Şimdi Ara

Benq-siemens e61 tel ine oyun program...vs yuklenıomu...???ltf girin iceri yardım edin..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu telefona oyun fln yuklenıomu yuklenıosa oyun verıırmısınız noolur cok onemlı bilgilendirin bni herkes e61 hakkında bildiklerini ve ogrenmek istediklerii burada yazabilir...!!!!

• oyun ve program yüklenebilir. java tabanlı program ve oyunları destekler. yalnız oyunları yüklemeden önce ekran boyutuna uygun olup olmadığını araştırman lazım. oyunlar ve programlar iki parça halindedir. biri .jad diğeri .jar uzantılıdır. bu iki dosyayı da telefona atman gerekli.

forumda E61 kullanan en fazla 5-6 kişi vardır. gerçi bundan sonra artabilir. e61 sorun çıkaran alet değildir. şu ana kadar belli bir sorunu yoktur. mp3 kalitesi çok yüksektir.şarkı sözü oynatabilir. kamerası çok iyi değildir ama idare edebilir. bluetooth, kızılötesi yok. ama kutusundan data kablosu çıkıyor. bazı yerlerde yanında hafıza kartı hediye edebiliyorlar. mini sd kart uyumlu. telefonun üst kısmında mp3 player tuşları var. beyaz ve siyah-turuncu renkleri var. kendi tarzında hoş bir telefon. tema yüklenemiyor.
  • cok tesekkur ederim
  • nası ya oyun program yukleyebılıyoruz tema yukleyemıyozmu? yok abı olmaz oyle sey inanmak istemıyom ya ya abı pekı sende hıc oyunu yada programı varmı mesela proram olarak mıg33 yada kvk turkce ıng sozluk varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 6 Eylül 2007; 23:29:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalx
    nası ya oyun program yukleyebılıyoruz tema yukleyemıyozmu? yok abı olmaz oyle sey inanmak istemıyom ya ya abı pekı sende hıc oyunu yada programı varmı mesela proram olarak mıg33 yada kvk turkce ıng sozluk varmı

maalesef yok. internette araştırabilirsin. getjar.com gibi sitelerde bulabilirsin

• tamam abi cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 7 Eylül 2007; 16:45:16 >
  • abi bu tele kablo ile java pro yada oyun kuramio muyuz ya internetten acaip kontor gidio ben bi msn yükleyene kadar 40-50 kontor gider rahat ama hocam bu konuile ilgilenirsek beraberce belki bi program varrdir bunu sağlayan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun system dosyalarını görebilirsek ben rahat kurarım c65 ede flexmenu vs. şeyleri ilk bulan kişilerden biriyim
  • e61 oyunları bu sitede mevcut fakat nası yükleyeceğimi bulamadım bilen ve yapabilen varsa anlatsın lütfen
    http://www.siemens-club.org/games/?Action=showgametypelist&im=167&page=0
  • öyle gözüküyor ki e61'e java uygulama/oyun yükleme özelliğini engellemişler:
    http://www.mobile-review.com/review/benqsiemens-e61-en.shtml
  • quote:

Orjinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

telefonun system dosyalarını görebilirsek ben rahat kurarım c65 ede flexmenu vs. şeyleri ilk bulan kişilerden biriyim

pekiiii pekiiiii anladık........sen neymissşsşsşşin beeee abiii aaaa.....aaaaaa....

bunda yemiyor be arkadasım...malesef....flex,neon,ortirnion...kripton,manaryum ve daha çesitli ....iyumlar malesef yemiyor....3 haftadır bilgisayar basındayım hiç ayrılmadım...melez ve kırma türü üretilmiş SİEMENSLERDE BU KONU DAHA İCAD EDİLMEMİŞ...yalnız ef71 üzerinde oyun ve tema yerine tam ekran olayını bitirmiş oluyoruz.....uygulamalrda da biraz gelişme 4-5 tane kadar...(darılma ha darılcaksan yazma bişi....)
  • beyler telefonun systemine fln bakın lutfen cozerseniz yapın lutfen..!!!! bakın sorun şu bn .jar uzantılı oyunu telefona atınca diger klasorune atıuyorum sonra oyunun simgesi degisiyo yani telefon .jar uzantılı dosyayı tanıyor fakat onu tası diyorum ve klasor secın dior ve sonra root adlı dosya cıkıyor karşıma root dosyasını seciyorum sonra bna diyorki dosya . , : ; / gibi simgeler içeremez dior fakat dosyada .jar uzantılı oldugu için oradaki nokta yuzunden dosya tasınamıyor..!!! oyunu telefona atıncada .jar gorunmuo sadece oyun adı gorunuyo yani telefondan silinemior . bn bilgisayardan sildim bi şekilde o zmnda telefon tanımıoorrr ..!!!! yani kafayı yiyecem beyler nolur sorunu cozun....!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: BossMage125
    beyler telefonun systemine fln bakın lutfen cozerseniz yapın lutfen..!!!! bakın sorun şu bn .jar uzantılı oyunu telefona atınca diger klasorune atıuyorum sonra oyunun simgesi degisiyo yani telefon .jar uzantılı dosyayı tanıyor fakat onu tası diyorum ve klasor secın dior ve sonra root adlı dosya cıkıyor karşıma root dosyasını seciyorum sonra bna diyorki dosya . , : ; / gibi simgeler içeremez dior fakat dosyada .jar uzantılı oldugu için oradaki nokta yuzunden dosya tasınamıyor..!!! oyunu telefona atıncada .jar gorunmuo sadece oyun adı gorunuyo yani telefondan silinemior . bn bilgisayardan sildim bi şekilde o zmnda telefon tanımıoorrr ..!!!! yani kafayı yiyecem beyler nolur sorunu cozun....!!!!!!!

jad ı ne yapıyorsun. jad ı atıyor musun?

normalde sadece jad ve jar ı atınca oynayabilirsin.

• jadı atıncada aynısı oluyo ama sadece jar atınca da calısıo ama bn ıkısınıde attım yıne aynısı oluyyo
  • ben java olayını benq teknik desteğe sordum ama hala cevap vermediler
    belki daha çok kişi sorarsa cevaplarlar

soru sormak için
    http://bcc.benq.com/BCCFRONTUI/process/newcase.aspx
    adresinde formu seçilen dili (Selected Language) türkçe seçerek yaparak gönderin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.