Şimdi Ara

BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiyatına göre gayet memnunum, birçok çekim modu var, ayarları var tek tek deneyerek en iyisini bulmaya çalışıyorum

sorular,sorunlar merak edilenler hepsini burada konuşabiliriz

http://gh.benqcontent.com/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 22 Kasım 2012; 14:26:13 >

• Site çok güzel hazırlanmış.
    Bir zumsuz, ve aynı noktadan birde zumlu resim eklermisin.
  • şu an pillerim şarj oluyor
    yarın akşama eklerim tabi
  • birazcık kullancılara bilgi olsun diye çeşitli ISO ayarlarında çektiğim görüntüleri ekleyeceğim
    upload ettiğim site boyutu düşüyor,orjinal çözünürlük 16mpx 4608*x3456

kamera flaşsız sabit durarak P modunda çekilmiştir, çekimler bana göre pek tatmin edici değil, ışığın güzel olduğu zamanlar tamam ama düşük ışıkda veya iç mekanlarda vasat
    ama 300liraya bu kadar olur

sırasıyla ISO 100-200-400-800-1600-3200-6400 (3200 ve 6400 ISO ile max. 3mpx çekim yapabiliyor)
    bu kalitede 3200ve 6400'e kesinlikle gerek yok

BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU] BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU] BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU]
     BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU] BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU] BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU] BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU]

ekranı 460K piksel ama bana göre alakası yok, ya benim ki bozuk geldi servise gönderecektim ama uğraşmak istemedim
    dediğim gibi benim ki bozuk olabilir, başka kullanan arkadaşın yorumunu da görmek lazım

pilleri çabuk bitiriyor
    varta 2500lük piller var 100çekim bile yapmaya izin vermiyor

fırsat buldukta iyi ışık koşulları, zoomlu fotoğraflar,makro, ve gece çekimlerini ekleyeceğim
    gece flaşlı çekimlerde suratlar ruh gibi bembeyaz çıkıyor
    bir sürü mod var hepsini denedim aynı
    firmware gibi şansımız da yok

makinadan genel mumnuniyetim 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 22 Kasım 2012; 14:27:10 >

• Manzara çekimi

BENQ GH 600-700 KULLANCILARI İNCELEME - ÇEKİLEN RESİMLER [ANA KONU]
  • gh600 249 lira hepsiburadada.sizce o fiyat için fiyat/performansı nasıl tavsiye eder misiniz?
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    gece çekim yapmam diyorsan, fazla zoom yapsın diyorsan al
    canon sx120'den iyidir

kardeşime verdim o kullanıyor kurcalar öğrenirsin sonrada dslr'a geçersin para bulunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim yeni başlayan bir arkadaşa hediye olarak alacağım ben de.
  • BENQ GH600 ün video kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz ? bana biraz kötü geldide bilgisayara atınca sanki bir 3mp lik telefonla çekilmiş gibi ama fotoğraf kalıitesi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

canon sx120'den iyidir

kardeşime verdim o kullanıyor kurcalar öğrenirsin sonrada dslr'a geçersin para bulunca

Sx120'den iyidir der iken siz bu makinada diyafram ayarlı çekim yapmayı denediniz mi hiç ? Geniş açıda (yani hiç zum yapmadan) diyaframın kaç basamak kısılabildiğini söyleyebilir misiniz ? Canon Sx120'de F2.8'den başlar ve adım adım 3.2, 3.5, 4.0, 4.3, 4.5, 5.0, 5.6, 6.3, 7.1, 8.0 seçimini yapmak mümkün! Perde hızı aralığı nedir ? Canon Sx120'de minimum 15 saniye - maximum 1/2500 saniye.
  • forumda ammada fazla bisikletçi arkadaş varmış bende bisikletçiyim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Falken

saolun bu makinadan elinde olan varsa hd formatında bir video çekp atabilir mi ? eğerki makinamda sorun varsa değiştireyimde

Öbür konuyu öldürüp mevcut bu eski konuya yazsanız ya... Bölünerek çoğalma gibi bir planınız mı var bilmiyorum ki ! :) Yalnız işe yaramaz, söyleyeyim. Çünki daha az kişi görür. Ne ise, bu makinadan bir cacık olsa idi duyulur idi. Adı-Sanı anılmayan böyle bir makinayı nasıl arayıp, bulup bir de cesaret edip alıyorsunuz valla helal olsun ! Bence bozuk değildir ama bozuktur ! Yani bozuk değildir ama onun yapabildiği bu kadardır, bu sebeple de bozuk olmasından bir farkı yoktur ! Takmayın kafanıza. Video ve foto çeker iken günün aydınlık olan saatlerini tercih edin. Makinanın suyuna gidin, ona uyum sağlayın. Sevin, hassas davranın, üzmeyin... Zaten Dünya genelinde itilmiş, adı duyulmamış ve bu sebeple kispolojik sorunları olan bir model. Alarak kendisine müthiş bir iyilik yaptınız. Artık onun bir sahibi var.

• hd video çekimi çok kötü fotoğraflarda ortaderece.. bana sorarsanız almayın derim... size 190tl ye lumix fs40 öneririm hd çekimi çok iyi..saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

canon sx120'den iyidir

Sx120'den iyidir der iken siz bu makinada diyafram ayarlı çekim yapmayı denediniz mi hiç ? Geniş açıda (yani hiç zum yapmadan) diyaframın kaç basamak kısılabildiğini söyleyebilir misiniz ? Canon Sx120'de F2.8'den başlar ve adım adım 3.2, 3.5, 4.0, 4.3, 4.5, 5.0, 5.6, 6.3, 7.1, 8.0 seçimini yapmak mümkün! Perde hızı aralığı nedir ? Canon Sx120'de minimum 15 saniye - maximum 1/2500 saniye.

diyafram la iligili kesinlikle katılıyorum.. gh600 da sadece 2 aralık var(diyafram aralığı). diyafram öncelikli çekim adı altında kandırıyorlar..gülüyorum sadece

• GH700 makinenin video kaydı:

Benq GH700 Video Çekimi:

Vystoupení Habartov
    http://www.youtube.com/watch?v=U78rtpnMOdY

Ayrıca 1080P testi, oldukca güzel bir test olmuş bardaga dokulen suyun video çekimi:

BenQ GH700 1080p/60fps test
    http://www.youtube.com/watch?v=QmK1XFciqVs

Özellikle bardak testi oldukca etkileyici, siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 18 Eylül 2014; 22:34:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.