Şimdi Ara

Benim tespit ettiğim low eloda yapılan hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1:Kimse mid top bot veya jungleda çalıya en azından yesil totem atmaz.
    2:Herkes kill peşinde koşar,killi çalınırsa flame yapar ve asist geldiğini anlayamaz.
    3:Ejder alma alışkanlığı yoktur.Alınırsa da 35.dk da alınır yaklaşık olarak.
    4:Bot veya top late gamede biterken kimse uğramaz,midde tf girmeye çalışırlar.
    5:Farm yapma alışkanlığı yoktur,lane itmezler ve karşı takımın ittiği lanede farm almazlar.
    6:Tf de focus atamazlar,katarina,zed,talon vb. herolar varsa hiç adc veya midi koruyamazlar.
    7:Seçim ekranında mid or afk veya solo or feed diyip en baştan oyunun düzenini bozarlar ve insanların istediği lanede oynamasına fırsat vermeyip tehdit ederler.
    8:Solo top veya top demek yerine üst koridora "solo" derler.

Devamı Gelemiyor Üşendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquaRTeR26 -- 9 Ekim 2014; 11:00:58 >

• bu TR sunucusunun genel hali arkadaşım. Fark ettiysen yazdıklarının yarısı oyun bilmedikleri için ki bununla ilgili milleti suçlayamam fakat daha büyük sorun oynayan kitlenin ufak olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

bu TR sunucusunun genel hali arkadaşım. Fark ettiysen yazdıklarının yarısı oyun bilmedikleri için ki bununla ilgili milleti suçlayamam fakat daha büyük sorun oynayan kitlenin ufak olması.
    Bu dediğin şeylerin olması çok normal. Adam gidiyor eloboots yaptıran Zeon ile Oxi'yi izliyor sonra ondan gördüklerini uygulamaya çalışıyor.

TR'deki oyuncuların last hit yapabilmesi bile bence sevrimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0AE7F9B32

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bunları bilmeyen kaldı mı artık bunları herkes biliyor ama uygulayan yok oxi zeon abiciler oldukça düzelmesini beklemek mantıksız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Bunları bilmeyen kaldı mı artık bunları herkes biliyor ama uygulayan yok oxi zeon abiciler oldukça düzelmesini beklemek mantıksız zaten

Alıntıları Göster
    +supportu gereksiz bir rol olarak görürler ve supun aldıkları killerde ne kadar etkisi olduğunun farkında bile olmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

+supportu gereksiz bir rol olarak görürler ve supun aldıkları killerde ne kadar etkisi olduğunun farkında bile olmazlar

Adc penta atar ama support hep gölgede kalır. bilse o mikail'i basmasa ölüp gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muryq

bugün gönüllü olarak birine 10 maç attım. 8 win aldım ve 8 oyunu da ben taşıdım. geri kalan 2 oyun mübarek jaxlar tarafından (evet 2 oyunda jax ama farklı veledti) feedleyip afk kalma durumunda. neyse gold 4 e attı güle güle kullansın yaptığım arkadaş

Hocam işiniz yoksa benim hesapta da birkaç el atarmısınız (gold v)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Adc penta atar ama support hep gölgede kalır. bilse o mikail'i basmasa ölüp gidecek.

isimsiz kahramanlara selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0AE7F9B32

Bu mesaj silindi.
    -Support keşif taşı almaz. Bazen support eşyası bile almayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

-Support keşif taşı almaz. Bazen support eşyası bile almayabilir.

Alıntıları Göster
    Totem alanı dövüyorlardı.
  • quote:

gold 5 den düşme kalktı

Biliyorum hocam düşeceğinden değil bu sezonu plat bitirmek amaçlı evdeki internet dersler nedeniyle kapandı pek oynayamıyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

gold 5 den düşme kalktı

Biliyorum hocam düşeceğinden değil bu sezonu plat bitirmek amaçlı evdeki internet dersler nedeniyle kapandı pek oynayamıyorum :/

Sen şu dilenerek kendini gold yaptıran velet misin lan yoksa buşmuşun gene boosterını iyisin ahdodlqjsldel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

gold 5 den düşme kalktı

Sen şu dilenerek kendini gold yaptıran velet misin lan yoksa buşmuşun gene boosterını iyisin ahdodlqjsldel

Ooo kanka naber ? xd

Karışmayın la bana moral bozuk :/

• quote:

bedavaya yapmak çok sıkıcı oluyor biliyor musun eloboost sitelerinde küme başı 20 lira alıyorlar

Peki :(
  • Def item de pek almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Def item de pek almazlar
    her junglera tiamat

tanklık anlayışının warmong olması

her şampiyona statik hançer çıkmak

• Ben bronz 2 oyuncusu olarak yeşil ve pembe totem alıyorum yeşil totem tamamda pembe totem alıyorum atıyorum totem bulamıyorsun ki cunku totem atan yok bazen bakıyorum attıgım pembe totem 5-10 dkdir duruyo orda simdi pembe totem alsam kendi zararıma diye dusunuyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafb35

Ben bronz 2 oyuncusu olarak yeşil ve pembe totem alıyorum yeşil totem tamamda pembe totem alıyorum atıyorum totem bulamıyorsun ki cunku totem atan yok bazen bakıyorum attıgım pembe totem 5-10 dkdir duruyo orda simdi pembe totem alsam kendi zararıma diye dusunuyorum bazen
    - mavi bufftan başlıyorsan takımın red buffını korumaz, karşı takım çalar.
    - 3vs5 4vs5 fight girerler, tfyi kaybedince nerdesin ** derler.
    - support adcden en uzak mesafede tfde pozisyon alır.
    - jungle itemi tamamlamazlar. direk ad veya ap gidilir. elise'e full ap kasarlar.
    - karşısındakine 2 kere ölen adam direk junglera küfür etmeye başlar. 3.ye afk olur veya bilerek feedler.
    - ward atmazlar. ölünce karşı jungle x kere geldi... derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valefor

- mavi bufftan başlıyorsan takımın red buffını korumaz, karşı takım çalar.
    - 3vs5 4vs5 fight girerler, tfyi kaybedince nerdesin ** derler.
    - support adcden en uzak mesafede tfde pozisyon alır.
    - jungle itemi tamamlamazlar. direk ad veya ap gidilir. elise'e full ap kasarlar.
    - karşısındakine 2 kere ölen adam direk junglera küfür etmeye başlar. 3.ye afk olur veya bilerek feedler.
    - ward atmazlar. ölünce karşı jungle x kere geldi... derler.

Alıntıları Göster
    bu yazdıklarınız baya low elo olmuş, tamam bazıları hala yapılıyor da mid of afk işini aştık çok şükür

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.