Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar çok akıllı ya 2 gün önce küçük bir ayarlama yapıp depoları doldurtuyorlar. 2 gün sonra zamı çakıyor ee yer yok büyük zamdan önce. temmuz sonunda araba aldım 4,25 den fullemiştim hadi normal fiyatı 4,40 filandı. şimdi 4,40 oldu 5.40. Varil alsak iyiydi be .
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Yuh artik 2 gunde 1 benzine zam
    Yetisilmiyor su kart kampanyalarina bakip kombo yapmak lazim

kombo varmı ?

total bkm express bonus var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 13 Ocak 2017; 21:42:57 >
  • Eve su deposu yerine benzin tanki koysaydik 1ton alinsaydi 1000 lira kar olurdu
  • Gün geçmiyor ki bir DEPOLARI DOLDURUN başlıklı konu açılmasın
  • Arkadaslar bu bir tesviktir tesvik! Bizim ulkemizin insanini yeni bir yakit turu kesfetmeye tesvik ediyorlar. Dis mihraklar siz gununuzu goreceksiniz.

Ben komur ve makarnadan akaryakit uretmek uzerine calismalara basladim. Proje : Cho-maar IV buradan arastirmalarima dair guncellemeleri paylasicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 13 Ocak 2017; 23:39:7 >
  • Neyse, yazmayayım, çok kızgınım
  • levent kırcanın zam videosu aklıma geldi.benzin ve mazotun da zamına koydular.hayırlı olsun
  • PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
  • Sağol kardeş kaptım 50 litre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehonomi çooooh eyiii
  • Eyyy Akp nin çok bilmiş seçmeni :

'Son kömür yakıldığında,
    son makarna yenildiğinde,
    sizler Cumhuriyetin kıymetini
    o zaman anlayacaksınız.!!'
  • İşin kötüsü hadi benzin dışarıdan alıyoruz filan;

Yarısından çoğu tarım arazisi olan ülkemiz, yarısı çöl olan İsrail'den yılda 174 milyon dolardan 45 ton tek kullanımlık tohum ithal ediyoruz. Bunun hiç bir izahı yok.
  • kuruş kuruş zam yapacağınıza tl. ile yapıp ,sizde kurtulun bizde
    lpg en az üretilen ürün olduğu halde ,benzinin yarı fiyata satılmasını ise hiçbir zaman anlayamadım
  • Zam degil DÜZENLEME
  • Yakında 1 lt mazot 1 dolar olacak. Eskiden olsa şaka derdik de gerçek olmaya gidiyor.

Cem Uzan'ın 1 TL iddiasını bunlar dolarla yapacak anlaşılan.
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    2017 de ya batıcaz ya çıkıcaz. Ümit her zaman vardır bugünlerde az da olsa bulunuyor.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Gece gece güldüm vallahi

Biz de geçen akşam arkadaşlara yemeğe gittik tv de ATV açıktı. Yemek bitene kadar memleketimizin dünyanın en güvenli en huzurlu yerlerinden biri olduğunu ve ekonomimizin dış mihraklara rağmen dünyanın en iyi ekonomilerinden biri olduğunu Allaha şükür tek derdimizim BAŞKANLIK olduğunu anlayıp gönül rahatlığıyla evime geri geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hala doldurun depoları zihniyeti var. Sen o depoları doldurdukça zamların ardı arkası kesilmeyecek.

Depoları doldurun diyeceğine, arabaya binmeyip yürüsen, bisiklete binsen, dolmuşa binsen 2 ay zaten otomatikman indirim gelecek.

Aynı şekilde sigara ve alkol de öyle.

Türkiye'de günlük minimum 10 milyon paket TEKEL bandrollü sigara satılıyor. Paket paşı devlete giden vergi ortalama olarak minimum 5TL yani günlük en az 50 milyon TL sigaradan para kazanıyor devlet 1 kalori enerji harcamadan.

Akaryakıt olarak Türkiye'de 17 milyon araç var, bunun 7 milyonu aktif olarak kullanılıyor varsayılırsa, yani %50'sinden azı, aylık olarak hesaplayalım, minimum 40 maksimum 70 litre depolu araçları baz aldığımızda 55 litre ortalamalı aylık 7 milyon x 55 = 385 milyon litre akaryakıt yapar. 385 milyon litre akaryakıttan devlet aylık ortalama 1.5 milyar TL'ye yakın para kazanıyor. Sen binmeye, depoyu her zamdan sonra fullemeye ve itiraz etmememeye devam ettikçe bu yağlı ekmek bırakılır mı?

Herkes hak ettiğini yaşarmış, bizler de hak ettiğimizi yaşıyoruz.

+1 en mantikli yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hala doldurun depoları zihniyeti var. Sen o depoları doldurdukça zamların ardı arkası kesilmeyecek.

Depoları doldurun diyeceğine, arabaya binmeyip yürüsen, bisiklete binsen, dolmuşa binsen 2 ay zaten otomatikman indirim gelecek.

Aynı şekilde sigara ve alkol de öyle.

Türkiye'de günlük minimum 10 milyon paket TEKEL bandrollü sigara satılıyor. Paket paşı devlete giden vergi ortalama olarak minimum 5TL yani günlük en az 50 milyon TL sigaradan para kazanıyor devlet 1 kalori enerji harcamadan.

Akaryakıt olarak Türkiye'de 17 milyon araç var, bunun 7 milyonu aktif olarak kullanılıyor varsayılırsa, yani %50'sinden azı, aylık olarak hesaplayalım, minimum 40 maksimum 70 litre depolu araçları baz aldığımızda 55 litre ortalamalı aylık 7 milyon x 55 = 385 milyon litre akaryakıt yapar. 385 milyon litre akaryakıttan devlet aylık ortalama 1.5 milyar TL'ye yakın para kazanıyor. Sen binmeye, depoyu her zamdan sonra fullemeye ve itiraz etmememeye devam ettikçe bu yağlı ekmek bırakılır mı?

Herkes hak ettiğini yaşarmış, bizler de hak ettiğimizi yaşıyoruz.

Almama olayı bu ülkede tutmaz.

Almazsan olacak en iyi şey indirim değil kapanma olur.

2016 yılı içinde kapanan otomobil bayilerini

Akaryakıt istasyonlarını

Servisleri

Elektronik marketleri

Online siteleri

Otobüs firmalarını

Vb

Vb

Araştır bakalım ne göreceksin.

Hatta tutanamadıkları icin sektör veya marka değişenleri de araştır.

Üretmeyen ülkede gelir kaynağı vergidir. Nasılsa alan çok diye bindirim yapılmıyor. Paraya ihtiyaç olduğu için bindirim yapılıyor.

Ekonominin ayakta kalabilmesi için sirkülasyon gerek. Sen benzin almayıp toplu taşımaya bindiğinde akaryakıta indirim gelmez belediye kazanır akaryakıt işletmecisi batar. Alternatifin yerel yönetim değil de başka esnafsa bir nebze olur. Ama dönüşün yine senden vergi alanlar.

Önce esnaf tepki koymalı. O da yok.

Yazar kasa atanlar kayıp.

Taksicilerin keyfi yerinde.

O halde kimse ağlamasın. Yapacak bir şey yok.

Düzülen halinden memnun.

Birileri batacak birileri aç sefil gezecek.

En büyük öfkem de adam hem isyanda hem bunlara oy veriyor. Bunu anlamıyorum. Çözemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.