Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyon da alınabilir ama bu da gaytet güzel...
    yollar yine para da kesişio
  • sky walker haklısın kardeş hd daha yeni bişi.. Ama monitörümü kuzenime verdim o ara bişi almam gerekio du bu en ideali benim için.. Beklenirse fiyat düşücektir.. Ama çok memnunum şu an da kuruşuna kadar hakedio bence

no fear toshiba var demişsin full hd die ama TOSHIBA FULL HD DEĞİL ARKADAŞLARRRR!!!!! 1080i görüntü verio Full hd ps3 desteklediği 1080p .. toshiba o yüzden ucuz. Ben gidip baktım kasa olarak fikrimce 5 para etmez.. Çok kalitesiz gözüküyo.. Almayın bence.. ayrıca no fear güzel yorumların için teşekkür ederim.. Darısı başına

oblivionic alabildiğin kadar büyük al nasılsa ekran kartı dediğin şey senede 1 deiştirmek şart yani. Durmadan yenisi çıkıo ucuzluo falan filan.. Ben al derim çözünürlükten falan dert ediosan.. Biraz düşürürsün kalite yi ama oynarsın yine..

• Sevgili slayer allah hayırlı uğurlu etsin... Ben de çok düşünmüş, cesaret edememiş 226bw almış biriyim. Gerçekten günümüzün en iyi monitörünü aldın, güle güle kullan.
  • çok saol kardeş.. Benimde aklıma giren samsung oldu ama.. Samsung alcam die baş koydum yola bunu alıp çıktım.. Samsung 22" de çok güzel bir monitör pc için.. Amaç pc ise gerek yok bence benq ya.. ama ps3 bağlarım uydu bağlarım hemde tv olsun diosanız.. Benq tek...
  • bendeki samsung 226bw nin tv performansı çok iyi keza xbox360 ta öyle ancak xbox360 ta zaman zaman kırılmalar olmuyor değil, monitörünü kıskanmamak elde değil

Fiyatı 1000 ytl dolaylarında olsaydı gözümü karartır onu alırdım, neyse elbet düşücektir

Tekrardan hayırlı olsun
  • backlight bleeding var mı?
  • eveet zurnanın zırt dediği yeer. arkadaşlar hedef benq ben de alıcam abi yeter... inceleme için tşkler...
  • backlight bleeding ne arka ışık kanamasımı ??

fuckara99 al tabi abi.. geç kalmışın..
  • hayırlı olsun
    hd movie sample yok mu?
    hd li ss te isteriz
  • hayırlı olsun güle güle kullan
    ps3'ten de screenshotlar koyarsan güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

valla ben olsam o parayı o monitöre asla vermem gidip bir 32 lcd tv alırım

Evt takoz benq dan her 32 inch daha iyidir hele lcd ler o kadar solukki benq
  • bu benq için sli yada crossfire lazım...yüksek çözünürlükte makinam kasıyor..
  • bi tek şey var bu teknoloji üssüne bu masa yakışmamış bide şuna el at
  • ARKADAŞLAR

Playstation 3 bağlasınız bi gerçek 1080p gücünü görsek lcd nin
  • dakarai arkadaşımız biraz saçmalamış sanırsam.. Takoz falan, soluktu falan filan.. gayet şık kasası var. En azından belediye dağıtmış gibi klasik monitör ve lcd tvlere benzemio farklı bi havası var.. 32" le karşılaştırma bile yapamassın bunla ÇöZüNürLüğÜN YeTmEz!!

• nofear kardeş masa yaz sonuna yapıcam bitane çok fena olcak inşallah.. :D
  • arkadaşlar 1080p resimleri kameramın yettiği kadar size iletmeye çalıştım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR

dakarai arkadaşımız biraz saçmalamış sanırsam.. Takoz falan, soluktu falan filan.. gayet şık kasası var. En azından belediye dağıtmış gibi klasik monitör ve lcd tvlere benzemio farklı bi havası var.. 32" le karşılaştırma bile yapamassın bunla ÇöZüNürLüğÜN YeTmEz!!

boyutu fazlasıyla yeter

• güzel aletmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR

arkadaşlar 1080p resimleri kameramın yettiği kadar size iletmeye çalıştım..

oyun ve film için
    screenshot alsan daha iyi olur kanımca

masayı hecanla bekliyoz

şahsen bende kasayı çok sevdim klasiğin çok dışında hoş bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 3 Haziran 2007; 12:27:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.