Şimdi Ara

Benzinli toyota corolla hb sol,ford focus hb ghia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 ve üstü olmalı 23 000 liraya kadar çıkabilirim arkadaşlar hangi arabanın tercihi mantıklı olur bana toyota gibi geliyor biraz veya bu paraya terch edebilicem başka araç varmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürlerr

• sahibinden.com da 23 bin tl ye çok çok düsük kmde temiz sorunsuz bir Hyundai Elantra bulabilrsiniz :)
  • biara bakıyodm onlarada çok hantal araba ve sorunlu :d gazı geç bırakıyo vtes atınca kronk bir srun
  • İmzanız ile sorunuz arasında bağlantı kuramadım ?
  • 2004 ÜSTÜ 23bine kadar focus var mı yaw??
  • 23 bine iki aracı da zor bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugaddi

biara bakıyodm onlarada çok hantal araba ve sorunlu :d gazı geç bırakıyo vtes atınca kronk bir srun

arkadasım sana kim dedi hantal ve gazı geç bıraktığını :) gülüyorumm Elantra larda hiçbir kronik sorun yoktur ben sadece bakım zamanı geldiğinde servise giderim yok sa hiç gitmem çünkü elantra lar sorunsuz bir araç. Bulabilirseniz toyota da olabilir karar senin kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Megane
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elantra arkadaşın hedeflediği modellerin seviyesinde bir araç değildir malesef.Ha arkadaşın mevcut bütçesiyle aradığı araçların temizini de bulamayacağı aşikar.Bir eski kasaları dahi olsa Elantra malesef bunların kalitesinde bir araç değil.Tamam,güzel araç ama 16-17'den fazlasını hak eden bir araç değil.Piyasa da bu yazdığım rakamların etrafında zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.