Ben ehliyete 2 yıl önce yazıldım A2+B bunları kazandım 1 yıldır sürücü kursunda bekliyor dosya param olmadığı için alamadım aynı zamanda ben esnafım bu yüzden her esnafta olduğu gibi benimde vergi borcum var ve hesaplarım vergi borcundan dolayı hacizli birde 2 yıl önce yediğim 2 tane ehliyetsizlik cezam var ödiyemedim :( ehliyetimi çıkartamazken onları nasıl ödiyim ve bu ehliyesizlik cezaları 2side akülü motordan herneyse benim şuanda 2 tane ehliyetsizlikten savcının kestiği ceza + vergi borcum var üstüne basarak sölüyorum hesaplarım hacizli vergi borcundan dolayı benim bu unsurlar ehliyet almamı engellermi çünkü parayı biriktiricem 1080 tl maloluyo bişekilde toparlıcam lazım oluyo ehliyet çünkü ben parayı toparlayıp bu emniyete gittiğimde bu ehliyeti sıkıntı yaşamadan alabilirmiyim bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum kafam çok karıştı çünkü herkez bişey söylüyo oyüzden bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden herkeze çok teşekkür ederim beni mutlu edecek bir haber bekliyorum
harcı yatırır ehliyeti alırsın. kimse kişisel vergi borçlarını cezalarını dikkate almaz. orası emniyet. vergi dairesi değil. ama o evrakların bir bekleme süresi var. süre dolarsa yeniden kursa yazılıp ehliyet sınavına girmen lazım. ççok vakit kaybetme.
Yeniden kursa yazılıp sınava girmeye gerek yok. Sadece sağlık raporu ve sabıka belgesini yeniden çıkartıp dosyaya koyman gerekir. Vergi borcu ehliyeti hiç bir şekilde bağlamaz, sürücü kursu ile görüşün, dosya işlemlerini tamamladıktan sonra emniyete gidip ehliyetinizi alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
harcı yatırır ehliyeti alırsın. kimse kişisel vergi borçlarını cezalarını dikkate almaz. orası emniyet. vergi dairesi değil. ama o evrakların bir bekleme süresi var. süre dolarsa yeniden kursa yazılıp ehliyet sınavına girmen lazım. ççok vakit kaybetme.
öncelikle cevabın için çok teşşekür ederim dosyaların bekleme süresi var demişsin o ne kadar ve benim vergiborcunun önüme cıkmasınından korkum şundan dolay ben 3-4 ay öne vergi borcu olan kişiler su-elektrik - ehliyet gibi işlemler yapamıycak şeklinde bi haber çıkmıştı o yüzden önüme çıkarmı diye bilgi almak istedim tşk ederim