Şimdi Ara

Benzin alırken pompacıların kurnazlığı dikkatli olun.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
44.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lrfan

Dolum bitene kadar ayrılmam aracın başından

Kapılarımı ve depo kapağını kilitler ödemeye giderim.

Budur işte. Aynen ben de öyle yapıyorum. Bekleyin arabanızın başında.
  • geçenlerde aynı şey bana oldu.. depom 104lt.. içinde az kaldığı zaman yaklaşık 300TL'ye doluyor.. tamamı ise 330TL civarında tutuyor.. adama 200lira dedim ve gittim.. geldim fişi verdim abi fulledim ben dedi.. "ben sana fulle mi dedim?" dedim.. bi baktım 307TL.. öyleydi değildi derken sigortam attı bağırdım "ulan ben ne dediğimi bilmiyor muyum?? adam mı kandırıosunuz lan? git bana istasyon müdürünü çağır" dedim..

geldi herif işte öyle böyle yok efendim siz doğru demişsinizdir fln dio ama inatla arkadaş yanlış anlamıştır demio.. ben 200TL'lik istedim, 200TL'de verdim fazla koymanız beni ilgilendirmiyor sizin hatanız dedim.. ama üstünü almamız gerekiyor dedi.. "kardeşim kendi hatanız bir de üste mi çıkmaya çalışıyorsunuz?? vermiyorum, git polise şikayet et hırsız diye sıkıyorsa, arabam belli, plakam belli ver kamera kayıtlarını da istersen, hiçbir şey ispat edemezsin" dedim ve bindim arabama aynen dewam... bir şey oldu mu tabiiki hayır.. o pompacıdan çıkacak.. çakallık yapmanın anlamı yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 1 Aralık 2010; 11:05:32 >

• İster 100 alayım ister 500 her zaman pompa başında bekler ve dolum bitince kart çektirmeye giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    geçenlerde aynı şey bana oldu.. depom 104lt.. içinde az kaldığı zaman yaklaşık 300TL'ye doluyor.. tamamı ise 330TL civarında tutuyor.. adama 200lira dedim ve gittim.. geldim fişi verdim abi fulledim ben dedi.. "ben sana fulle mi dedim?" dedim.. bi baktım 307TL.. öyleydi değildi derken sigortam attı bağırdım "ulan ben ne dediğimi bilmiyor muyum?? adam mı kandırıosunuz lan? git bana istasyon müdürünü çağır" dedim..

geldi herif işte öyle böyle yok efendim siz doğru demişsinizdir fln dio ama inatla arkadaş yanlış anlamıştır demio.. ben 200TL'lik istedim, 200TL'de verdim fazla koymanız beni ilgilendirmiyor sizin hatanız dedim.. ama üstünü almamız gerekiyor dedi.. "kardeşim kendi hatanız bir de üste mi çıkmaya çalışıyorsunuz?? vermiyorum, git polise şikayet et hırsız diye sıkıyorsa, arabam belli, plakam belli ver kamera kayıtlarını da istersen, hiçbir şey ispat edemezsin" dedim ve bindim arabama aynen dewam... bir şey oldu mu tabiiki hayır.. o pompacıdan çıkacak.. çakallık yapmanın anlamı yok!

Sen ne kisiliksiz bi adamsin ya bilgisayar basinda otura otura insani duygulardan yoksun kalmissin! Cakalligin luzumu yok ne demek inatla bastira bastira soyluyorum pompaci hata yapmstr azarla kiz ama cakallk deme adamn eline geciyoki cakallk olsun normal magaza deglki saattgi urun kadar prim olsun e be vicdansiz hakkimi aricam triplerine girmis egoist bi manyktan vaska bsi deglsin fazladan urun aliosn odemiosun maasi 600tl olan adamin 100 lirasini caliosun yatcak yerin yok soyleyim!

• 1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil!! ne demek pompacının karı yok? pompacının karı işte kalması, ay sonunda ufak tefek cebine girenler de cabası.. siz şimdi pompacının karı yok, öyle şey neden yapsın diyorsunuz.. gidin bir işe pompacı olarak girin bakalım patron neler fısıldayacak kulağınıza, öyle bildiğinizi okumak yok.. ayrıca hava basma olayı vardır, benzin taşırma da güvenli değildir, depoyu ağzına kadar doldurmak da güvenli değildir.. benzin pompaları da bunu anlayınca otomatik olarak benzin akışını kesecek şekilde yapılmışlardır, durup dururken niye atsın o alet? madem atıyor bir bildiği var, buna rağmen 3 defa 5 defa tekrar sıkan adamın işi ne? yapmayacak kardeşim!! bu kadar basit, okuduğunuz, duyduğunuz, duyabileceğiniz bütün o hilelerin %90 ı pompacının cambazlığıdır.. diğerleri hem g.t ister hem de patronu zan altında bırakır, onun yerine pompacıya ayda 50-100 daha fazla verip pisliği ona kakalamak daha kolaydır.. pompacı masumsa da dikkatli olacak !! bu da bu kadar basit.. zemzem suyu değil o, ülkede en hızlı fiyatı artan, uğruna yolsuzluklar yapılan, insanlar kazıklanan bir madde bu.. karşılığında alacağı şey de para!! yaprak değil.. bi zahmet doğru yapacak işini, dikkat edecek, ondan sonra parasını alacak.. 3 e 5 e bakmıyoruz ya bazen, her gün pompa başına 100 tane mal yakalasa öyle 3 e 5 e bakmayan 1 çalışanını bedavaya getirir, üstüne kara geçer.. "vergi" adı altında hepimize giydirdikçe giydiren, haydarpaşayı yakan, bazılarımızın altından donlarını alan şerefsizlere paramızı katırmamıza sessiz kalmamış yetmiyormuş gibi bir de bu mini çakallara sessiz kalmayın bari..

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

geçenlerde aynı şey bana oldu.. depom 104lt.. içinde az kaldığı zaman yaklaşık 300TL'ye doluyor.. tamamı ise 330TL civarında tutuyor.. adama 200lira dedim ve gittim.. geldim fişi verdim abi fulledim ben dedi.. "ben sana fulle mi dedim?" dedim.. bi baktım 307TL.. öyleydi değildi derken sigortam attı bağırdım "ulan ben ne dediğimi bilmiyor muyum?? adam mı kandırıosunuz lan? git bana istasyon müdürünü çağır" dedim..

Sen ne kisiliksiz bi adamsin ya bilgisayar basinda otura otura insani duygulardan yoksun kalmissin! Cakalligin luzumu yok ne demek inatla bastira bastira soyluyorum pompaci hata yapmstr azarla kiz ama cakallk deme adamn eline geciyoki cakallk olsun normal magaza deglki saattgi urun kadar prim olsun e be vicdansiz hakkimi aricam triplerine girmis egoist bi manyktan vaska bsi deglsin fazladan urun aliosn odemiosun maasi 600tl olan adamin 100 lirasini caliosun yatcak yerin yok soyleyim!

• quote:

quote:

hey masallah.. sakin ol sampiyon.. once adam olman gerek bence.. sen bnm kisiligime laf edecek haddi nereden buluyorsun? sen kimsin? emin ol senden daha az bilgisayar basinda oturuyorumdur.. bu bir..

ikincisi madem cakallik degil birak pompaciyi neden benzin istasyonu isletmesi hakkini aramiyor?? ben oraya durdugum anda arabam, plakam hepsi kayda giriyor mu giriyor.. polise sikayet etsin, savcilaga suc duyurunda bulunsun.. neden ugrasmiyorlar acaba?? cok ilginc yahu..

ucuncusu, ben depoyu fulleyin diyecem we deponun kac liraya tamamlanacagini bilmeden arabayi kilitleyip iceriye ne kdr odemem gerektigini bilmeden gidicem oyle mi??? her benzin istasyonunda pompa numarasini we ne kdrlik yakit konuldugunu gosteren monitor yok bay vicdan kecisi.. aldigim istasyonda da yoktu.. eger bana pompaci abi unuttum kusura bakma dese -ki diyen oldu- o zmn ustune ne kdr konulduysa oderim, odedim de.. ben 200TL diyip iceri gidiorm adam tamam abi dio ki "200TL" lafi ile "fulle" lafinin arasinda bir benzerlikte yok, ustune birde sen yanlis hatirliosun diyerek ukalalik yapiyorsa aradan 2dk gecmeden, kusura bakma arkadas olmasi gereken bu.. bu cakalliklarinin farkinda olduklari icin hakkimda yasal islem baslatamiyorlar ya zaten..

dorduncusu.. insanlik bu ya yanimda 200TL den fazla nakit para weya kredi karti limitim kalmadi diyelim.. arabama el mi koyacaklar??? ...kerler o isi..

o yzden bence once bi adam ol we sakin dusun saygisiz seni!!!

deli dolucaya da aynen katiliyorum.. siz siz olun depoyu doldururken pompanin en yavas sekilde yakit basmasini isteyin.. o zmn pompa atmiyor nedense.. iste bazi arkadaslarin arabalarinin oldugundan bile supheliyim ben ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 1 Aralık 2010; 14:30:16 >

• pompacının cebine fazla koymada para kalacağını sanmıyorum tam koyduktan sonra belkide şirket müdürlerinin baskısıyla fulluyorlardır depoyu ama sahtekarlık tabiki vardır
  • Şikayet ediceksiniz böyle bir şey oldumu peşini bırakmayacaksınız size yapan başkalarına da yapıyordur zate n
  • quote:

quote:

quote:

hey masallah.. sakin ol sampiyon.. once adam olman gerek bence.. sen bnm kisiligime laf edecek haddi nereden buluyorsun? sen kimsin? emin ol senden daha az bilgisayar basinda oturuyorumdur.. bu bir..

ikincisi madem cakallik degil birak pompaciyi neden benzin istasyonu isletmesi hakkini aramiyor?? ben oraya durdugum anda arabam, plakam hepsi kayda giriyor mu giriyor.. polise sikayet etsin, savcilaga suc duyurunda bulunsun.. neden ugrasmiyorlar acaba?? cok ilginc yahu..

ucuncusu, ben depoyu fulleyin diyecem we deponun kac liraya tamamlanacagini bilmeden arabayi kilitleyip iceriye ne kdr odemem gerektigini bilmeden gidicem oyle mi??? her benzin istasyonunda pompa numarasini we ne kdrlik yakit konuldugunu gosteren monitor yok bay vicdan kecisi.. aldigim istasyonda da yoktu.. eger bana pompaci abi unuttum kusura bakma dese -ki diyen oldu- o zmn ustune ne kdr konulduysa oderim, odedim de.. ben 200TL diyip iceri gidiorm adam tamam abi dio ki "200TL" lafi ile "fulle" lafinin arasinda bir benzerlikte yok, ustune birde sen yanlis hatirliosun diyerek ukalalik yapiyorsa aradan 2dk gecmeden, kusura bakma arkadas olmasi gereken bu.. bu cakalliklarinin farkinda olduklari icin hakkimda yasal islem baslatamiyorlar ya zaten..

dorduncusu.. insanlik bu ya yanimda 200TL den fazla nakit para weya kredi karti limitim kalmadi diyelim.. arabama el mi koyacaklar??? ...kerler o isi..

o yzden bence once bi adam ol we sakin dusun saygisiz seni!!!

deli dolucaya da aynen katiliyorum.. siz siz olun depoyu doldururken pompanin en yavas sekilde yakit basmasini isteyin.. o zmn pompa atmiyor nedense.. iste bazi arkadaslarin arabalarinin oldugundan bile supheliyim ben ya neyse...

Ukalalik yaptiysa hak etmistir orasi ayri
    fakat bu konudaki genel yorumlari sindiremedim hic bi pompaci sattigi maldan kar payi almaz adamlarin cakallik yaptgni belrtip durmayin artik yanlislik yapar mahcup olur ozurdiler parasini ister olay bu.

Senin olay anlasilan biraz farkli gelismis 200 vermene ragmen fazla koyup ukalalik yapmasi onun kisiliksizligi eyvallah

Fakat diger turlu yaziktir gunahtir 600 lira maas alan adamin 100 lirasina goz dikmek

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
    1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil!! ne demek pompacının karı yok? pompacının karı işte kalması, ay sonunda ufak tefek cebine girenler de cabası.. siz şimdi pompacının karı yok, öyle şey neden yapsın diyorsunuz.. gidin bir işe pompacı olarak girin bakalım patron neler fısıldayacak kulağınıza, öyle bildiğinizi okumak yok.. ayrıca hava basma olayı vardır, benzin taşırma da güvenli değildir, depoyu ağzına kadar doldurmak da güvenli değildir.. benzin pompaları da bunu anlayınca otomatik olarak benzin akışını kesecek şekilde yapılmışlardır, durup dururken niye atsın o alet? madem atıyor bir bildiği var, buna rağmen 3 defa 5 defa tekrar sıkan adamın işi ne? yapmayacak kardeşim!! bu kadar basit, okuduğunuz, duyduğunuz, duyabileceğiniz bütün o hilelerin %90 ı pompacının cambazlığıdır.. diğerleri hem g.t ister hem de patronu zan altında bırakır, onun yerine pompacıya ayda 50-100 daha fazla verip pisliği ona kakalamak daha kolaydır.. pompacı masumsa da dikkatli olacak !! bu da bu kadar basit.. zemzem suyu değil o, ülkede en hızlı fiyatı artan, uğruna yolsuzluklar yapılan, insanlar kazıklanan bir madde bu.. karşılığında alacağı şey de para!! yaprak değil.. bi zahmet doğru yapacak işini, dikkat edecek, ondan sonra parasını alacak.. 3 e 5 e bakmıyoruz ya bazen, her gün pompa başına 100 tane mal yakalasa öyle 3 e 5 e bakmayan 1 çalışanını bedavaya getirir, üstüne kara geçer.. "vergi" adı altında hepimize giydirdikçe giydiren, haydarpaşayı yakan, bazılarımızın altından donlarını alan şerefsizlere paramızı katırmamıza sessiz kalmamış yetmiyormuş gibi bir de bu mini çakallara sessiz kalmayın bari..

quote:

quote:

Sana cevap vermek bile komik geliyor ya nyse yanlislarini duzelteyim. Birincisi o olayla iste kalmasini garantileyemez cunku sikayet ederseniz o pompaciyi mudurde musteri memnuniyetini dusunerekten bu olayi engellemeye calisir

ikinci olarak hava basma diye bi olay kesinlikle yoktur mumkun degildir hicbir sekildede yapilamaz cunku pompadan cikan sivi miktari ekrana yansitilir ayni sekilde yazar kasadan fisi cikar yani ekranda kucuk hileler yaptgnda supheleniyosaniz fisinizi isteyin fisle oynama yapmasi mumkun degildir

ucuncu olarak tabanca attiktan sonra uc bes defa daha neden basiyo ddmissin zevkinden degil heralde! Depoya konan benzin/dizel akis hizindan dolayi kopurur. Bu yuzden dolma asamasina gelmedem tabanca atar yani doldugundan degil! Pompacida hakli olarak aracin fullenmesni isteyen musterinin istegini yerine getirir ve kopurmenin dinmesyle fazladan bi 4-5 litre daha koyabilir. Son olarakta fiyat duzlemek icin uc bes tik yapar hava basmak icin degil :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
    1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil!! ne demek pompacının karı yok? pompacının karı işte kalması, ay sonunda ufak tefek cebine girenler de cabası.. siz şimdi pompacının karı yok, öyle şey neden yapsın diyorsunuz.. gidin bir işe pompacı olarak girin bakalım patron neler fısıldayacak kulağınıza, öyle bildiğinizi okumak yok.. ayrıca hava basma olayı vardır, benzin taşırma da güvenli değildir, depoyu ağzına kadar doldurmak da güvenli değildir.. benzin pompaları da bunu anlayınca otomatik olarak benzin akışını kesecek şekilde yapılmışlardır, durup dururken niye atsın o alet? madem atıyor bir bildiği var, buna rağmen 3 defa 5 defa tekrar sıkan adamın işi ne? yapmayacak kardeşim!! bu kadar basit, okuduğunuz, duyduğunuz, duyabileceğiniz bütün o hilelerin %90 ı pompacının cambazlığıdır.. diğerleri hem g.t ister hem de patronu zan altında bırakır, onun yerine pompacıya ayda 50-100 daha fazla verip pisliği ona kakalamak daha kolaydır.. pompacı masumsa da dikkatli olacak !! bu da bu kadar basit.. zemzem suyu değil o, ülkede en hızlı fiyatı artan, uğruna yolsuzluklar yapılan, insanlar kazıklanan bir madde bu.. karşılığında alacağı şey de para!! yaprak değil.. bi zahmet doğru yapacak işini, dikkat edecek, ondan sonra parasını alacak.. 3 e 5 e bakmıyoruz ya bazen, her gün pompa başına 100 tane mal yakalasa öyle 3 e 5 e bakmayan 1 çalışanını bedavaya getirir, üstüne kara geçer.. "vergi" adı altında hepimize giydirdikçe giydiren, haydarpaşayı yakan, bazılarımızın altından donlarını alan şerefsizlere paramızı katırmamıza sessiz kalmamış yetmiyormuş gibi bir de bu mini çakallara sessiz kalmayın bari..

quote:

quote:

Sana cevap vermek bile komik geliyor ya nyse yanlislarini duzelteyim. Birincisi o olayla iste kalmasini garantileyemez cunku sikayet ederseniz o pompaciyi mudurde musteri memnuniyetini dusunerekten bu olayi engellemeye calisir

ikinci olarak hava basma diye bi olay kesinlikle yoktur mumkun degildir hicbir sekildede yapilamaz cunku pompadan cikan sivi miktari ekrana yansitilir ayni sekilde yazar kasadan fisi cikar yani ekranda kucuk hileler yaptgnda supheleniyosaniz fisinizi isteyin fisle oynama yapmasi mumkun degildir

ucuncu olarak tabanca attiktan sonra uc bes defa daha neden basiyo ddmissin zevkinden degil heralde! Depoya konan benzin/dizel akis hizindan dolayi kopurur. Bu yuzden dolma asamasina gelmedem tabanca atar yani doldugundan degil! Pompacida hakli olarak aracin fullenmesni isteyen musterinin istegini yerine getirir ve kopurmenin dinmesyle fazladan bi 4-5 litre daha koyabilir. Son olarakta fiyat duzlemek icin uc bes tik yapar hava basmak icin degil :D

komik geliyorsa cevap verme, stand up yapmıyorsun burada.. birden fazla akaryakıt istasyonunun birden fazla çalışanından öğrendiğim bilgilerden bahsederek suçlamalarımı yapıyorum, gerçekten söylediğim sözlerin 600 lira alan garibanın hakkını yeme riski olsa yutkunur yutkunur söyleyemem o sözleri.. istasyona "fazladan" kar getiren kişi ödülünü de alır, sistem budur.. sen yakalayabilir ve de üstüne gidebilirsen de patron işçiyi kovar (ya da senin önünde kovmuş gibi yapar, 1 hafta ortalarda gözükmemesini söyler) ve kendisini de istasyonu da (%99) sıyırır..
    ayrıca hava basma olayı vardır, düzgün şekilli olmayan bir borunun içerisinden farklı zaman ve hızlarda sıvı geçirilmesi (yerçekimi hesabı da dahil olmak üzere) örneği bulup incelersen zaten pompa tetiğinin çekildiği andan itibaren saliseler boyutunda da olsa hava akışının olduğu veya sıvının hız-zaman denklem değişiminden dolayı anlık bir yanlış ölçüm olmasının normal olduğu görülür.. buna bir de depo içi buharlaşma olayı eklenince az sayıda ve çok miktarda yakıt dolumunun (göz ardı edilebilecek kadar olsa da) daha avantajlı olduğu anlaşılır.. ancak pompacı bunu bir dolum için bir defa yerine dolumun sonunda tekrar 3-5 defa tekrarlıyorsa olay artık saliselik yanlış olmaktan çıkar.. bu, bizim için gerçekten farketmeyecek bir miktar olabilir, hatta gerçekten hava yerine boru ağzında kalan yakıta denk gelme olasılığımız da vardır, ancak bu 1000 de 1 lik hata payını her gün her arabaya uygulayan bir istasyon gerçekten çok büyük miktarda kar farkı elde edebilir, bu da haksızlıktır, doğru olan buna katılmamaktır.. ayrıca; o pompaların dolum hızları, ağız genişlikleri, depo özellikleri, esneme kabiliyetleri ve daha bir sürü detay bilgi özel hesaplarla ve belirli standartlarla belirlenir.. tabancanın atması da, benzini köpürmesi de hep önceden hesaplanmış olaylardır, tabancanın atma yeteneği de buna göre belirlenir, devamı artık o depo için zararlıdır.. benzinin köpürmesi bu kadar büyük bir sorun olsaydı pompalar otomatik olarak bu durumu dengeleyecek bir özellikle bunu ayarlarlardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

Dolum bitene kadar ayrılmam aracın başından

Kapılarımı ve depo kapağını kilitler ödemeye giderim.

Aynen bende öyle yapıyorum. Önce söylerim şu kadarlık benzin diye. Kitlerim kapıları da. Depo dolar ve depoyu kilitleyi sonra bende kartım ile girip içeri ödeyip çıkarım.

Abartılı önlem almaya gerek yok. Sizin bu yaptığınız hem kendi vaktinizin kaybolmasına, hem de sırada bekleyen araç varsa onun zamanını çalmanıza sebep olur. Bunun kolayı var. Hep aynı istasyondan ve aynı pompacıdan almaya gayret gösterin. Komplo teorisi yaşamanıza da gerek kalmaz. O kadar basit.

• bu sabahta benim başıma geldi, opete gittim benzin almaya. 50kmlik yol mesafem kalmıştı depodaki benzin ile. 25liralık benzin dedim, neyse adam doldurdu(ki doldurmadı) sonra bana fişini verdi 25 tllik verdigine dair. sonra aracı çalıştırdım, baktım hala 50 km gösteriyor ve uyarı veriyor benzin uyarısı. indim dedim bune böyle? hala 50 km gösteriyor diye. yok dedi senin göstergen bozulmuş da ben sana fiş verdim benzin vermeden veremem de fln. ksıacası üçkagıda getirdi beni, müdür ile konuşmak istedim lanet yerin müdürü hala gelmemiş. ksacası resmen kazıklandım, haram olsun o 25 tl o pompacıya. samsun atakum opet'e gitmeden önce 1 daha düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeancarlomacceo

bu sabahta benim başıma geldi, opete gittim benzin almaya. 50kmlik yol mesafem kalmıştı depodaki benzin ile. 25liralık benzin dedim, neyse adam doldurdu(ki doldurmadı) sonra bana fişini verdi 25 tllik verdigine dair. sonra aracı çalıştırdım, baktım hala 50 km gösteriyor ve uyarı veriyor benzin uyarısı. indim dedim bune böyle? hala 50 km gösteriyor diye. yok dedi senin göstergen bozulmuş da ben sana fiş verdim benzin vermeden veremem de fln. ksıacası üçkagıda getirdi beni, müdür ile konuşmak istedim lanet yerin müdürü hala gelmemiş. ksacası resmen kazıklandım, haram olsun o 25 tl o pompacıya. samsun atakum opet'e gitmeden önce 1 daha düşünün

sikayetvar.com'a mutlaka yazın, ancak aracın göstergesi hemen güncellememiş de olabilir, plakanız ve miktar yazıyorsa mutlaka bir şey doldurmuştur depoya (hava da olabilir tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: jeancarlomacceo

bu sabahta benim başıma geldi, opete gittim benzin almaya. 50kmlik yol mesafem kalmıştı depodaki benzin ile. 25liralık benzin dedim, neyse adam doldurdu(ki doldurmadı) sonra bana fişini verdi 25 tllik verdigine dair. sonra aracı çalıştırdım, baktım hala 50 km gösteriyor ve uyarı veriyor benzin uyarısı. indim dedim bune böyle? hala 50 km gösteriyor diye. yok dedi senin göstergen bozulmuş da ben sana fiş verdim benzin vermeden veremem de fln. ksıacası üçkagıda getirdi beni, müdür ile konuşmak istedim lanet yerin müdürü hala gelmemiş. ksacası resmen kazıklandım, haram olsun o 25 tl o pompacıya. samsun atakum opet'e gitmeden önce 1 daha düşünün

sikayetvar.com'a mutlaka yazın, ancak aracın göstergesi hemen güncellememiş de olabilir, plakanız ve miktar yazıyorsa mutlaka bir şey doldurmuştur depoya (hava da olabilir tabi)

yazdım hocam sikayetvar.com'a. aracı rolantide beklettim hocam 2 3 dk hatta benzinlk içinde 1 tur attım ancak gösterge aynıydı. sonra 2 km ötedeki bp petrolden 30 liralık benzin aldım 2 diş arttı. kısacası hava vermişti opetteki şerefsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

arkadaşlar malum kredi kartıyla benzin alıyoruz.. pompacıya 30 liralık diyorsunuz 40 liralık diyorsunuz ve ödeme yapmaya gidiyorsunuz.. ama döndünüzde o da ne aracınıza full benzin doldurulmuş..

kardeşim 40 liralık dedim sana niye fulledin diyince de full demedin mi abi sen diyip işin içinden çıkıyorlar.. ya ücreti öde ya da benzini boşaltacağız ama zararı olabilir depoya gibi cümleler kurup insanların cebindeki paraya göz dikiyorlar..

bu tarz şeylerle karşılaşanlar var mı bu forumda bilmiyorum ama şikayetvar da gezerken dikkatimi çekti.. farklı farklı benzin istasyonlarında bu tip olaylar yaşanmış.. farklı firmalar yani ..

sanırım bunu bir düzene sokmuşlar iyi bir kazanç olarak görüyorlar.. sizleri uyarmak istedim bu konuda .

benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi ama gelmeyecek diye bir şey yok.. ben önce aracı market önüne çekip önce ödeme yapıp sonra pompa başına gitmeyi tercih ediyorum.. sanırım en sağlıklısı bu ..

sizlere tavsiyem de önce ödemeyi yapın sonra pompa başına gidin .. kafanız rahat olur böylece

sanmıyorum bir pompacı neden fazla benzit satmak istesin ki
    sattığı litre başına prim mi alıyor?
    yanlış anlaşılmadan kaynaklı bir şeydir diye tahmin ediyorum

• benimde basima 2 yil once geldi, 30liralik dedim 90 koymus napalim dedim odedim gerisinide.
    Artik ne kadar alicksam soyluyorum, oraya yaziyor sonra gidiyorum kredi kartiyla iceri. :)
    Belirli harcama siniri olan insanlar icin kotu bir durum bu, ogrenciyim ben ve artik kredi karti kullanmiyorum, banka kartimin icinde ne kadar varsa onu kredi karti gibi kullaniyorum. Gerci araba gazli ama eger 200liraya falan depomu fullese yandim ben odeyemem valla :)
  • birkaç pompacı arkadaş hemen savunmaya geçmiş. bu arkadaşlar nerde çalıştıklarını söylesinler de bir daha oradan alalım mazotumuzu. madem onlarda üçkağıt yok.

bizimkilerin pompacı bir komşusu var. adam 2 senede daire + sıfır araba aldı. adam senede 2 kez krallar gibi tatil yapar.
  • geçen gün 30 tl lik yakıt dedim, arkadaşımın aracıydı . pompacı 30 tl yazdı , doldururken eli sürekli pompada , durduruyor yavaş yavaş basıyor , sanki full demişim de ağzına kadar doldurmaya uğraşıyormuş gibi . dedim sen 30 yazmadın mı makinaya ? , evet abi dedi , o zmaan neden ikide bir durdurup basıyorsun dedim , bırak pompayı zaten 30 da duracak dedim sinirlendim .

bence özellikle full doldurmalarda ağzına kadar doldurma hareketleri tamamen fasa fiso. o sırada sadece pompanın göstergesi hareket ediyor , doğru dürüst yakıt geldiği falan yok.
  • her meslekte olduğu gibi pompacılardada üç kağıtçılar var...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.