Şimdi Ara

Berber, kuafor ve guzellik merkezlerinin faaliyetleri bugun itibari ile durduruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun saat 18:00 itibari ile gecici olarak durdurulmustur.

Son dakika haberler: Bakanlık açıkladı! 81 ilde bugün 18:00'dan sonra...
    Milliyet
    Son dakika haberler: Bakanlık açıkladı! 81 ilde bugün 18:00'dan sonra...
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-bakanlik-81-ile-gonderdi-bugun-18-00den-itibaren-durduruldu-6170800

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ağdam gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ağdam gelmişti
    Evinde kendin yaparsin artik

• zaten saçım uzamıştı umarım uzun sürmez papaz gibi dolaşmayı sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mart 2020; 17:52:32 >
  • şu anda berber salonundayım. Sıra bekliyorum.

Bizim berber dükkanı kapatmak istemiyor. Onca açık yer varken neden berber dükkanını kapatıyorlar diye sitem ediyor. Haklı da aslında. Adam ekmeğinden olacak. Dükkanın kirasını elektriğini suyunu cartını curtunu kim ödeyecek nasıl ödeyecek eğer dükkan kapanırsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 21 Mart 2020; 18:1:19 >
  • Çirkin olmadığımdan beni ilgilendirmeyen durum (dermişim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 21 Mart 2020; 18:13:26 >
  • 30 dk önce berberler açıktı. Akşam eve gidince kontrol edicem yoldan geçerken açık olanı görürsem ihbar edicem direkt...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    herkes kendini düşünüyor virüsün yayılması için en ideal ortamlardan biri berber. Cafeler sinemalar vs kapandı onlar nasıl ödeyecekse kiraları berberlerde aynı şekil
  • zahmet olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

zaten saçım uzamıştı umarım uzun sürmez papaz gibi dolaşmayı sevmiyorum
    Allahtan 3 gün önce kesmiştim
  • ya bi bizimkilermi anlamıyor bilmiyorum. burada cafeler restaurantlar işletmeler berberler çeşitli eğlence mekanları tekeller bayiler full açık. kapalı olan bişi yok. bunlari şikayet edebiliyorumuyuz edersek cezai işlem uygulanir mi bunlara. yasak dinleyen yok çünkü

• 7-8 ay önce makina alıp saçımı kendim kesmeyi öğrenmiştim
    Sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

ya bi bizimkilermi anlamıyor bilmiyorum. burada cafeler restaurantlar işletmeler berberler çeşitli eğlence mekanları tekeller bayiler full açık. kapalı olan bişi yok. bunlari şikayet edebiliyorumuyuz edersek cezai işlem uygulanir mi bunlara. yasak dinleyen yok çünkü
    hemen ara zabıtayı ve cimere yaz
  • Cok kotu ceza yiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

7-8 ay önce makina alıp saçımı kendim kesmeyi öğrenmiştim
    Sıkıntı yok.
    Biz 5 gardaş + babam bu sayede usta kuaför olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

şu anda berber salonundayım. Sıra bekliyorum.

Bizim berber dükkanı kapatmak istemiyor. Onca açık yer varken neden berber dükkanını kapatıyorlar diye sitem ediyor. Haklı da aslında. Adam ekmeğinden olacak. Dükkanın kirasını elektriğini suyunu cartını curtunu kim ödeyecek nasıl ödeyecek eğer dükkan kapanırsa?
    Hocam kullandığı aletler kafanda gezicek virüslü birinden geçebilir ayrıca berberin kendiside kafanın dibinde olacak o hasta olsa ondan da geçebilir. Ha diyorsan ki farketmez git son kez kestirirsin ondan sonra ölünce saç sakal bakımına ihtiyacın kalmayacak zaten

• Ellerine tutusturulan ajandadaki program tum dunyada ayni. Ilk basta sokaga cikmayin gerekli olmadikca, sonra bazi isyerleri erken kapansin ilerki haftalarda sadece gida satisi ve ilac satisi yapan eczaneler acik olacak. Gida marketleri haricinde tum kiyafer satandan tut nalbura kadar kapali olacak. Sadece bakim ihtiyaclari satan yerler ve telefon tamircileri acik olacak marketlerle. Daha sonra sokaga cikanlar yavas yavas cezalandirilacak ve daha buyik onlemler gelecek. Gerekli personel toplaninca kontroller sikilasacak. Hasta sayilarinda artis rakamlari verilecek vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mart 2020; 19:34:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.