Şimdi Ara

benzin istasyonu kuruyoruz şirket önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar realist bi konudur dalga degildir.nüfusu yaklasık 1 milyona yaklasan yeni büyük sehir olan memleketimizde büyük yatırımlarla istasyon ruhsatı alıyoruz ve işletmeyi kuracağız.
    varsa tecrübesi olan paylaşırsa çok memnun olurum, bilmedigimiz bir sermayemizi bu şekilde değerlendirmek istedik. yer bizim yaklasık 1.5 dönüm. kar marjı hakkında firmaları hakkında tavsiyeler hakkında ortalama kazanç hakkında bilgileri olan abilerimi kardeşlerimi bekliyorum yorumlara saygılar

• ismini need for speed yaparsanız büyüyünce hep size gelirim
  • kazançları bilmem ama ben opetçiyim bunun en büyük sebebide hepsi olmasada istasyonların %90'ının tualetleri tertemiz ve yerli
  • shell opet bp petrof ofisi aytemiz gibi seçenekler arasından tercihleriniz niçin neden şeklinde nasıl olur :)
  • Adi pompalamasyon olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    tttrroollemee be surda bi is konusalım :d
  • Ben de müşteri olarak opet in tuvaletlerini çok beğeniyorum. Kapıların dokunmadan açılması muslukların ellenmemesi çok iyi. Bunu bence her istasyon uygulamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seri beğenelim

benzin istasyonu kuruyoruz şirket önerileri
  • Herzaman shell hocam bence kariniz da artar diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle hayirli olsun. Bereketli olur bol kazanc saglarsiniz insallah. Benzin istasyonu isi sanildiginin aksine kar marji düşüktür. 5 yilda bir anlasmali oldugunuz firmadan prim alirsiniz. Sattiginiz yakit miktarina gore teklifte bulunurlar size yetkili kisiler. Prim geliri ile birlikte karsiligini veriyor diyebiliriz.

Satisin tamami pompada gibi gorunse de firmadan alacagi primi artirmak icin insaat-maden gibi firmalara vadeli toptan tanker usulu satis gerceklestirilir. Vade riskini goze alabilirseniz degerlendirebilirsiniz. Islek bir yerdeyse istasyon pompadan sattiginiz tatmin edebilir belki.

Market onemli bir unsur. Bir benzin istasyonu marketi 5-10 bin tl arasi birakabiliyor aylik. Bu yatirim icin az bir miktar gibi gorunse de gozardi edilmemeli.

Shell opet gibi firmalarin primleri diger firmalara gore dusuk gozukebilir fakat diger firmalarin musteri durumu daha az. Eger imkaniniz varsa iki firmaya agirlik vermeniz mantikli olacaktir.

Pompadan yakit satisinda kredi karti bir hayli aktif kullanilmakta. Riski olmasa da banka size odemeyi 45 gunde bir yaparken firma 15 gunde bir yakitin ucretini ister. Bu da elinizde bunu duzenli karsilayabilecek nakit olmasi gerekliligi demek. Detaylarini ise girmeden arastirirsiniz zaten.

Allah rizkinizi bereketinizi artirsin.

• opet'ten alın bence çünkü ben ya shell ya opet ya da bp'den alırım ama yobazlar sadece opet'ten alır o yüzden opet iyidir
  • Markanin ne oldugu cok onemli degil. İstasyonlarin gercekten para kazanabilmesi icin agir vasitalara mazot satiyor olmasi lazim. Filolarla anlasmalarinin olmasi lazim vsvs. Ya da sosyal tesisin cok kaliteli olacak benzin istasyonu reklamin olacak.

10 araba gelip 400 litre benzin alana kadar 1 tane kamyon ceksen ya da otobus ayni kar'i edersin.

• Shell al bence. Aslında bunun çok önemi yok düzgün olun millet size gelir işinizi hakkıyla yapın allahtan korkun

• OTO TEMİZLİK BAKIM ÜRÜNLERİNİ VEREBİLİRİM SİZE.MARKET SHOWRUMUNA KOYMAK İÇİN. AYRICA OTO YIKAMA YAPMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM. ÜRÜNLERİMİZİN HEPSİ KENDİ İMALATIMIZDIR. ANKARA'DA 42 BENZİNLİKLE ÇALIŞMAMIZ VAR.
  • Kardeşler Benzin İstasyonu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.