Şimdi Ara

Benim tespit ettiğim low eloda yapılan hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1:Kimse mid top bot veya jungleda çalıya en azından yesil totem atmaz.
    2:Herkes kill peşinde koşar,killi çalınırsa flame yapar ve asist geldiğini anlayamaz.
    3:Ejder alma alışkanlığı yoktur.Alınırsa da 35.dk da alınır yaklaşık olarak.
    4:Bot veya top late gamede biterken kimse uğramaz,midde tf girmeye çalışırlar.
    5:Farm yapma alışkanlığı yoktur,lane itmezler ve karşı takımın ittiği lanede farm almazlar.
    6:Tf de focus atamazlar,katarina,zed,talon vb. herolar varsa hiç adc veya midi koruyamazlar.
    7:Seçim ekranında mid or afk veya solo or feed diyip en baştan oyunun düzenini bozarlar ve insanların istediği lanede oynamasına fırsat vermeyip tehdit ederler.
    8:Solo top veya top demek yerine üst koridora "solo" derler.

Devamı Gelemiyor Üşendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquaRTeR26 -- 9 Ekim 2014; 11:00:58 >

• bu TR sunucusunun genel hali arkadaşım. Fark ettiysen yazdıklarının yarısı oyun bilmedikleri için ki bununla ilgili milleti suçlayamam fakat daha büyük sorun oynayan kitlenin ufak olması.
  • Bu dediğin şeylerin olması çok normal. Adam gidiyor eloboots yaptıran Zeon ile Oxi'yi izliyor sonra ondan gördüklerini uygulamaya çalışıyor.

TR'deki oyuncuların last hit yapabilmesi bile bence sevrimdir.
  • Bunları bilmeyen kaldı mı artık bunları herkes biliyor ama uygulayan yok oxi zeon abiciler oldukça düzelmesini beklemek mantıksız zaten
  • +supportu gereksiz bir rol olarak görürler ve supun aldıkları killerde ne kadar etkisi olduğunun farkında bile olmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

+supportu gereksiz bir rol olarak görürler ve supun aldıkları killerde ne kadar etkisi olduğunun farkında bile olmazlar

Adc penta atar ama support hep gölgede kalır. bilse o mikail'i basmasa ölüp gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muryq

bugün gönüllü olarak birine 10 maç attım. 8 win aldım ve 8 oyunu da ben taşıdım. geri kalan 2 oyun mübarek jaxlar tarafından (evet 2 oyunda jax ama farklı veledti) feedleyip afk kalma durumunda. neyse gold 4 e attı güle güle kullansın yaptığım arkadaş

Hocam işiniz yoksa benim hesapta da birkaç el atarmısınız (gold v)

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

+supportu gereksiz bir rol olarak görürler ve supun aldıkları killerde ne kadar etkisi olduğunun farkında bile olmazlar

Adc penta atar ama support hep gölgede kalır. bilse o mikail'i basmasa ölüp gidecek.

isimsiz kahramanlara selam olsun
  • -Support keşif taşı almaz. Bazen support eşyası bile almayabilir.
  • Totem alanı dövüyorlardı.
  • quote:

gold 5 den düşme kalktı

Biliyorum hocam düşeceğinden değil bu sezonu plat bitirmek amaçlı evdeki internet dersler nedeniyle kapandı pek oynayamıyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

gold 5 den düşme kalktı

Biliyorum hocam düşeceğinden değil bu sezonu plat bitirmek amaçlı evdeki internet dersler nedeniyle kapandı pek oynayamıyorum :/

Sen şu dilenerek kendini gold yaptıran velet misin lan yoksa buşmuşun gene boosterını iyisin ahdodlqjsldel

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

gold 5 den düşme kalktı

Sen şu dilenerek kendini gold yaptıran velet misin lan yoksa buşmuşun gene boosterını iyisin ahdodlqjsldel

Ooo kanka naber ? xd

Karışmayın la bana moral bozuk :/

• quote:

bedavaya yapmak çok sıkıcı oluyor biliyor musun eloboost sitelerinde küme başı 20 lira alıyorlar

Peki :(

• Def item de pek almazlar

• her junglera tiamat

tanklık anlayışının warmong olması

her şampiyona statik hançer çıkmak

• Ben bronz 2 oyuncusu olarak yeşil ve pembe totem alıyorum yeşil totem tamamda pembe totem alıyorum atıyorum totem bulamıyorsun ki cunku totem atan yok bazen bakıyorum attıgım pembe totem 5-10 dkdir duruyo orda simdi pembe totem alsam kendi zararıma diye dusunuyorum bazen
  • - mavi bufftan başlıyorsan takımın red buffını korumaz, karşı takım çalar.
    - 3vs5 4vs5 fight girerler, tfyi kaybedince nerdesin ** derler.
    - support adcden en uzak mesafede tfde pozisyon alır.
    - jungle itemi tamamlamazlar. direk ad veya ap gidilir. elise'e full ap kasarlar.
    - karşısındakine 2 kere ölen adam direk junglera küfür etmeye başlar. 3.ye afk olur veya bilerek feedler.
    - ward atmazlar. ölünce karşı jungle x kere geldi... derler.
  • bu yazdıklarınız baya low elo olmuş, tamam bazıları hala yapılıyor da mid of afk işini aştık çok şükür
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.