Şimdi Ara

Benim İtalyan Aygırı Nasıl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu aracın tasarımı sanırım 20 sene önce yapıldı ve hâlâ güzel görünüyor. Laguna falan da böyle aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Lagunalarda efsane hocam..

• Parçası var mı hala bunların

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim İtalyan Aygırı Nasıl..
  • satışa geldik

• Cekilise katilmak istiyorum, ins bana çikar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu alacağına motor al daha iyi ne abs ne esp ne tsr hiçbir halt yok. Metal yorgunluğundan tenekeye dönmüş şasi. Yol tutuş yok. Motor yağ yakıyordur. En az 20 yaşında araç. Yakıt desen tüple biraz daha çekilebilir tüpsüz adamın evine incir ağacı diker. Performans desen turbosuz egea, baz model symbol bile tokatlar. Muhtemelen klimada yok. Park yeri trafik çilesi zaten standart. Tek esprisi bagaj, aile varsa pikniğe mikniğe götürür. Teksen direkt notora geç kız arkadaşın varsa yine motora geç. Araç işi çocuğu olmayanlar için hiç mantıklı değil şu dönemde. Çünkü kıçı kırık egea 500den başlıyor. Eski model alsan sanayi sanayi dolaşacaksın, taklalılardan taklalı beğeneceksin. Kn dolandırıcılığı, yağ yakan motor, iyi yapılmamış motorlar falan baş ağrısı hep. O paraya alırsın sıfır bir motor 250lik babalar gibi binersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Görüşünüze saygı duyarım.. tabi ki ancak bence iyi bir marea en kral motordan daha kraldır..

klimalı marealar bu arada kışıda unutmamak lazım.. motorda bir tarafınız donarken bu arabada sıcak kaloriferde arkadaşlarla dostlar ve kardeşlerle piiizzzz yapmak çok daha başka..

• motor farklı birşey otomobil farklı. motor için giyinmen gerek, iklimlendirme yok. motor kullanım esnasında fiziksel efor sarfettirir. otomobil ise rahatlıktır. motorla misafir karşılayamazsın. bu liste uzar.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Valla hacı senin kalorifer ısınıp aracı ısıtana kadar ben motorla A noktasından istediğim B noktasına varmış olurum zaten motorun yarış motoruysa kolay kolay üşümezsinde motorun sıcağını bacaklarına verir. Çok üşürsem çeker bir shelle sıcak bir kahve çay yapar onun sıcağıyla gazlarım. Arkadaşla dostla muhabbetide sen mareayla trafikte beklerken ya da park yeri ararken ya da arıza çıkardı mı sanayi sanayi gezerken usta ararken yaparım.

la adam sana düzgün cevap vermiş hâlâ laf atıyon, yok adam tamirci gezecekmiş yok kliması geç ısıtacakmış. iyiki bi motor almışın ha.

Sen mangal yapabiliyormusun.. kafana esince basıp gideyim kömürünü alıpta..

etini pepsi ni alıpta kafam esti bas gidelim pikniğe diyebilirmisin hayır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Ekim 2023; 12:15:31 >
  • en kral motordan çok çok daha iyidir..

• Al beğenmediğin MAREA..

• Bravo

• Harbi güzel araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlarda tempralar..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.