Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi orda içilmiş baya bir sigara var. Parayı verdikten sonra efkarmı bastı acaba?
  • Makinanın standını beğenmiyorum...Gümüş rengi ve iri yapılması işi bozuyor...Onun dışında harika...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR

dakarai arkadaşımız biraz saçmalamış sanırsam.. Takoz falan, soluktu falan filan.. gayet şık kasası var. En azından belediye dağıtmış gibi klasik monitör ve lcd tvlere benzemio farklı bi havası var.. 32" le karşılaştırma bile yapamassın bunla ÇöZüNürLüğÜN YeTmEz!!

boyutu fazlasıyla yeter

Ama boyut biyerden sonra gereksiz oluyo.. Yani ne bilim bilgisayar başında 100" alsan ne işine yarar.. Bu bilgisayar monitörü sonuçta.. Gelmiş bana 32" lcd hd ready tv alırım diosunuz.. Aynı şey mi allah aşkına.. Herkezin beklentileri farklıdır.. Boyut arıosan plazma alırsın ucuz da baya..ama 106 ekran plazmaya 1.5 metreden nasıl bilgisayar kulanıcağın ayrı bir soru işareti..Ayrıca bilgisayar kullanımında çözünürlük benim için çok önemli..

• quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Makinanın standını beğenmiyorum...Gümüş rengi ve iri yapılması işi bozuyor...Onun dışında harika...

karşısına geçsen fikrinin deişiceğine eminim.. klasiğin dışında farklı enteresan bi yapısı var..zevk meselesi ama.. Yorumlarınız için teşekkür ederim ..

quote:

[Psycho]

Abi orda içilmiş baya bir sigara var. Parayı verdikten sonra efkarmı bastı acaba?

Çok sigara tüketmeye başladım ya.. 2 yi geçti paket sayısı.. Ama benq yla alakası yok

quote:

nofear72

oyun ve film için
    screenshot alsan daha iyi olur kanımca

masayı hecanla bekliyoz

şahsen bende kasayı çok sevdim klasiğin çok dışında hoş bir şey

filimden alıntı zaten 1080p ss ler.. Oyunları da hemen atıorum gerçi pek oyun yok ama.. Alırım en kısa zamanda carbon almayı düşünüorum.. Şimdilik olanları çekicem..
    kasa da thermaltake tavsiye ederim..

• ya arkadaşım bendede bu mönitörden var ama ben bunun kulaklık girişini bi türlü kullanamadın sen becerebildinmi becerdi isen banada söylersen çok sevinirim .Ayrıca bu monitöre pahalı diyen arkadaşlar şimdi gitsinlerde fiattını sorsunlar dahada pahalanmış ve ben öyle kolay kolayda ucuzlayacağını sanmıyorum çünkü dünyada panel fiyatlarına zam gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: natcoskun

ya arkadaşım bendede bu mönitörden var ama ben bunun kulaklık girişini bi türlü kullanamadın sen becerebildinmi becerdi isen banada söylersen çok sevinirim .Ayrıca bu monitöre pahalı diyen arkadaşlar şimdi gitsinlerde fiattını sorsunlar dahada pahalanmış ve ben öyle kolay kolayda ucuzlayacağını sanmıyorum çünkü dünyada panel fiyatlarına zam gelmiş

pahalı olmasının 2 nedeni var

1- pek etken değil ama panel yetiştiremiyorlar lcd ye arz talep nedeni
    sed tv yi belki bu yüzden engellediler

2-22" üstüne extra vergi geldi türkiyede esas neden bu....

SLaYeR

kasa derken monitörün demiştim

• 22" üzerine ekstra vergi ne zaman geldi?
    ve vergi oranı hakkında bilgin var mı
  • %10 gibi 2ci parti mallarda gelmiş dell yetkilisi söyledi

http://forum.donanimhaber.com/m_13883736/mpage_2/key_/tm.htm

SLaYeR

GİRİŞLER DEMEK İSTEDİN HERHALDE

Çıkışlara gelelim şimdi

-hdmi
    -dvi
    -vga
    -composite
    -s-video
    -component

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 4 Haziran 2007; 20:05:02 >

• Wuaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhş la wuAŞH

O STALKER II Mİ YOKSAM

İnsaf birader burda 17"CRT ile 7600GT de oyun oynamay çalışıyoruz

Bende öyle oynamak istiyom
  • ekran kartı nedir ?göremedim mi atladım mı?
    içimdeki ses alcaksan benq alacaksın diyor ama öte yandan samsung cok daha şık ...
    en azından seçimlik yap hopörler olmasın incecik kenar olsun vs vs ..cokmu zor yani nede olsa mobilet parası ...
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR

backlight bleeding ne arka ışık kanamasımı ??

fuckara99 al tabi abi.. geç kalmışın..

neyse bilmiyorsan söylemiyim miden bulanmasın.
  • Çok güzel bir inceleme, hayırlı olsun monitörün. Yalnız o mouse ile hoperlörleri de kuzenine wer bence yaramaz onlar
  • doğru monitör tercihi. güle güle kullan.
  • Bende ekran kartını merak ettim.
    Belitmedin galiba. Yada ben mi ısrarla göremiyorum. 1900*1080 çözünürlükte kolay değil oyun oynamak hangi kart merak ettim.

Bu arada monitörün monitör değil bi canavar..Bağla zincirlerle masaya. :) Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi river24 -- 5 Haziran 2007; 11:05:26 >
  • güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.
  • kuzene yollamak şart canım.. Bişilerr yollıcam bn ona
  • ekran kartım 1950xt.. Düzeltmelerini en kısı zamanda düzeltiyorum çok sagol nofear..
  • kulaklığı hiç denemedim ama bakıcam bi ara.. Benim kulaklık usb onu kullanıyorum ama.. Usb çıkışını bağladın mı bilgisayara?
  • Merhaba,monitörü iyi günlerde kullanmanı dilerim.Bu monitörü bende almak istiyorum nereden aldığını öğrenmek istiyorum ve piksel durumunu almadan önce görme fırsatın oldu mu?(Markom bilgisayar da 2050ytl cıvarında)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.