Şimdi Ara

Benim için çok önemli bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda Avrupa cihaz kullanan varmı bilmiyorum fakat.Benim İtalya'dan alındığı söylenen İphonenun müzik sesi ( kulaklıktan gelen ) diğer iphone modellerine göre (örn :Amerika) bariz fark edilecek şekilde az çıkıyor.
    İnternette bu konu ile ilgili araştırma yaptım.Avrupa bazı bölgelerde ses limiti getirmiş bu nedenle ses az çıkıyor.Şimdi günün büyük bir bölümünü müzik dinleyerek geçiren benim gibi biri için bu çok büyük bir fiyasko.

Ek olarak bu işin çözümü sadece jailbreakte yatıyor.Cihazın içerisinde bir tane dosyayı değiştirmeniz gerekiyor.Ama ben zaten ios5'e geçtim ve jailbreak yapmayı düşünmüyordum.Şimdi bu sesi yükseltmenin başka yolları var mı sizin bildiğiniz jb yapmadan ? Bu ses sorunundan bir an önce kurtulmak istiyorum.Yoksa cihazı satacağım o derece rahatsızım bu konuda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplaces -- 5 Kasım 2011; 1:07:54 >

• Jb siz olarak bildigim bir yolu yok. Avrupa birligi normlari uyarinca ses cikisinda limit var.
  • Jb siz olmaması çok sinir bozucu peki diyelim ki Jb ile iphone içerisinde dosyayı değiştirdik ses yükseldi.
    Daha sonra update yaptığımda tekrar eski haline mi dönecek alet ?
  • Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına geçeceği için ses problemi devam eder jailbreak yapana kadar
  • Beyler benim cihazım 3gs ve Türkiye'den alınma (Turkcell'den), bunda ses kısıtlaması var mıdır ?

Varsa nasıl yükseltirim, jb var.
  • avrupa insanların müziğini hangi ses düzeyinde dinleyeceğine karışıyor... yorum sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

avrupa insanların müziğini hangi ses düzeyinde dinleyeceğine karışıyor... yorum sizin.

Hangi duzeyde dinleyeceklerine karismiyor olabilecek maksimumu belirliyor ki o da normal beklentisi olan bir son kullanici icin gayet yuksek. Avrupa birligi normlari insani merkeze koyarak belirlenir ve ozgurluk kisitlamasi degil aksine standart bir ozgurluk vaat eder, boylelikle avrupanin heryerinde ayni standartta yasarsiniz. Neyse yeri burasi degil zaten. Ancak dedigim gibi kimsenin bir seye karistigi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler benim cihazım 3gs ve Türkiye'den alınma (Turkcell'den), bunda ses kısıtlaması var mıdır ?

Varsa nasıl yükseltirim, jb var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

avrupa insanların müziğini hangi ses düzeyinde dinleyeceğine karışıyor... yorum sizin.

Hangi duzeyde dinleyeceklerine karismiyor olabilecek maksimumu belirliyor ki o da normal beklentisi olan bir son kullanici icin gayet yuksek. Avrupa birligi normlari insani merkeze koyarak belirlenir ve ozgurluk kisitlamasi degil aksine standart bir ozgurluk vaat eder, boylelikle avrupanin heryerinde ayni standartta yasarsiniz. Neyse yeri burasi degil zaten. Ancak dedigim gibi kimsenin bir seye karistigi yok.

arkadaş boşuna mı sesi az diyor peki?
  • quote:

quote:

quote:

Muzikle dinlemekten ote ilgileniyorsa arkadas normal olarak az gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bir kişinin ne seviye müzik dinleyeceği kimseyi ilgilendirmez.Çünkü kulaklıktan çıkan ses ne kadar fazla olursa olsun, etraftakileri çok sinir bozucu bir şekilde rahatsız edemez.

Bütün kulaklıklar sadece yakın mesafe insan kulağının duyabileceği biçimde tasarlanmıştır.

Ben iphone'u sadece telefon özelliği için değil, daha çok diğer özellikleri için satın aldım.Böyle bir kısıtlama getirilmesi gerçekten akıl karı değil.

Beni asıl şoke eden olay ise, bu kadar avrupa cihaz sahibi insan varken internette bu konu hakkında tepkiler çok az.Bundan da şu çıkarımı yapıyorum demekki insanlar o kadar parayı iphone'a sadece telefon özelliğini kullanmak için veriyor.
  • Bilgilendirme amacli link veriyorum, sanirim sakincasi yoktur, nasil yapilacagini merak edenler icin cok guzel anlatilmis..

http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/37728-volume_boost_ios_5x.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

Bilgilendirme amacli link veriyorum, sanirim sakincasi yoktur, nasil yapilacagini merak edenler icin cok guzel anlatilmis..

http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/37728-volume_boost_ios_5x.html

Benim telefonda Almanya'dan gelme. Jb ile kullandığım için hemen bahsettiginiz yöntemi denedim, sonuc olarak ciddi anlamda ses farkı oluştu. Bilmiyordum, sayenizde öğrendim, teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Muzikle dinlemekten ote ilgileniyorsa arkadas normal olarak az gelecektir

• Arkadaşlar şu an aynı sorun bende de var . Şu volume boost u deniycem şimdi . İos 5 untethered kullanıyorum . Umarım yükselir ipod touch kullanmıştım daha önce çok daha yüksekti ses

Edit : Mükemmel oldu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Aşkın -- 6 Kasım 2011; 12:29:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.