Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başta kutu içeriğinden bahsediyim.

-24" monitörümüz
    -kullanma kılavuzu ve cd-rom disc (içerisinde driver , screensaver falan var)
    -Top-mount monitor shelf (resimler de görüceğiniz monitörün üstünebişiler koymak için raf ve kulaklık falan asmak için)
    -Güç kablosu
    -D-sub kablosu
    -DVI-D kablosu
    -USB kablosu
    -HDMI kablosu

içeriğimiz bunlar..

Girişlere gelelim şimdi

-hdmi
    -dvi
    -vga
    -composite
    -s-video
    -component

göründüğü gibi bir sürü çıkışı var.. Çok amaçlı kullanılabilir..

Özelliklerinden bahsedelim biraz. Monitör tam anlamıyla Full HD. Masaüstü bile 1920-1200 çözünürlüğünde kullanıorum. Herhangi bir yavaşlama söz konusu diil.. Wide screen olduğu için bazı oyunlar bu çözünürlükleri desteklemiyo olabilir bunlar forum dan patch olarak indirebilirsiniz.. ürünün sol tarafındaki tuşlar dan deiştirebileceğiniz bazı şeyler şöyle ; Girişleri ayarlıyabilir (yani pc playstation uydu falan filan bağladıysanız öle geçiş yapabilirsiniz) , kontrast, brihgtness , Game mode (bu game mode action racing falan diye ayrılıyor.. Kontrastı ve tepki süreleryle oynuor sanırım bu modlar ) , perfect motion gibi tüm ayarları burdan yapabilir siniz.. Ürünün sol tarafında 2 usb bir kulaklık takmak için giriş var... Ürünün bana göre en ilgi çeken özelliği PIP yani picture in picture.. ekranın bi köşesnde istediğiniz boyutta bir pencere açıp orda ps2 veya başka bişi koyup bir yanda pc nizde surf yapabilirsiniz.. Artık gerisi hayal gücünüze kalıo.. Söliceklerim şimdilik bunlar.. Aklınıza takılan bişi olursa yardımcı olucam.. Sorularınızı yorumlarınızı bekliorum...

Company of heroes ve S.T.A.L.K.E.R ekran görüntüleri.. 1920*1200 çözünürlükte çekilmiştir.. Detaylar S.T.A.L.K.E.R da maximum da.. CoH u hatırlamıorum bakmadım ona.. Çok rahat oynuyorum.. bi kasma yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR -- 5 Haziran 2007; 15:55:55 >

• www.imageshack.us a upload et, linki burada mesaj yazdığın kısma yapıştır, fareyle hepsini seç buraya yapştırdığın linkin (hepsi mavi renk olsun) sonra yukarıdaki image tuşuna bas...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

www.imageshack.us a upload et, linki burada mesaj yazdığın kısma yapıştır, fareyle hepsini seç buraya yapştırdığın linkin (hepsi mavi renk olsun) sonra yukarıdaki image tuşuna bas...
    bekliyoruz merakla ama iyi makineyle cek fotoları
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

bekliyoruz merakla ama iyi makineyle cek fotoları

Alıntıları Göster
    sorularınızı yorumlarınızı bekliorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR

sorularınızı yorumlarınızı bekliorum..

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.. iyi günlerde kullan dostum.. Bi sorum olacak yanlarda gri ayaklar olmadan monitörü sabitleyebileceğimiz ayrı bir aparat var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYMLZ

Hayırlı olsun.. iyi günlerde kullan dostum.. Bi sorum olacak yanlarda gri ayaklar olmadan monitörü sabitleyebileceğimiz ayrı bir aparat var mı ?

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler.. Başka bir aparat yok.. Ama böle çok şık duruyo ve aşa yukarı doru eymek çok rahat.. Bence iyi olmuş..
  • quote:

Çok teşekkürler.. Başka bir aparat yok.. Ama böle çok şık duruyo ve aşa yukarı doru eymek çok rahat.. Bence iyi olmuş..

Alıntıları Göster
    valla süper gibi hayırlı olsun
    darısı başımıza

bir tek şey sorabilirim ghosting varmı
    özellikle 2 oyunda sorunlular
    1.fifa07 hızlı uzun toplarda sorun yapıyo
    2.bf2 genelde hiç bir sorunu yok ama helide dışardan bakıp takla atınca ghosting oluşuyo

bunları deneme imkanın varsa sevinirim
    yazın duruma göre almak istiyorum

tekrar hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

valla süper gibi hayırlı olsun
    darısı başımıza

bir tek şey sorabilirim ghosting varmı
    özellikle 2 oyunda sorunlular
    1.fifa07 hızlı uzun toplarda sorun yapıyo
    2.bf2 genelde hiç bir sorunu yok ama helide dışardan bakıp takla atınca ghosting oluşuyo

bunları deneme imkanın varsa sevinirim
    yazın duruma göre almak istiyorum

tekrar hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    walla paso oyun oynuorum.. Hiç dikkatimi çeken bişi olmadı gayet akıcı bi şekilde oynuorum.. Zaten ghosting olmasın die adamlar senseye die teknoloji yapmış.. Bunu açtında tepkime sürelerini ayarlıyo..

• quote:

walla paso oyun oynuorum.. Hiç dikkatimi çeken bişi olmadı gayet akıcı bi şekilde oynuorum.. Zaten ghosting olmasın die adamlar senseye die teknoloji yapmış.. Bunu açtında tepkime sürelerini ayarlıyo..

Alıntıları Göster
    fifa örneğine karşılık winning eleven versek
    w10 oynuoruz top ta hiç bişi görmedik walla.. Gayet şahane..
    Sadece ps2 nin çözünürlüğü kötü olduğu için kötü gösterio biraz full hd lcd de

• quote:

fifa örneğine karşılık winning eleven versek
    w10 oynuoruz top ta hiç bişi görmedik walla.. Gayet şahane..
    Sadece ps2 nin çözünürlüğü kötü olduğu için kötü gösterio biraz full hd lcd de

Alıntıları Göster
    ne kadara aldın desem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

ne kadara aldın desem?

Alıntıları Göster
    KDV Dahil : 1.831,87 YTL derim bende
  • quote:

KDV Dahil : 1.831,87 YTL derim bende

Alıntıları Göster
    valla ben olsam o parayı o monitöre asla vermem gidip bir 32 lcd tv alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

valla ben olsam o parayı o monitöre asla vermem gidip bir 32 lcd tv alırım

Alıntıları Göster
    ama bu monitör kardeş ayrıca full hd.. 32" te full hd bulman imKANSIZ.. Ben çok aradım.. Yok yok yok.. Ayrıca büyük ekrana yüksek çözünürlük windows kullanırken şart.. yoksa herşey kocaman olurdu yoksa.. Bence Full hd ye göre gayet ideal bir fiyat demiyim de.. şimdilik daha iyisi yok bu fiyata.. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR

• quote:

ama bu monitör kardeş ayrıca full hd.. 32" te full hd bulman imKANSIZ.. Ben çok aradım.. Yok yok yok.. Ayrıca büyük ekrana yüksek çözünürlük windows kullanırken şart.. yoksa herşey kocaman olurdu yoksa.. Bence Full hd ye göre gayet ideal bir fiyat demiyim de.. şimdilik daha iyisi yok bu fiyata.. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR

Alıntıları Göster
    bu monitörden almayı düşünüyorum. tv kartı ile tv olarak kullanım nasıl olur acaba fikri olan var mı? yada bunu denemiş olan? eğer iyiyse bunu alıp hem monitör hem tv olarak kullanmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nelson

bu monitörden almayı düşünüyorum. tv kartı ile tv olarak kullanım nasıl olur acaba fikri olan var mı? yada bunu denemiş olan? eğer iyiyse bunu alıp hem monitör hem tv olarak kullanmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    tv kartı almana gerek bile yok uydu receiver ı çaktımmıydııııı iş biter.. Çıkışlara bak bi..
  • quote:

tv kartı almana gerek bile yok uydu receiver ı çaktımmıydııııı iş biter.. Çıkışlara bak bi..

Alıntıları Göster
    monitör hayırlı olsun ancak biraz acele edilmiş alınmakla, fiyatları çok düşücek, devir HD devri, her marka HD monitör çıkartıcak önümüzdeki aylarda, göreceksiniz 1 seneye kalmadan 650-750 ytl ye 24" full hd monitör almak mümkün olucak
  • quote:

monitör hayırlı olsun ancak biraz acele edilmiş alınmakla, fiyatları çok düşücek, devir HD devri, her marka HD monitör çıkartıcak önümüzdeki aylarda, göreceksiniz 1 seneye kalmadan 650-750 ytl ye 24" full hd monitör almak mümkün olucak

Alıntıları Göster
    o zaman da yenisi çıkıcak.. haydaa onu bekle sora.. Sen şimdi gidip fiyatı düştü die hd olmayan plazma tv alırmısın?? Biyerden yakalamak lazım teknolojiyi..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR

+5

evet bu mönitor tvlcd yle kıyaslamayın

bir tek full hd en uygun fiyata toshiba var o da 37" 3000tl 8ms
    alınırmı oyunlarda ne olur araştırmak lazım ama şimdilik en iyisi bu gözüküyo maaslesef yine ülkemizde pahalı

SLaYeR
    bilgilendirme için teşekkürler bakalım yazın başka bir şey çıkmazsak alacağız artık

sed tv den ümit kestik artık..

• quote:

o zaman da yenisi çıkıcak.. haydaa onu bekle sora.. Sen şimdi gidip fiyatı düştü die hd olmayan plazma tv alırmısın?? Biyerden yakalamak lazım teknolojiyi..

Alıntıları Göster
    bu tip parçaların fiyatlarında bi denge dönemi vardır örnek olarak 10.000 rpm harddisklerin fiyatlarını örnek al, şu anda yeni çıktı, bir iki model var dolayısıyla fiyatlar tavanda ama 7200 rpm lerin fiyatları dengede.

Keza eskiden lcd monitörü olan parmakla gösterilirdi, şimdi durum çok daha farklı.

Elbette beklemenin sonu yok ancak benim demek istediğim bu değildi, hd monitörler çok yaygınlaşıcak yeni standart bu, ben acele ettiğini düşünüyorum, çok ani fiyat düşüşleri yaşıycaktır çünkü diğer markalarında hd lcd monitörleri çıkınca.

İyi günlerde kullan

• quote:

bu tip parçaların fiyatlarında bi denge dönemi vardır örnek olarak 10.000 rpm harddisklerin fiyatlarını örnek al, şu anda yeni çıktı, bir iki model var dolayısıyla fiyatlar tavanda ama 7200 rpm lerin fiyatları dengede.

Keza eskiden lcd monitörü olan parmakla gösterilirdi, şimdi durum çok daha farklı.

Elbette beklemenin sonu yok ancak benim demek istediğim bu değildi, hd monitörler çok yaygınlaşıcak yeni standart bu, ben acele ettiğini düşünüyorum, çok ani fiyat düşüşleri yaşıycaktır çünkü diğer markalarında hd lcd monitörleri çıkınca.

İyi günlerde kullan

Alıntıları Göster
    Yav dostlar ben de monitör alacam bi el atın :http://forum.donanimhaber.com/m_14678319/tm.htm

Şimdi WS düşünüyorum ama desteklemeyen oyunlar ne olacak?
    Bi de ekran kartım 7600GT yani oyununa göre 1024 en fazla 1280 pikselde akıcı oyun oynayabiliyorum.19" WS alırsam 1200 piksel gibi çözünürlükler nasıl olur görüntü açısından.Galiba ideali 1440x900 ama bu çözünürlükde ekran kartım ağlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.