Şimdi Ara

Benim Yerimde Olsanız Tercihiniz Ne Olurdu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak 9 ay sonra alınacak araç evet daha çok erken ama hazır boşken araştırmamı yapayım diyorum hemde benim durumumda olan çok kişi var faydalanırlar.

Şimdi şuan ki aracımız citroen c4 ve 1 depo ile 1200km yol yapıyor bizde daha doğrusu babam çok fazla yol yapıyor ve henüz ikinci bi araçta almadı zaten alırsada iş için 15-20 bin liraya bi transporter yada 25 bine dacia dokker van falan alacak yani iş için.

Şuan ki bindiğimiz aracı direk aldığımız bayiye verirsek 50.000 sayarlar
    + 50.000 lirada nakit paramız var

Alabileceğimiz araçlar
    1-Mercedes E180 amg
    2-Bmw g30 m sport 5.20i
    bu iki araç için 70-75 bin lira kredi çekmemiz gerek buda 48 ayda 2.000 lira kredi ödemesi yapar ve 2.000 lira kredi ödemesi öderiz ama 48 ay yani 4 sene boyunca yatırım vs yapamayız arsa vs alamayız yeni krediye girmeyiz yani.
    3-Ford kuga dizel otomatik 90.000 liraya geliyor en full donanım st line ve az yakıyor diğerlerinin yarısı kadar diyeyim
    4-Vw Passat 110.000 lira en full donanım r line iç ve dış olanı dizel otomatik.[ama bu seferde 110 bu araca verene kadar mercedes alırım deniyor]
    5-C200d amg 140.000 lira ama fazla yaktığı söyleniyor ve kullanıcıları pek memnun değil gibi.

Yani E yada 5 alırsak hem çok yakacak hem kasko sigortası çok çıkacak hemde aylık 2.000 lira kredi ödenecek.
    Ford kuga alınırsa çok rahat alınacak kredi falan ödenmeyecek yada o 50.000 nakitle bi yatırım yapılıp 40.000 kredi çekilecek onun ödemeside koymaz 1000 lira falan bişey çıkar zaten ve ailem suv seviyor açıkcası + hem az yakacak sigorta kasko diğerlerine göre az çıkacak.

Yani sizce e serisi yada 5 serisi bu masraflara yada zorluğa değer araçlar mı kuga ile arasında ki fark değer mi ? sonuçta kuga da sıfır 150.000 liralık bir suv toros şahin değil

• bence butce yeterse yeni kasa insignia

yetmezse superB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 ayda bu ülkede neler olabilir, piyasa nasıl değişebilir tahmin ediyorsunuzdur bence. Bu konu boşa gider yani, ama yine de siz bilirsiniz tabi.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hevesini kırmasana cocugun

• desene 9 ay boyunca işimiz var seninle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIBARFEVZO

hevesini kırmasana cocugun

muhteremdede diye bir arkadaş vardı. Çok severdim kendisini. sürekli stop start li ekranlı sedan araba arardi. Tanır miydin kendisini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIBARFEVZO kullanıcısına yanıt
    Ben kırmıyorum, 9 ay sonra piyasa kıracak zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    yok hocam haklısınız bu ülkede olmayacak şey değil 9 ay sonra bu paraya polo alacak durumda olabiliriz
    5 sene önce polo 90 bin olacak deseydi biri yaw he he derdik
  • Kardeş ötv indirimi sanırım? Şahsen güvencem var ise E180 veya 520İ alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba almak cocuk ismi koymak gibidir.ya bellidir cok onceden.yada dogana kadar(alana kadar ) 50 kere degisir ne olcagi

Ben 1 ay sonra alacagim.ben napacam onu bilmiyorum 9 aydan bahsediyosun

Bakma demiyorum hobi olarak gene bak ama gun ve gun aklin karisacak bilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.