Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni firmware ile gelen "Dynamic Contrast" ve "Overscan" özelliklerinin monitörünüze eklenmesi için siz de BenQ Destek Hattı (Konforlu Garanti - Joybook, Projektör, LCD Monitör)
    0 (216) 459 2367 (B e n Q) nolu hattan BenQ Türkiye ile temasa geçin. Onlara henüz böyle bir yazı gelmemiş. Ancak onlar 2-3 gün içinde BenQ Global ile temasa geçecekler. Bu konu üzerinde ne kadar durursak o kadar başarılı oluruz. Avrupa' da ve Kanada' da evden monitörünüzü alıyorlar, 1 gün sonra yeni firmware yüklenmiş olarak yine evinize teslim ediyorlar.
  • sezgintezel teşekkürler. hemen konu ile ilgileniyorum. bu arada yolda monitorumun basına bişey gelirse seni nerde bulurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

sezgintezel teşekkürler. hemen konu ile ilgileniyorum. bu arada yolda monitorumun basına bişey gelirse seni nerde bulurum.

Böyle bir durumda bir xanax içersin olur biter
  • deli para abi beklemek lazım 22" alacam hala kararsızım
  • fiyatı nekadar ya üşendim tüm yorumları okumaya
  • 1800 -1900 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezginTezel

Arkadaşlar yeni firmware ile gelen "Dynamic Contrast" ve "Overscan" özelliklerinin monitörünüze eklenmesi için siz de BenQ Destek Hattı (Konforlu Garanti - Joybook, Projektör, LCD Monitör)
    0 (216) 459 2367 (B e n Q) nolu hattan BenQ Türkiye ile temasa geçin. Onlara henüz böyle bir yazı gelmemiş. Ancak onlar 2-3 gün içinde BenQ Global ile temasa geçecekler. Bu konu üzerinde ne kadar durursak o kadar başarılı oluruz. Avrupa' da ve Kanada' da evden monitörünüzü alıyorlar, 1 gün sonra yeni firmware yüklenmiş olarak yine evinize teslim ediyorlar.

evet aldım sonunda aldım ...

firmware olayını yaptıran varmı?

• alanlara hayirli olsun deyip ekliyorum ben bu 24 benq yu iki kere siparis ettim aldim ve ikisinde de ölü piksel cikti millet ölü piksel test i yapmadan baliklama atliyor, ilk önce pc ye baglayin DEAD PIXEL BUDDY diye bir program var google de arattirin cikar bu programla bütün renklerde yakindan bakarak test edin bakalim benq nun panelleri ölü pixel tarlasimi degil mi görün %50 den fazlasi ölü pixel hatalariyla dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

alanlara hayirli olsun deyip ekliyorum ben bu 24 benq yu iki kere siparis ettim aldim ve ikisinde de ölü piksel cikti millet ölü piksel test i yapmadan baliklama atliyor, ilk önce pc ye baglayin DEAD PIXEL BUDDY diye bir program var google de arattirin cikar bu programla bütün renklerde yakindan bakarak test edin bakalim benq nun panelleri ölü pixel tarlasimi degil mi görün %50 den fazlasi ölü pixel hatalariyla dolu

biliyorum sennin başına gelenleri

baktım tabiki hiç bir şey allaha şükür.

inşallahta çıkmaz şu anlık çok memnununm akşamda oyun deniyecem..

• arkadaslar bu paraya hayatta degmez cok guzel monitor ama fiyat pahali o fiyata 82 ekran lcd alinir daha iyi.
  • güzel alet yapmış adamlar zaten yabancı sitelerdede öneri alıyordu fiyat uçuk ama kimisi için zevkler paranın önüne geçiyor hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

güzel alet yapmış adamlar zaten yabancı sitelerdede öneri alıyordu fiyat uçuk ama kimisi için zevkler paranın önüne geçiyor hayırlı olsun

teşekkürler vatandan %25 indirimlki oluca aldım yoksa ABD den 750$ ra gelecekti burda 1,500 olunca garanti oslun diye aldım..

ve bide takıntı oldu 24" yoksa 22" neyime yetmiyo kendi bütçemi bile aştım..

ancak para sıkıntısı çekmiyecek birilerine öneriirim ..

82 lcd tv ancak konsol bağlıyacak kişi için iyidir ve full hd değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 11 Eylül 2007; 16:09:45 >

• Slayer kardeşim öncelikle monitör hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.kardeşim kafam karıştı ya.ben bi samsung 226 almayı düşünürken lşimdide benq çıktı.yapmayın böyle incelemeler yaw:))))))
    şaka bir yana inceleme oldukça bilgi verici ellerine sağlık.

yalnız bu monitörü nerden aldın?türkiyeden baktımda birkaç siteye yok bu ürün.bu konuda da (gözümden kaçmamışsa) bir mesaj görmedim.
    satış yerleriyle ilgili braz bilgi verirsen çok sevinecem.

bu arada bende x1950 pro agp ekran kartı var.bu ekran kartı bu monitörle uyumlu çalışabilir mi bilgisi olan var mı?
  • bu arada ekranın tepki süresi 6ms değil mi? lcd kullananlar, 2ms ile 6 ms arasında fakedilir bir fark var mı oyunlarda veya film izlerken?
  • hemen üste kaça aldığım nerden aldığım yazıyo nasıl göremedin hayret...

ben daha 2 gün oldu çok inceleyemedim vatan dan 25 yıl kampanyasından 1550 aldım .şimdi %15 indirimle le satılıyo vatanda bi bak ve bir çok yerde ve sitede satılıyo...

bende 1950 pro var şimdlik sorun yok 1920x1200 bioshock da oynadım sorun yok.. film izlemedim pek de izlemem bunda zaten ...
  • arkadaşlar yalnız benim anlamadığım bişey var,semiz arkadaşın koyduğu fotolarda duvara asabileceğimiz bi monitör şeklinde bu model? acaba aynı modelin böyle masaüstü ve duvarta asılan 2 tipimi var? yani çerçevesiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfrky -- 21 Ekim 2007; 18:47:22 >
  • ben de bu monitoru almayı düşünüyorum,istanbuldayım nakit 1600ytl ye bulursam hemen alacağım,nereden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim,bi de bu monitore alternatif olacak bir monitor satılıyor mu turkiyede
  • kullanan arkadaşlara soruyorum,bu monitorde renkler nasıl gorunuyor,bazı notebooklarda renkler çok canlı oluyor,bu monitorde de renkler oyle mi,birçok yer gezdim ama bulamadım,gormeden almak istemiyorum ama gormekden almak zorunda kalacağım sanırım,yardımcı olursanız çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.