Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkur ederim. bu konuda aydınlandım. birde ben strateji oynuyorum fakat multiplayer ve çokhızlı oynamak gerekiyor. monitorun tepki suresi bizim hızlı oynamamızda onemlimidir. ve bu monitorun tepki suresi yeterli olurmu. su an 19" crt lerden var. bazı arkadaslar fps oynuyolar bana haydi haydi yeter diye dusunuyorum.
    bundada hem fikirsek tam 3 ay sonra alıyorum bunu.

• Kardeşim iyi gunler de kullan çok ii bir inceleme olmus.Herkes senin kadar titiz incelemeler yapsa sanırım lcdler hakkında soracak soru kalmaz.
    EMEGE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 12 Temmuz 2007; 8:34:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

tesekkur ederim. bu konuda aydınlandım. birde ben strateji oynuyorum fakat multiplayer ve çokhızlı oynamak gerekiyor. monitorun tepki suresi bizim hızlı oynamamızda onemlimidir. ve bu monitorun tepki suresi yeterli olurmu. su an 19" crt lerden var. bazı arkadaslar fps oynuyolar bana haydi haydi yeter diye dusunuyorum.
    bundada hem fikirsek tam 3 ay sonra alıyorum bunu.

Strateji oyunlarında sorun yaratacağını düşünmüyorum hatta çok hızlı fpsler için bile yeterli bir tepki süresi var gibi görünüyor.Ancak 3 ay sonra almayı düşünüyorsan o zamana kadar bir sürü alternatif çıkacaktır.Ben de 24" full hd bir monitor almayı düşünüyorum fakat şu anda fiyatlar çok yüksek.Yakında diğer firmaların da bu monitörlerden üretmesiyle fiyatlar düşer diye düşünüyorum.Geçenlerde Acer'ın aynı büyüklükte full hd bir monitörünü görmüştüm hatta.Yani kısa süre sonra aynı tip monitörlerin sayısı artacaktır o yüzden şimdiden karar vermek çok doğru olmaz.

• ewet bugun itibariyle benq 24" aldım. çözünürlük vb ayarları nasıl yapılacak onları öğrendikten sonra gerli gördüğüm bişey olursa söylerim arkadaslar.

yada bende yabancıyım bu lcd lere onemli noktalar varsa sorarsanız kontrol ederim.

ilk söyleye bileceğim gereksiz bir yığın kablo ve monitör temizleme bezi cıktı kutudan.
  • Monitör çok güzel ama fiyatı baya yüksekmiş hayırlı olsun.
  • drivr cd sinde sadece pdf turevi dosyalar var sanki. driver yuklemedi bilgisayar. ama su anda tanıyor gorunuyo. tak kullan monitor gibi aynı. kullanan arkadaslar driver yukleme ekranı vb gordunuzmu?
  • http://www.benq-eu.com/products/LCD/?product=830&page=downloads&dtype=D ben buradan indirdim en son Vista Driverını. Driver update' ten bunun yolunu göster ve update et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 29 Temmuz 2007; 8:34:02 >
  • AMD 2500, Abit AN7 Guru, Sapphire 9800 Pro, 2x512 Twinmos , 120 GB Samsung SATA emektar bilgisayarıma vista yüklemeye cekiniyorum. performans yerlerde olur diye. ama bu monitorlede heralde vista kullanmak daha verimli olur. bu sistemde vista denicem olursa dediğini yaparım. SezginTezel teşekkür ederim.
  • arkadaşlar, Vatan Bursa açılışında bu cihazın son kullanıcı fiyatını $1299+KDV'den $1049+KDV'ye indirmiş, ayrıca finansbank kredi kartı ile 8 takside %8 de indirim veriyor.
    http://rogerwilcosblog.blogspot.com/ adresinde okuyabilirsiniz.
    Eğer yolunuz Bursa'dan geçiyorsa bu aralar, süper fiyat.
  • beyler bide buraya soriyim samsung 226bw veya benq fp241vw yi alacağım ps3 ve pc yi yi bağlacayacağım ben benq diye düşünüyorum ama bazıları illa samsung al diyor bide sizden tavsiye alsam

çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karakurt Bitirici

beyler bide buraya soriyim samsung 226bw veya benq fp241vw yi alacağım ps3 ve pc yi yi bağlacayacağım ben benq diye düşünüyorum ama bazıları illa samsung al diyor bide sizden tavsiye alsam

çok teşekkürler...

herhalde bunu soyleyenler fiyat farkı için söylüyorlardır. haklılar arada 1000 ytl civarında fiyat farkı var. (1800 ytl ye mal oldu bana) 24" sevmeyen 22" ideal bi boyuttur diyenleride anlayabilirim.
    ama geri kalan hiçbir konuda katılmak mümkün değil bunu söyleyenlere. Şu anda piyasadaki en iyi monitorden bahsediyoruz cunku.
    samsung 24" cıkartıyodu bi ara noldu yada yeni bişeyler cıktımı bilmiyorum. bu aralar yeni seyler cıkacak fiyat olarak avantajlı olmak icin bekleyebilirsen bekle bence.

edit : benq 24" de eksi olarak söyleyebileceğim bikaç sey. monitorun yuksekliği ayarlanamıyor. birde ben oyun, video, resim vd. onceden atanmıs bazı ayarlar var. o ayarları cok kullanıslı bulmadım. birtek yarıs oyunları için racing game modu cok iyi oluyor. movie modu fazla koyulastırıyo renkleri mesela. gerci kullanmak zorunda değilsiniz bu ayarları.

aldıgım yerde 2 ayrı kaynak baglayıp 2 sini de birden gostermesi ile ilgili testlerde. ilk monitor mefta oldu. su anda 2. denemede testleri gecen monitoru kullanıyorum.
    bu monitoru alacak arkadaslara tavsiyem 10- 20 ytl fazla verip rahat rahat deneyebileceginiz ölü pixel lere bakacagınız ve urunun diğer ozelliklerini kontrol edebileceğiniz bir yerden alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 4 Ağustos 2007; 23:21:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: XanaX
    herhalde bunu soyleyenler fiyat farkı için söylüyorlardır. haklılar arada 1000 ytl civarında fiyat farkı var. (1800 ytl ye mal oldu bana) 24" sevmeyen 22" ideal bi boyuttur diyenleride anlayabilirim.

Ölü pikselsiz günler yawru

Bursa Vatan açılıyormuş BENQ24" 1049$ +KDV ve kartfinansa %8 indirim 12 ay taksit

Ben Bursaya gidiyorum beni bursa dan alırsın artık

Tekrar dan hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle...
  • bu monitörün Dinamik Kontrast oranı kaç
  • Bir kaç tane resim

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri

Benq FP241WZ 24″ modeli

• arkadaşlar bu monitörden almayı düşünüyorum ama sadece yeni nesil konsollarda kullanmayı hedefliyorum.sorum bu şerit olayı bu monitörde oluyormu?yani siyah şeritler çıkıyormuş üste ve altta.oluyorsa çözünü var mı?birde eğer şerit çıkyıorsa ve düzelme şanşı yoksa almaya değermi genede?saolun şimdiden
  • netten hd film indirdiin zaman ekran kartının hd desteklemesi gerekiomu?
    mesela asus 8800gtx ve bu monitörü alsam 1080p de hd filmler izleyebilirmiyim(full hd olarak) ?
  • hayırlı olsun .

Benim sana sorum olcaktı ekran MAt yansıma yapmayan ekranlardanmı Yoksa yansımalı parlak ekranlardanmı?
  • console-master
    ewet ustte ve altta 1.5 cm lik siyah seritler cıkıyor. bir cozumu yok.

bilinmiyorki
    hd film izledim goruntu kalitesi cok iyi oldugu dısında bisey fark etmedim. 1080p de izleyip izlemediğimide bilmiyorum. ekran kartım ati 9800 pro. bu konuda bişeyler anlatırsan sevinirim aslında. çok mu önemli 1080p de izlemek cok sey değisiyormu? hd filmlerde ustte ve altta 1 cm lik siyah cizgi olusuyor. bunu soyleyebilirim.
    düzeltme: pardon izlediğim film hdrip miş yorumu onemseme.

mczaga
    kesinlikle yansıma yapmayan ekranlardan. monitor 2 pencerenin arasıda kalıyor ve surekli aydınlık bi yerde. kesinlikle bi yansıma yok. simdi nasıl kendi yuzumu gorebilirim diye deneme yaptım. ekranı siyah yapıp 15 cm yakınına kadar girdiğimde flu bi goruntu goruyorum. normalde kendini gormek için zorlasanda goremiyosun. bu ortamda eski monitorum 19" crt de ekrandaki yansımadan kacmak için eğilip büzülüyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 19 Ağustos 2007; 15:56:58 >

• Bu monitörden alan arkadaşlar dikkat: Bende de bu monitör var. Bu monitörün yeni bir firmware' i çıktı. Bu firmware' de menüye yeni seçenekler geldi. Bu seçeneklerden biri Picture Advanced menüsüne gelen "Overscan" özelliği. İkincisi Dynamic Contrast özelliği. Bu özellikler sizin için önemli ise BenQ Türkiye' ye başvurun ve durumu öğrenin. Avrupada ve Kanada' da monitörünüzü yerinden alıp 1 gün içinde yeni firmware' i yükleyip geri evinize getiriyorlar. Burada durum ne bilmiyorum ama Pazartesi telefon açıp durumu öğreneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 19 Ağustos 2007; 18:44:39 >

• bu fiyata alınabilecek tek full hd monitör

lcd de devrim bence ps3 ile ne mutteşem olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.