niye az dinleniyor la bunlar. yazık değil mi onca kaliteye emeğe... Yıldım artık. Sözlerin anlamı yok Yak gitsin hepsini Hakikatin gözleri yok Sende inanmışsın onlara Senden inanmışsın Herkes saçma rüyalar anlatıyor Anlatıyor. Anlamı yok. Sende inanmışsın onlar, Kendini kandırsın. Beni kolla. Okyanus beynimde gece doğar. Dalgalı seyrimde, Gemimde tur atan dalgalar Yenilmek üzereyim. Ama neden şimdi? Neden uzaklarda hala sevilecek birşey aramak? boşuna mı? boşuna mı? Delirmek. Hergün köşe bucak delirmek. Aramaktan. Başka bir şansım var mı? Hayır. Başka bir şansın yok Hadi tanrım Başka bir şans versene bana Hayır. Başka bir şansın yok Ama bıktım bu düğüm çözülmüyor. Kırılan kanatlar uçurmuyor. Sürgün olsada mavi gökten kuşlar, uçmayı unutmuyor. Yeniden dene Yalnız yürekli ol. Durdum sordum kimin bu yol? Denedim denedim ölünmüyor Baktım gelecek görünmüyor Hadi atla! Level atladım, atmadım para diye kırk takla Gırtlaklara bas dumanı yak vokalimi parlat Adam olmak zor ufaklık bana anlatma.
Dünya tut elimden. gerçek sokul bana. Bir şarkı yüreğimde çalar ve durur zaman. Mefat Verse kaybediyorsan kurma hayallerini boşvermekten bunalmış serseriyim gel gelelim, dengedeyim tanrının oyunu sanmış kulları yorulmuş bundan yazgısı bozulmuş onca kaygısı oluşmuş hatta yazıyorum kalabalık ruhumu satacak kafadayım ritimler ilaç ben alamadım son üç yılımı hiç yaşamadım sahne de zıplayıp harcadığını zannediyorsan başardığını görmediler hiç yanıldığımı anlatıcam ben kazandığımı yarıştığımız maske takıyo her tanıştığımız bölüştüm her zaman kazandığımı gündeme düşmüyo haklılığımız sorun aşk ya da maç yaşam hep bi kumar bi çizik bi kubar kafalar ve duman yol uzun ya da az uzayıp kısalan kısılan gözüm ardına bak küçülen bi tomar insan yine ev bana zindan sokak onlara düşman her parçanız israf yüzler beni bak kandırıyo kafam dağınık içkim yok sabrım yok dengem bozuk herkes inanmış anlamı yok paranoyaları ona yön veriyo ben bi bugatti sen bi toros meskeni tut yine çöplüğe koş boş bi mesaj gibi hepsi troll çek storyini ünü gündeme koy beni ünlemez o beni dinlemez o kapa kapıları karşıma çıkma bro |
Bildirim