Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2079. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
41.587
Cevap
230
Favori
887.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.

• Huseyin Yucel'in konusmalari daha gercekci gibi geldi bana ama sutten agzimiz yandi bi kere artik kimseye guvenimiz kalmadi Arat denen herif yuzunden.
  • quote:

Hüseyin Yücel: "Aston Villa, Semih Kılıçsoy için ilk olarak 12 M€ teklif yaptı. Sonra bu teklifi 15 M€'ya çıkardı. Semih, 1 yıl bizde kiralık kalacaktı. 15 milyon Euro'nun üstüne Diego Carlos veya Alex Moreno'dan birini seçin dediler. Ben bunu kabul ettiremedim. Başkan 15 M€ az dedi."

Hasan arat doğru bir işin yok
  • Serdal adalı iki kelime konuşamasın umrumda değil. İcraat yapsın sadece. Ağzı iyi laf yapanları gördük kulübün içine etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 17 Aralık 2024; 23:14:19 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

100 milyon mu vereceklerdi..ulan sunlar baskan oluyorsa herkes baskanlik yapabilir.

• ben asıl okay karacanın yayını merak ediyorum ama izleyecek durumda değilim
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Abi şaka gibi ya. Diego Carlos'u alsan 7.5 m euroya Uduokhai'yi de almana gerek kalmayacak. Kafadan 22.5 m euro artı Semih de 1 yıl bizimle kalıyor.

Moreno'yu alsan Masuaku yerine o oynasa lig ve Avrupa'da kaybettiğin belki 3-4 maçı kazanırdın.

Nerde abi bu adam? Ne güzel iş ya, kulübü bu hale sok sonra ceketini al çık git.
  • ne çok tvlere çıkıyolar ya hiç izleyesim gelmiyor hep aynı şeyleri söylüyolar zaten

• Okay Karacan, Fırat Günayer'in canlı yayınında.

5-0'lık maçtan sonra gs'nin konsantrasyon videosuna %5 diye video hazırlamışlar, Arat kesinlikle olmaz, demiş.

Rabonayoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCpj3LeIWetKktdIJQcBx-uw/join Beşiktaş!ın eski İletişim Direktörü Okay Karacan, kulüpte yaşadıklarını, kendisiyle ilgili yapılan linç kampanyasını, içerideki sosyal medya yapılanmasını anlatacak.
    https://www.youtube.com/watch?v=qIUCNJuWSCY
  • Okay karacanın sucu yokmus dınlıyorum suan hasan arat iletişimin içine etmiş yüksek twitter takipçisi olan haber sayfaları bile yönetmiş iletişimi.

bahsettiği sayfa haber kartalı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 17 Aralık 2024; 23:37:58 >
  • Fırat Günayer: "Şu 5-0'lık maç sonrası ne oldu?"

Okay Karacan: "Yenersek ne yapacağız diye çok düşündük. Başkana gittim 'Bir şeyler hazırladık' dedim, gösterdim. Başkan direkt 'Hayır, hayır, hayır, bunlar olmaz' dedi. O an çok yıkıldım."

gs forması ile jübile yapan birisi için rutin şeyler.

• Adalı daha önde benim için ama iki aday da tam içime sinmiyor.

Ah be başkan ah. İkisi bir olsa sen çıkmaz. Senin zamanında süt kupası dediğin kupayı şimdi alsak günlerce bayram yapacak duruma geldik.

Boynu bükük bir taraftarız, yüzümüz gülmüyor
    Gönlümüz hep seni arıyor neredesin sen?

• norton772 kullanıcısına yanıt

Sadece Yücel değil. Adalı karşısında her başkan adayı samimi ve tutarlıdır.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

bence mayısı bekliyor

• theKing_ kullanıcısına yanıt

kulübün içine etmede kimse Adalı ve Tüpçü'nün eline su dökemez.

F.O. olmasaydı kulüp iflasını açıklayacaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 18 Aralık 2024; 0:41:37 >
  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt
    Bu takımı uzaydan birileri kurmadı. Hüseyin Yücel kurdu.-1 puanlı takıma yenildik iki gün önce. Ne çabuk unutuldu? Serdal Adalıya da müthiş sıcak değilim. Ben satılsın istiyorum kulüp, bu şekilde batıran hesap sorulmadan kaçıyor. Bu arada Fikret orman da son senesinde maaşları ödeyemiyordu. Pepe neden devre arasında gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 18 Aralık 2024; 0:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Huseyin Yucel'in konusmalari daha gercekci gibi geldi bana ama sutten agzimiz yandi bi kere artik kimseye guvenimiz kalmadi Arat denen herif yuzunden.

Orası öyle...

Fakat Adalı'nın seçilmesi = Beşiktaş'ın iflası.

Adalı ve Tüpçü zihniyettekiler bu kulüpte yöneticilik/başkanlık yapmamalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: theKing_

Bu takımı uzaydan birileri kurmadı. Hüseyin Yücel kurdu.-1 puanlı takıma yenildik iki gün önce. Ne çabuk unutuldu? Serdal Adalıya da müthiş sıcak değilim. Ben satılsın istiyorum kulüp, bu şekilde batıran hesap sorulmadan kaçıyor. Bu arada Fikret orman da son senesinde maaşları ödeyemiyordu. Pepe neden devre arasında gitti?

Siz geçmişi unutmuş olabilirsiniz, ben unutmam... 2 senelik Avrupa'dan yediğimiz menleri, 2016'ya kadar temlikli gelirleri, şike iddialarını, 'Portekiz çetesi' kazığını vs.

Adalı varken karşısında hangi başkan adayı olursa olsun desteklerim...

Fikret Orman'ın evet son senesinde hataları büyük fakat geldiği ilk 3 sene Tüpçü ve Adalı'nın yaptığı "pırtları" temizledi ve Beşiktaş sayesinde yeniden büyük takım hüviyetini kazandı

O 2015 yazında aldığımız ffp cezası Tüpçü ve Adalı sayesinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 18 Aralık 2024; 1:10:36 >

• bjk de kim haklı kim haksız bilmiyorum da herkesin kendini kurtarmak için bu kadar kulüp içi bilgiyi ortalığa sermesi hiç hoş bir durum değil. bu şekilde açıklamalara içerikten bağımsız tepki gösterirdim açıkçası.

• Hüseyin Yücel: Arthur Masuaku'ya benim de çok tepkim var. Maaşların geciktiği dönemde kulübe tek ihtar çeken futbolcudur kendisi.

---

Kulübü yöneten kim acaba? Madem böyle niye yedek kulübesinde battaniye altına hapsedilmedi?

• 
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.