Şimdi Ara

Benzinli Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dizel aracımı satıp üzerine çok eklemeden sıfır veya 1 yaşında bir araç almak istiyorum.Bütçem dizele yetmiyor.
    istediğim özellikler

-lpg uyumlu olması
    -lpg de dizel kadar az yakması
    -sıfır veya maximum 10 bin km 1 yaşını geçmemiş olması(eski aracımla sanayiden çıkamadığım için uğraşmak istemiyorum)
    bütçem maximum 45 bin tl 1 tl üstü yok(lütfen 60-70 binlik araçlar tavsiye etmeyiniz.golf vs)

• Söylediğiniz kriterlerde o paraya alabileceğiniz i10 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia sanderolara bakın. Yoksa bu fiyata istediğiniz kmde bulamazsınız. En azından sandero hem otomatik hem dizel

• Araştırmalarım sonucunda bu fiyatlara bulunabilecek 1 araç buldum.
    fabia 1.0 mpi motor 5 bin kmde 2016 model 42bin tl.Donanımı yeterli.lpg takılabilir olması ve vergi avantajı , iç hacım ,bagaj beni baya cezbetti.sizce bu araç nasıl.yorumlarınızı alabilirmiyim
  • igny İ kullanıcısına yanıt
    42.000 tl ye 1.0 araca binilir mi bali 1.33 auris veya corolla bak

• 2. el. 2015 mitsubishi attrage 1.2 cvt de bulabilirsiniz.

lpg ye uyumlu atmosferik motor. ama tabi her lpg li araç gibi belli bir km sonra subaplar problem çıkartacatır.

diğer açıdan bir mitsubishi ile sanayiye düşmek için özel çaba sarf etmeniz lazım.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Mart 2017; 12:10:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Suv otomatik araç Önerisi
    6 gün önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mitsubishi yi bayide incelemiştim ilk çıktığı zamanlarda çok kalitesiz bir araç gibi gelmişti.
    1.0 motorun ne gibi dez avantajı var.tür halkında yer etmiş büyük motor iyidir yargısında nbaşka.clio nun 1.4 motorundan çok daha iyi gidiyor.biri eski teknoloji biri yeni.
  • 1.0 motor ibiza, fabia bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

Bu paraya 2016 model 10 bini geçmemiş auirs yada corolla var mı, varsa biz de alalım ? Ağır hasar kayıtlı olmayacak ama

• https://www.sahibinden.com/honda-civic-1.4-hybrid?viewType=List

kardeşim aradığın araba burada... Hybrid kullanıcısı olarak çok memnun kalırsın... 6 lt civarı şehir içi yakıyor.. milletin haberi olmadığından fiyatlar düşük..

sadece bir araçta su sebebi ile sorun yaşandığını duydum o kadar... modeli biraz düşük ama önerdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanKkner -- 8 Mart 2017; 15:56:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igny

mitsubishi yi bayide incelemiştim ilk çıktığı zamanlarda çok kalitesiz bir araç gibi gelmişti.
    1.0 motorun ne gibi dez avantajı var.tür halkında yer etmiş büyük motor iyidir yargısında nbaşka.clio nun 1.4 motorundan çok daha iyi gidiyor.biri eski teknoloji biri yeni.

Kaliteden kastiniz yumusak plastiklerse evet kalitesizdir. Ama motor sanziman donanim dayaniklilik sorunsuzluk sa kalite mitsubishi en iyilerindendir.

• SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.Araç güzel ama hibrit sanırım sadece şehir içinde işe yarar bir durum.Benim güzergahımda şehir içi pek yok.%75 şehirdışı sayılabilecek akıcı trafik 70-90 arası gidilebiliyor.7-8 yaşında olması düşündürücü ve hepsi 100 bin üzerinde honda için belki normal değerler ama garantili bir araç almak daha mantıklı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

Bu paraya 2016 model 10 bini geçmemiş auirs yada corolla var mı, varsa biz de alalım ? Ağır hasar kayıtlı olmayacak ama

Bir iki yaş daha eski olur ama arabaya biniyorum dersin

• quote:

Araştırmalarım sonucunda bu fiyatlara bulunabilecek 1 araç buldum.
    fabia 1.0 mpi motor 5 bin kmde 2016 model 42bin tl.Donanımı yeterli.lpg takılabilir olması ve vergi avantajı , iç hacım ,bagaj beni baya cezbetti.sizce bu araç nasıl.yorumlarınızı alabilirmiyim

Mpi motorlar lpgye çok uyumlu makineler performansı yeter diyorsanız alınır

• Bugün test ettim fabia 1.0 1-2. Vites benim multijetten daha iyi daha canlı ama yokuşta 3. Viteste bayılmaya başlıyor şehir içi sorun değil ama uzun yolda bayılırsa sıkıntı

• Ford fiesta 1.25 ,82hp 2014 model var bende , kullanimi yakiti guzel bi arac , oneririm ,bide tup atarsin mis

• bir önceki aracım 2010 1.4 tdci fiesta idi.5 kişi 200 km lik bir yolu 20 dk mola vere vere zor bitirdik.Dönüncede hemen sattım zaten.Arkada oturanlar iki büklüm gidiyor.yeni kasalar nasıldır bilmem ama bir önceki kasaların iki çok dar.klostrofobik bir araç.o yüzden fiesta düşünmüyorum.
  • quote:

bir önceki aracım 2010 1.4 tdci fiesta idi.5 kişi 200 km lik bir yolu 20 dk mola vere vere zor bitirdik.Dönüncede hemen sattım zaten.Arkada oturanlar iki büklüm gidiyor.yeni kasalar nasıldır bilmem ama bir önceki kasaların iki çok dar.klostrofobik bir araç.o yüzden fiesta düşünmüyorum.

Almayı düşündüğünüz Fabia da fiesta gibi B sınıfı bir araçtır, 3 aşağı 5 yukarı arka diz mesafesi ve iç alan genişliği hemen hemen benzerdir o bakımdan karar vermeden önce iyice bir test edin deneyimleyin, özellikle güzergahınız şehir dışı ise konfor bakımından bu arabalardan çok fazla bir beklentiniz olmasın.

• Fabiayı inceledim test ettim fiesta yanında iç hacim olarak c sınıfı gibi aralarında bariz fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.