Şimdi Ara

Benzin ibresi çok hızlı düşüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. ben 2000 model ghia 2000 motor aracıma tüp taktırdım. Arabamda yol bilgisayarıda var ve 300 km gittikten sonra benzin göstergesi 0 çizgisine dayandı (içinde 50 milyonluk benzin varken) taktırdığım yerde yol bilgisayarı olan araçlarda benzin ibresinin düştüğünü ancak içinde daha benzin olduğunu söylediler bunu nasıl anlayabilirim. Yada böyle birşey doğrumudur. Tşk. ederim...

• senin araçta benzin şamandırası olmadığı için benzin ibresine bilgiler yol bilgisayarından gidiyor.araç tüpte giderken kendini benzin harcamış gibi hissediyor.benzinciye gidip 5 ytl.lik benzin al ibrenin doğruyu gösterdiğini göreceksin.
  • BAZI ARKADAŞLAR KONTAK AÇ KAPA YAPINCA DÜZELİR DEDİLER AMA DÜZELMEMİŞTİ. BU KONUDA BİLGİNİZ VARMI?? AMA BEN SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZİ DENEYECEĞİM.. TŞK. EDERİM.
  • kontak aç kapada düzelmez.birde yol bilgisayarındaki bilgileri sıfırladınızmı benzin ibresi doğruyu gösterir.ama buda herzaman olmayabilir.
  • yol bilgisayarını nasıl sıfırlayacağız..??
  • her aracın sıfırlama tuşu farklı yerlerdedir. ama genelde silecek kolunun üstündedir. yada yol bilgisayırını nerden ayarlıosan aynı yerde bi reset tusu vardır basılı tutunca sıfırlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: atilgun

yol bilgisayarını nasıl sıfırlayacağız..??
  • tşk ederim deneyip haber veririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.