Şimdi Ara

---BenQ 24' + 1080p vidyo ve 1920*1200 OYUN ekran görüntüleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.Emeğin içinde teşekkürler.Güzel günlerde kullanırsın umarım.Bir de yanlış anlamazsan bırak 1.6 yı geç Source a :) o ne öle senoyna serverları felan Bu aletle CS 1.6 gitmez.
  • ps3 ün yanına alınacak en iyi lcd budur.alternatif olarak gördüğünüz 32"lcdtvler 1080p değil en taş çatlasın 1080i zaten orta bişeyi bile 1024x768 eee bunla oonu bir tutamayız.monitör olmasını bırakın 1080p fullhd lcd alamazsın bu fiyata. bide ps3 grafiğini görseydik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

ps3 ün yanına alınacak en iyi lcd budur.alternatif olarak gördüğünüz 32"lcdtvler 1080p değil en taş çatlasın 1080i zaten orta bişeyi bile 1024x768 eee bunla oonu bir tutamayız.monitör olmasını bırakın 1080p fullhd lcd alamazsın bu fiyata. bide ps3 grafiğini görseydik.

+5
    evet bunun alternatifi yok full hd olması süper
    girişleride +5
    evet ya şu ps3 görüntüsü yokmu acaba
  • Güzel inceleme olmuş güle güle kullan, bunu alacağıma 32 lcd alırım diyenlere bakma . Ben 32 sony bravia kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel ama sonuçta 32 " ve full hd değil o yüzden ikonlar çok büyük kalıyor .

• http://www.pricerunner.com/pl/25-882351/Monitors/Benq-FP241VW-Silver-Compare-Prices

bide adam gibi fiyata satsalar alacağızda fazla fiyatlı almak istemiyorum

• Hayrlı olsun çok şık duruyor masada. Benim bütçemin fazlasıyla üstünde
  • cok yetersiz bi inceleme cok, hiç olmamıs yakısmamıs bu süper monitöre. hele screenshot alamaman aman allaam tam skandal
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata72

cok yetersiz bi inceleme cok, hiç olmamıs yakısmamıs bu süper monitöre. hele screenshot alamaman aman allaam tam skandal

Sen yaparsın artık o mükemmel incelemeyi Adam kendi çabasıyla bişeyler yapmış.Burda kaç kişi bir cihaz aldığında zaman ayırıp insanlar bilgilensin diye inceleme ya da izlenimlerini aktarıyor sence.Çok az kişi.Yapanlara da saygı duymak lazım.
  • çok biliosan kendin yap ata bilmem kaç... Ben hayatımda inceleme yapmadım.. Sadece arkadaşlara yardımcı olmak faydalı fikirler sunmak için yaptım bu işi.. Sonuçta pahalı bir ürün zart die alınmaz.. ata bilmem kaç sen yapta görek yahuu
  • Böyle kendini bilmezler çıkıyor Slayer dostum ne yaparsın işte.Adam görüntü kalitesini screenshot ile anlayabileceğini sanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Formel

Böyle kendini bilmezler çıkıyor Slayer dostum ne yaparsın işte.Adam görüntü kalitesini screenshot ile anlayabileceğini sanıyor

diosun, sen nasıl anlıyosun görüntü kalitesini bebişim direk vahiy mi iniyo?
  • Arkadaşım screenshotla ekran kartının kalitesini anlayabilirsin.Monitörün görüntü kalitesini ise Resmin parlaklığını görüntünün kalitesini ancak kaliteli bir fotoğraf makinesi ile fotoğrafını çekmen lazım bize gösterebilmesi için.Hatta iki tane monitörün aynı sahneyi ya da aynı resmi gösterirken fotograf makinesi ile resminin çekilmesi lazım ki aradaki farklar görülebilsin.Monitörün kalitesini screenshotla anlayamazsın.
    Şu linke tıklahttp://forum.donanimhaber.com/m_15093962/tm.htm o topicte ortalarda farklı monitörlerin fotograf makinesi ile aynı filmden kareler var.Ve görüntü farklılıkları anca öyle anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 26 Haziran 2007; 18:02:48 >

• Bir yanlışlığı düzeltelim. Bu monitör Full HD değil. Full HD demek = 1080p demek yani çözünürlüğü 1920x1080 progressive demektir. Oysa bu monitör onun da ötesi yani Full HD' den daha iyi. İsimlendirmesi ise HDTV+ veya Full HD+ olarak geçer. Çünkü çözünürlük 1900x1200(1200p).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 16 Temmuz 2007; 5:52:13 >
  • hayirli olsun kardesim daha iyilerine...
  • merhaba,

Acaba monitörün divx filmlerdeki performansı nasıl ,deneyen oldu mu?. HD filmlerde performansı iyi olabilir de acaba normal divxlerde nasıl diye merak ediyorum. Ekran kartım 1900xt 256 mb lık bu monitörde sorun yaşarmıyım acaba?

Kolay gelsin
  • kardeş bende bu monitörden alcam da ps3 baplamak için hemde pc oynamak içinde pc oyunlarının hepsini tam ekran olarak oynatabiliormu pc de online oyunlar ı çok oynadıım için online oyunlard performans nasıl world of warcraft, lord of the rings online, knight online, silkroad online, cabal online, guild wars bunların arasından hangilerini oynama fırsatı bulursan performans larını söyleyebilirmisin çok rica etsem
  • arkadasım hayırlı olsun. güzel gunlerde kullan.

samsung 22" mi hp 22" mi alsam yada beklesemde 23 24 " hd alıp monitor faslını kapatsam mı diye dusunuyodum. benq yetişti.

kafamda bazı soru işaretleri var. en cok kafamı kurcalayan sey ise bi arkadasın incelemesinde ustten ve alttan siyah 1,5 cm lik seritler oldugu idi. o seritleri kapatırsada goruntu yayılıyor ve sünmeler oluyor demişti.
    ben Starcraft, warcraft ve wow oynuyorum. (starcraft 2 de yolda) sağdan soldan siyah seritler kalacaksa neden kullanmayacagım 2" in parasını veriyim diye dusunuyorum. konuyu iyi anlamamıs olabilirim. bu konuda aydınlatabilecek arkadaslar varsa sevinirim. ps3 vs kullanmıyorum kullanmıycamda sadece bilgisayar monitoru olarak dusunuyorum.
  • sanıyorum o siyah şeritler sadece ps3 oyunlarında oluyor ve sadece altta ve üstte 1 cm kadar oluyorlar tabi bilen birisine sormak lazım pc oyunlarında bu monitörün nasıl işlediğini hiç bilmiyorum ayrıca bu monitör
    alınca vista mı veriyolar yanında
  • Güzel monitör güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

arkadasım hayırlı olsun. güzel gunlerde kullan.

samsung 22" mi hp 22" mi alsam yada beklesemde 23 24 " hd alıp monitor faslını kapatsam mı diye dusunuyodum. benq yetişti.

kafamda bazı soru işaretleri var. en cok kafamı kurcalayan sey ise bi arkadasın incelemesinde ustten ve alttan siyah 1,5 cm lik seritler oldugu idi. o seritleri kapatırsada goruntu yayılıyor ve sünmeler oluyor demişti.
    ben Starcraft, warcraft ve wow oynuyorum. (starcraft 2 de yolda) sağdan soldan siyah seritler kalacaksa neden kullanmayacagım 2" in parasını veriyim diye dusunuyorum. konuyu iyi anlamamıs olabilirim. bu konuda aydınlatabilecek arkadaslar varsa sevinirim. ps3 vs kullanmıyorum kullanmıycamda sadece bilgisayar monitoru olarak dusunuyorum.

O şeritler ps3'te 1920*1080 çözünürlük olduğu için çıkıyor.Ama çoğu bilgisayar oyununda bildiğim kadarıyla 1900*1200 yani bu monitorün çözünürlüğü sunuluyor.Yani bilgisayar oyunlarında problem yaşamazsın ama ps3'te dikey çözünürlük farkından dolayı siyah şeritler olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.