Şimdi Ara

Beni çıldırtıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forum üyeleri, bu konuda çok kez konu açtım, yardım aradım ama bir çare bulamadım fakat pes de etmiyorum Smile Artık kafayı yemek üzereyim.Java olan,3.2 mp kameraya sahip olan Samsung Star bile benim L1320 den daha net çekiyor.Ne yapmalıyım, Bu soruna bir çozum lazım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fotoğraf L1320 ile çekilmiş. Eğer Samsung Star bundan iyi çekiyorsa Samsung'u tebrik etmek gerekir.

Beni çıldırtıcak

Şaka bir yana, telefonunuzla çekilmiş bir fotoğrafı buraya atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Yalan konuşacak halim yok.Çektiğim resimler bilgisayarda.İyi çekmediği için sadece selfie çekiyorum zaten birde odaklamalı :) Fotoğraf yok telefonda yani.İnanmıyorsunuz tamam böyle olduğunu varsayalım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Bu fotoğraf L1320 ile çekilmiş. Eğer Samsung Star bundan iyi çekiyorsa Samsung'u tebrik etmek gerekir.

Beni çıldırtıcak

Şaka bir yana, telefonunuzla çekilmiş bir fotoğrafı buraya atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bunu balkondan çektim.
     Beni çıldırtıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

Yalan konuşacak halim yok.Çektiğim resimler bilgisayarda.İyi çekmediği için sadece selfie çekiyorum zaten birde odaklamalı :) Fotoğraf yok telefonda yani.İnanmıyorsunuz tamam böyle olduğunu varsayalım ?

Neden inanmayayım ki ? İnandığım için fotoğraf eklemenizi istedim zaten.

Lumia Kamera indirip, tüm ayalar otomatikte iken aynı fotoğrafı ISO-400 ve 800 ile çekebilir misiniz ?
  • Böyle havalarda yukarıdaki kalite şaşırtıcı değil aslında. Yazın da, güneşli günlerde aynı mıydı?
  • Evet güneşli günlerde de aynıydı.Lumia Camera ile çektim zaten o resmi otomatik modda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet güneşli günlerde de aynıydı.Lumia Camera ile çektim zaten o resmi otomatik modda.

ISO-400 ve ISO-800 yapıp diğer ayarlar otomatikte çekerseniz gündüz vakti, muhtemelen daha iyi sonuçlar alacaksınız. Buraya koyduğunuz fotoğraf ISO-100, bundan dolayı kötü gözükmesi normal.
  • Hocam yakın zamanda Lumia Denim güncellemesi gelecek ve kamera olayı büyük oranda düzelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung star. Hmm.
  • quote:

quote:

Evet güneşli günlerde de aynıydı.Lumia Camera ile çektim zaten o resmi otomatik modda.

ISO-400 ve ISO-800 yapıp diğer ayarlar otomatikte çekerseniz gündüz vakti, muhtemelen daha iyi sonuçlar alacaksınız. Buraya koyduğunuz fotoğraf ISO-100, bundan dolayı kötü gözükmesi normal.

Bir de öyle denerim yarın.Zaten 5 mp neyin kafasını yaşıyorsun diyenler olabilir ama diğer 5 mp olan cihazlarla karşılaştırdım onlar 2 kat daha iyi çekiyor.Zaten birçok kişi hak verdi kamerada sorun olduğuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Hocam yakın zamanda Lumia Denim güncellemesi gelecek ve kamera olayı büyük oranda düzelecek.

İnşallah ama 1320 ye Şubat a anca gelir sanırım

• quote:

quote:

Hocam yakın zamanda Lumia Denim güncellemesi gelecek ve kamera olayı büyük oranda düzelecek.

Normal olarak bu ay içinde tüm telefonların güncellenmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Normal olarak bu ay içinde tüm telefonların güncellenmesi lazım.

İnşallah :) Ama gerçekten kotu ya kamera.Babamda s3 mini var.Batum a gittik ailecek.Hep onla çektik.Kocaman telefonun var kamera niye öyle diyorlar o kadar kotu yani :)

• Hocam benimde eski telefonum stardı cidden şuanda kullandığım 630dan çok çok daha temiz ve kaliteli fotoğraflar çekiyor renkler falan gayet doğal ve noise oranı çok düşük.
    630da çektiğim her fotoğraf soluk ve gürültülü sırf fotoğraf çekmek için starıda yanımda taşımayı düşündüm bi ara
    Birde ne güzel kar kış geldi ama beyaz renk bile hafif pembe yani.Camera 360/Sight, Proshot, Lumia Camera, Microsoft Camera hepsi aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 4 Ocak 2015; 23:47:07 >
  • Okumayın samsung star

• quote:

quote:

neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Iso arttıkça fotoğraftaki kumlanma artar. Yanlış bilgi vermeyelim. ISO ne kadar düşük olursa o kadar temiz fotoğraf elde edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

quote:

neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Iso arttıkça fotoğraftaki kumlanma artar. Yanlış bilgi vermeyelim. ISO ne kadar düşük olursa o kadar temiz fotoğraf elde edilir.

Günlük güneşlik bir hava yok örnek resimde. Bulutlu-kapalı bir havada en düşük ISO yerine biraz daha orta veya yüksek ISO daha iyi sonuçlar verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

quote:

Günlük güneşlik bir hava yok örnek resimde. Bulutlu-kapalı bir havada en düşük ISO yerine biraz daha orta veya yüksek ISO daha iyi sonuçlar verir.

denklaşör süresi arttırılabilir. Iso arttırmak fotoğrafı güzelleştirmez.

ISO-800 Beni çıldırtıcak
    ISO-100 Beni çıldırtıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Hocam benimde eski telefonum stardı cidden şuanda kullandığım 630dan çok çok daha temiz ve kaliteli fotoğraflar çekiyor renkler falan gayet doğal ve noise oranı çok düşük.
    630da çektiğim her fotoğraf soluk ve gürültülü sırf fotoğraf çekmek için starıda yanımda taşımayı düşündüm bi ara
    Birde ne güzel kar kış geldi ama beyaz renk bile hafif pembe yani.Camera 360/Sight, Proshot, Lumia Camera, Microsoft Camera hepsi aynı.

Sonunda benim gibi birini buldum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.