime anlamı sorularını yani, iyi oku. Olmadı şıklardan git. Kelime köklerini, soru köklerini iyi oku. Cevap sorunun içinde o yüzden hiç zor değil. Baktın anlamadım paragrafı şıklardan tek tek git. Dil bilgisinde eksiğin varsa ilk önce basit konulardan başla: yazım kuralları, ses bilgisi... Cevabı işaretlediğinde tekrar dönme soruya.
  • Her gün düzenli olarak 1 test paragraf çöz düzelme olur mutlaka
  • En cok yapamadigin hangi konularda onlari once belirle bence. Muhtemelen temelin eksiktir bunu tamamlamaya calis ve cok soru coz, yanlis da yapsan bos da biraksan.
  • Vallahi ben paragrafı okurken bana göre kilit yerlerin altını işaretliyorum. Örneğin soruda, "bilmem neden etkilenerek yazdığı şiiri" yazıyorsa altını çiziyorum. %70 cevap şıklarında oluyor. Bende 25-26 net yapardım. Şimdi 32-35 arası yapıyorum.
  • Bugünden itibaren her gün 20 paragraf bile çözsen netlerinde büyük oranda artış sağlarsın.
  • Dostum benimle aynı durumdasın bende türkçede suana kadar(6 deneme olduk) +30 net üstüne cıkamadım
    27 28 mat netim geliyordu 22 Türkçe netim geliyordu bu tamamen saçmalık
    FDD 'nin konu anlatımlı türkçe kitabı geçti elime sorunum genelde dil anlatım kısmıydı
    1 hfta her akşam 1er saat baktım dil anlatım kısmnda baya ilerledim
    birde bu saatten snra kitap okumak biraz zaman kaybı oluyormuş günlük paragraf testleri çözmek daha verimliymiş.
    dünde sınav olduk TR ilk defa 34D 4Y geldi gerçekten çalısınca dil anlatım oluyor oturp ezbrlyrm biyoloji olmuyor mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroLyne93 -- 27 Aralık 2011; 16:31:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetDinc

Dostum benimle aynı durumdasın bende türkçede suana kadar(6 deneme olduk) +30 net üstüne cıkamadım
    27 28 mat netim geliyordu 22 Türkçe netim geliyordu bu tamamen saçmalık
    FDD 'nin konu anlatımlı türkçe kitabı geçti elime sorunum genelde dil anlatım kısmıydı
    1 hfta her akşam 1er saat baktım dil anlatım kısmnda baya ilerledim
    birde bu saatten snra kitap okumak biraz zaman kaybı oluyormuş günlük paragraf testleri çözmek daha verimliymiş.
    dünde sınav olduk TR ilk defa 34D 4Y geldi gerçekten çalısınca dil anlatım oluyor oturp ezbrlyrm biyoloji olmuyor mesela

kardeşim biz seninle aynıyız bende biyoloji yapmaıyorum...türkçe yapmaıyorum herkesin yaptığını yapamıyorum ama yapabildiğim şeyleride çoğu kişi yapıyo biyolojiden -lere düşüyodum şimdi 6 net yapıyorum hedef 10 net sağulun hepinizç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.