kullanan arkadaşlara soruyorum,bu monitorde renkler nasıl gorunuyor,bazı notebooklarda renkler çok canlı oluyor,bu monitorde de renkler oyle mi,birçok yer gezdim ama bulamadım,gormeden almak istemiyorum ama gormekden almak zorunda kalacağım sanırım,yardımcı olursanız çok iyi olur
telefonla konuştum,elimizde yok dediler, renkler konusunda yardımcı olabilir misiniz
servisten sonra sorunum kalmadı.. renklerden gayet güzel memnunum ama yinede parası olana derim seneye bir sürü yeni modeller gelecek şimdilik 22" almak en akıllıcası.
Hayırlı olsun Ürün çok güzel ve çok pahalı parası olan için yada bu kadar parayı yatırabilenler için iyi fakat benim için alınabilcek 22" var fiyatı biraz daha alınabilecek durumda olsa yani 22"in üzerine biraz daha katayım falan desen hadi neysede aralarında iki kat fiyat farkı var Ama çok güzel ürün iyi günlerde ölü pixelsiz günlerde kullan birde yurtdışından getirtilse toplam ne kadara olur acaba garanti dışında olsada fiyat olarka kargosu gümrük falan ne kadar tutar acaba
quote:
Orjinalden alıntı: cem ve can
Hayırlı olsun Ürün çok güzel ve çok pahalı parası olan için yada bu kadar parayı yatırabilenler için iyi fakat benim için alınabilcek 22" var fiyatı biraz daha alınabilecek durumda olsa yani 22"in üzerine biraz daha katayım falan desen hadi neysede aralarında iki kat fiyat farkı var Ama çok güzel ürün iyi günlerde ölü pixelsiz günlerde kullan birde yurtdışından getirtilse toplam ne kadara olur acaba garanti dışında olsada fiyat olarka kargosu gümrük falan ne kadar tutar acaba
maalesef yurtdışşından ancak birisi gelirse karlı olur orda 800$ dı yoksa gümrüüğe girersin ve daha pahalı olur.. 22"al rahat ol boşver
Yakında bende alıyorum ins bu Lcd den
bu monitörde hoparlör varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Farrabi
bu monitörde hoparlör varmı?
Hoperlör yok. Malesef bu monitörden de hiç bir yerde yok. Olsa hemen alacağım sıfır yada temiz ikinci el hiç farketmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme