Şimdi Ara

Benzinli motora dizel yağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.benim 1998 model Opel Vectra GLS aracım var.Sağ olsun kardeşim yağ değişiminde aracıma yanlışlıkla 10-40 Castrol Dizel koydurmuş.(Yağcı ustanın aklı nerdetye)Bu şekilde 800 km yol sarfetmiş.Ben tesadüfen fark ettim ve motor yağını değiştirdim.Gecen bu 800 km mesafede dizel yağ aracımın motoruna zarar vermişmidir.Lütfen yardım ...

• herhangi bir zararı olmaz..hatta değiştirmenize de gerek yoktu..dizel motora benzinli motor için üretilmiş yağı koyarsanız sıkıntı olabilir ama tam tersi uygulama bir zarar vermez..
  • İçimi rahatlattınız vallahi.Teşekür ederim
  • Neyse motor biraz daha temizlenmiş işte. Yağı kısa zamanda değiştirmişsiniz.
  • ben dizel aracıma castrol magnatec olandan koyuyorum her hangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar , şimdiden sonrada olacağını zannetmem mühim olan yağın niteliği 10w/40 yağ kullanıyorum dediğim gibi yağın numarası aynı olsun korkmana gerek yok ,
  • yorumlarınız için teşekür ederim.motor yağını henem değiştirdim zaten.Şuan herhangi bir sorunum yok cok şükür.Ama dizel yağ varken eksoz dan cıkan gaz ne iğrenc öyle.
  • lpg aracı olanlar için diyorum 20/50 gibi yağ koyarsanız iyi olur 10/40 ince geliyor lpgler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mondeo Dizel Motorların ömrü
    14 yıl önce açıldı
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    Benzinli Arabanın Motor Ömrü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.