Şimdi Ara

Benim gibi olan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık tüm yaz tatili boyunca bilgisayarda oturdum. Tatile gitmedik. Bayramda memlekete gittik. Üniversite kazandım, hazırlığı atlama sınavına çalışmadım. Çok boktan bir durumdayım şuan. Çok boş bir adamım. Beklentilerim büyükken loserın tekiyim. Tüm gün bilgisayar başında geçiyor. Bilgisayarda da birşey yaptığım yok.

Amaçsızca yaşıyorum şuan. Keşke 10 sene geriye dönebilsem diyorum bazen...

• aynı durumdayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede 4. yılıma girmek üzereyim ve senin yaşadığını ve düşündüklerini baştan beri yaşıyorum. Düşünce olarak bu yaz yoğunlaştı. :)

Boş yaşıyorum ben de çok. Her sene kendime kendimi düzeltme sözü veriyorum; ama nafile. Bakalım, bu yıl biraz daha az ders alacağım. Ne olacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Üniversitede 4. yılıma girmek üzereyim ve senin yaşadığını ve düşündüklerini baştan beri yaşıyorum. Düşünce olarak bu yaz yoğunlaştı. :)

Boş yaşıyorum ben de çok. Her sene kendime kendimi düzeltme sözü veriyorum; ama nafile. Bakalım, bu yıl biraz daha az ders alacağım. Ne olacak acaba?

Üniversite boyunca böyle miydiniz hocam? Bu arada sizi görünce nostaljiye kapılıyorum.
  • Bilgisayardan kalkmayı akıl edemiyor musun acaba? Daha sonra bilgisayarı kaldırıp azıcık sosyalleşmeyi?
  • Sizleri okuyunca seneye üniversiteye giden biri olarak çok tedirgin oluyorum ki şu ana kadar yazdıklarınızın çoğu uyuyor bana
  • İşe girip çalışıp çevre edinip para kazanıp para harcamayı öğrenip insanlar ile aranızdaki ilişkileri geliştirip biraz olsun hayatı denizi kumu güneşi ve kızları görmeniz gerekiyor dostlar. Gerisi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomorecry

İşe girip çalışıp çevre edinip para kazanıp para harcamayı öğrenip insanlar ile aranızdaki ilişkileri geliştirip biraz olsun hayatı denizi kumu güneşi ve kızları görmeniz gerekiyor dostlar. Gerisi gelir.

Biraz bunalım kokuyor belki söyleyeceklerim ama hadi iş hayatına atılıp para kazanıyoruz diyelim. İyi bir işimiz felan var, "ya sonra?" sorusu geliyor insanın aklına. Ya aradığımız cevap iş/para/kız değilse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky98

quote:

Orijinalden alıntı: Nomorecry

İşe girip çalışıp çevre edinip para kazanıp para harcamayı öğrenip insanlar ile aranızdaki ilişkileri geliştirip biraz olsun hayatı denizi kumu güneşi ve kızları görmeniz gerekiyor dostlar. Gerisi gelir.

Biraz bunalım kokuyor belki söyleyeceklerim ama hadi iş hayatına atılıp para kazanıyoruz diyelim. İyi bir işimiz felan var, "ya sonra?" sorusu geliyor insanın aklına. Ya aradığımız cevap iş/para/kız değilse?

Köprüden atla o zaman panpa höh yani Para olunca insanlar da olur iş olursa iş arkadaşların olur etkinliklerin olur cebinde paran olur kuaförüne gider adam gibi şekil alırsın saçına başına. Cebinde paran olursa güvenin kendine. Elbiseler alır daha iyi gözükürsün en azından o üzerindeki pijamalardan kurtulursun. Dışarıda bi güzel tarz ile dolaşıp kızların sana bakıp bazılarının sana laf bile attığını duyacaksın. Tatile gideceksin bin türlü insanla kızla muhatap olacaksın onlar gelecek sen gideceksin. Para ile olacak bunların hepsi dostum . İş varsa zaten erken kalkıcaksın günü yaşıcaksın dolu dolu. Spora gideceksin vücudunu hissedeceksin. Benim bütün yaz oturduğumda oldu,bu saydıklarımı yaşadığımda ve hala da yaşıyorum. O yüzden anlatıyorum. Kilit nokta cepte para olması ve az biraz zeka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.