Şimdi Ara

benzinde shell mi total mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinde hangisi daha iyi?shell in yakıtı temiz ama menzil olarak az gidiyor gibi geliyor bana.total nasıl dır acaba temizlik ve menzil olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Benzin Seçimi: Total mi Shell mi?

Motorlu aracın için en iyi benzini seçmek, performansını ve ömrünü etkileyebilecek önemli bir karardır. İki popüler benzin markası Total ve Shell, sürücüler arasında sıklıkla karşılaştırılır. İşte her birinin artılarını ve eksilerini karşılaştıran bilgilendirici bir kılavuz:

Total Benzin

• Kalite: Total benzin, sıkı kalite kontrol standartlarına uygun olarak rafine edilir ve aracın motorunu korumaya yardımcı olan katkı maddeleri içerir.
    • Performans: Total benzin, aracın pürüzsüz çalışmasını ve optimum performans göstermesini sağlamak için tasarlanmıştır.
    • Yakıt Verimliliği: Total benzin, yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olabilecek özel katkı maddeleri içerir.
    • Yorumlar: Total benzin kullanıcıları genellikle yakıt kalitesinden ve performansından memnun kalır.

Shell Benzin

• Marka Güveni: Shell, dünya çapında tanınan ve güvenilir bir benzin markasıdır.
    • Teknoloji: Shell, yakıt verimliliğini artırmak ve motoru korumak için tasarlanmış yenilikçi teknolojilere sahiptir.
    • Dizel Performansı: Shell dizel, dizel motorların verimliliğini ve performansını optimize etmek için özel olarak formüle edilmiştir.
    • Ek Hizmetler: Shell, yakıt kartları ve sadakat programları gibi müşterilerine ek hizmetler sunar.

Seçim Yapma

En iyi benzin seçimi, bireysel ihtiyaçlarına ve araç tipine bağlıdır. Eğer yakıt kalitesi, performansı ve yakıt verimliliği senin için önemli ise, Total benzin iyi bir seçenek olabilir. Ancak, markaya güven, teknoloji ve ek hizmetleri tercih ediyorsan, Shell benzin daha uygun olabilir.

Önemli Not: Benzin istasyonundan benzin almadan önce, aracının yakıt gereksinimlerini kontrol et ve üreticinin önerilerine uyduğundan emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim bildiğim hepsi aynı yerden alıyor. Ben tercihimi bulunduğum bölgede devir-daimi en fazla olan yerden yana yapıyorum. İş katkılıya gelince tamamen aldatma bence. Üretici 95 tavsiye ediyorsa 95 alınır, başkasına gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Benim bildiğim hepsi aynı yerden alıyor. Ben tercihimi bulunduğum bölgede devir-daimi en fazla olan yerden yana yapıyorum. İş katkılıya gelince tamamen aldatma bence. Üretici 95 tavsiye ediyorsa 95 alınır, başkasına gerek yok.
    opet ve PO kardeş gerisi yalan shell benzini çabuk tükenir. TOTAL shelle göre daha iyi total al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

opet ve PO kardeş gerisi yalan shell benzini çabuk tükenir. TOTAL shelle göre daha iyi total al.

Alıntıları Göster
    Aklı kelden benzini shell'den alacaksın demiş büyüklerimiz, dinle bence
  • Total 50 tl benzin ile 120 km gidiyorum

Shell ile max 80 km anlamadım gitti sürüsümde hep aynı sakin kullanırım 2 bin devir 1750 devir civarı atarım vites imi.

• P.ofisi tercihimdir ama su totali bir de ben deneyeyim artik :)

• Totali kulanan fazla yok herhalde.genelde shell po opet tavsiyesi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    LPG tankı STAKO 10 mu 15 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sürekli total kullanıyorum memnunum daha önce de po dan alıyordum. Nedense total daha iyi gibime geliyor..

• hangi marka degil arkadaslar hangi bayii oldugu onemli aldiginiz yerin. bayii durust olsun anadoluda sonu pet ile biten taninmayan markanin yakitinin bildik markalarin yakitindan anca yuzde 1 belki okadar da yoktur farki olur. muhim olan bayii. birde bazi markalarin kendi islettikleri bayiiler oluyor en guzeli onlari bulup mumkunse onlardan almak. hayirli gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

kesinlikle
    shellden alınca çabuk bitiyor po ve opet daha uzun götürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Ben sürekli total kullanıyorum memnunum daha önce de po dan alıyordum. Nedense total daha iyi gibime geliyor..
    Opet türkiyedeki en temiz ve en kaliteli yakaryakıt istasyonudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkshn

Opet türkiyedeki en temiz ve en kaliteli yakaryakıt istasyonudur

Alıntıları Göster
    Experlik yapıyordum ve Hyundai getz kullanıyordum haftada 1 kere depoyu fullerdim.
    Shellden aldığımda 1 depo ile yaklaşık 600 km gidince ışık yanıyordu. Opete geçtim 1 depo ile yaklaşık 700-720 de yanıyordu ışık.
    Opet temiz ve daha fazla km yaparsın.
  • bizim eve yakın bi TOTAL istasyonu var, yıllardır hep oradan alırım.. biraz da alışkanlık meselesi sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

bizim eve yakın bi TOTAL istasyonu var, yıllardır hep oradan alırım.. biraz da alışkanlık meselesi sanırım
    opet en kaliteli yakıtı satıyor diye duydum okudum ve yıllardır opetten alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Experlik yapıyordum ve Hyundai getz kullanıyordum haftada 1 kere depoyu fullerdim.
    Shellden aldığımda 1 depo ile yaklaşık 600 km gidince ışık yanıyordu. Opete geçtim 1 depo ile yaklaşık 700-720 de yanıyordu ışık.
    Opet temiz ve daha fazla km yaparsın.

Alıntıları Göster
    Sürekli Opet kullanırdım. Son 2 senedir az yol yaptırmaya başlamıştı. Son seyahatimde Total kullandım. Gerçekten memnun kaldım. Uzun yolda 710 km'de 140,00 TL.

Konusunu bile açmıştım.

• Opet olduğu sürece opet yoksa shell , total gibi gider

• 2005'ten beri PO'dan alırım. Daha önce seçmezdim istasyonları. Tesadüf mü bilmem sıkıntı oldu yakıtta... Bir daha değiştirmedim ve çok memnunum

• Hocam doğru olanda bu sanki,sürekli aynı benzin ile devam edersek sürekli farklı markaların benzinlerini kullananlara göre araç performansı daha iyi olur diye bir düşüncem var benimde,ne kadar gerçekçi bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Hocam doğru olanda bu sanki,sürekli aynı benzin ile devam edersek sürekli farklı markaların benzinlerini kullananlara göre araç performansı daha iyi olur diye bir düşüncem var benimde,ne kadar gerçekçi bilmem.
    benin tercihim total ama bulunduğum bölgede uzak kalıyor,total daha uzun menzil yaptırıyordu
    shell ve opet daha yakın genelde shell alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Hocam doğru olanda bu sanki,sürekli aynı benzin ile devam edersek sürekli farklı markaların benzinlerini kullananlara göre araç performansı daha iyi olur diye bir düşüncem var benimde,ne kadar gerçekçi bilmem.
    Yakıt aynı katkılar farklı savı doğrudur.

Fakat nihai yakıt farklıdır. Yani katkısı konulmuş yakıtlar farklıdır.

Shell çok ince Özellikle Nitro ,
    Peşine Opet Özelikle Motorin i çok ince

Ben 8 firmayı da test ettim , Kendi aracıma göre Opel Kendi İstasyonum ( Evime en yakın olan ) Tercihim Total dir.

Not: Her uzun Km yaptıran yakıt iyi değil , Her ince yakıtta kötü değildir. Aracınız , Akaryakıt Markanız ve Sonrada da aldığınız bayii nin tutumu önemlidir.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.