Şimdi Ara

Benzin deposunun içi nasıl temizlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımı sürekli gazda kullandığım için depodaki benzin zamanla bozulmuş ve deponun iç tarafı komple pas tutmuş. Depo sökülüp temizlenirken içinden avuç dolusu tortu ve mil çıktı, fakat hala daha pas kusmaya devam ediyor. bu deponun içini tamamen temizlemek ve bir daha pas tutmamasını sağlamak için ne yapabilirim?

• Pas başladıysa sonu gelmez onun. Değişim yaptırabilirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Pas başladıysa sonu gelmez onun. Değişim yaptırabilirseniz daha iyi olur.

Orjinal depo bulamadım yoksa alacaktım, şimdilik geçici olarak yan sanayi taktırdım. Taktırırken de bir sürü sorun yaşadık, cıvata delikleri tutmadı, boğaz tam yerine oturmadı gibi...

Sökülen depoyu atmaya kıyamadım, oluyorsa bir şekilde adam etmek isterim. deponun malzemesi hem sağlam, hem de dışı pırıl pırıl.
  • depo benim bildiğim plastik olur?
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Depoyu illa yaptırcam diyorsan içini polyurea ile kaplat. Pahalıya gelebilir yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Depoyu illa yaptırcam diyorsan içini polyurea ile kaplat. Pahalıya gelebilir yalnız.

Benim de aklımdan bu tarz bir şeyler geçiyordu, nikel kaplama, polyester kaplama gibi mesela. Bu tarz kaplamaları kimler yapar acaba bir biliyor musunuz?
  • google da polyurea, conipur falan diye arat, su deposu kaplama vs, izolasyon falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    Araç içi tozları engellemek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkür ederim, inşaAllah bu tür kaplamalar benzinden etkilenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.