Şimdi Ara

Besiktas Tarihî Bir Sezon Yaşıyor Sanirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CL gruptan çıkma
    CL.gruplarindan en yüksek puanı alma
    Türkiyede en yüksek bonservisi oyuncu satışı rekoru
    Bobo Nobre Tabata Tello Delgadolardan Negredo Babel Talisca Quaresma Pepe gibi oyunculara upgrade olması
    En yüksek karlılık
    Vs vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene ki grup ideal bir Avrupa Ligi grubu demiştim .
    Kiev(avrupa ligi) Bencifa (0 çekti) Napoli (avrupa ligi)

Bu yıl ki grup , ideal bir Avrupa Ligi grubuydu . Bu gruptaki takımları seneye görürsünüz çoğunun kafası gözü Benfica gibi yarılacak
    Monaco , Leipzig , Porto

Her futbolcunun kariyer çıkışları oluyor . Cenk içinde öyle . Çok değil 1.5 yıl sonra Türk takımlarına birer birer yazılmaya başlar

En yüksek karlılık derken ? Beşiktaş'ın net borcu 1 milyar 885 milyon :D
    Öyle 25-26 milyona sattığın adamlarla o borç kapanmaz . Neyse birileri çıkıp gene yardım edecektir :D
  • Kataffaz kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş şanslı olduğu için Vardar gibi bir Avrupa devi, ŞL tecrübesi olan takım gelmedi? Ne yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Beşiktaş şanslı olduğu için Vardar gibi bir Avrupa devi, ŞL tecrübesi olan takım gelmedi? Ne yapalım

Arkadaş Beşiktaş'ı çok başarılı bulduğu için bir konu açmış ,

Bende Beşiktaş'ın 'başarısının' , suni bir başarı olduğunu söylüyorum .

Konunun Vardar ya Östersudansdag rezaletleri ile alakası yok . Açarsan o maçlarla ilgili konu , o konu altından konuşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Geçen sene ki grup ideal bir Avrupa Ligi grubu demiştim .

Bu yıl ki grup , ideal bir Avrupa Ligi grubuydu . Bu gruptaki takımları seneye görürsünüz çoğunun kafası gözü Benfica gibi yarılacak
    Monaco , Leipzig , Porto

Her futbolcunun kariyer çıkışları oluyor . Cenk içinde öyle . Çok değil 1.5 yıl sonra Türk takımlarına birer birer yazılmaya başlar

Öyle 25-26 milyona sattığın adamlarla o borç kapanmaz . Neyse birileri çıkıp gene yardım edecektir :D

O yüzden mi her cl maçı öncesi Beşiktaş konusuna gelip deli gibi medet umuyordun rakip takımlardan ? Dua et işim var yoksa daha fazla rezil ederdim seni .Ha bu arada 10 sene oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

quote:

Monaco , Leipzig , Porto

O yüzden mi her cl maçı öncesi Beşiktaş konusuna gelip deli gibi medet umuyordun rakip takımlardan ? Dua et işim var yoksa daha fazla rezil ederdim seni .Ha bu arada 10 sene oldu

İyi de ben ne yapayım ? Monaco geçtim CL-Avrupa Ligi takımlarını , İntertoto takımları gibi olabileceği kimin aklına gelirdi .

Monaco kağıt üstünde tek zor takımdı , o da fıslayınca , 2x KEK grup oldu .

Leipzig içte dışta Beşiktaştan iyi top oynadı . Kazanamamak onların şansızlığı

• Su bizim gruba avrupa ligi grubu diyenlerin tarihinde ilginctir hic bir avrupa ligi grubunu nagmaglup bitirebilmislikleri yok. Tarihinde avrupada nagmaglup grup bitirememisler bjk grubu kolaydi diyolar. bu arada oyle komik gruplarda oynamisliklari var ki ornek versem herkes gulmekten ölur. Neymis benfica bu yil 0 cekmis. 150 milyonluk oyuncu satmis adamlar gelmis burda 1 yil gecikmeli kalite analizi yapiyor. Bjk karsi oynayan kaleci city de sag bek barca da stoper manu da oynuyor. Napoli denilen takim italya lideri. Oynadiklari futbol herkes tarafindan ovuluyor. Kiev zaten hep bi seviyelerin takimi. Bu yil porto lider monaco liginde ikinci libzig ilk 2 mucadelesi yapiyor. Sorarsan avrupa ligi grubu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kataffaz kullanıcısına yanıt
    bozulabileceğin kadar bozmuşlar daha neyi zorluyon ? git kendi forumuna artık.
  • quote:

Monaco , Leipzig , Porto

Bizim kadro 3 kulvari kaldirmadi ve tecrubesizligin kurbani olduk, gelecek yazki transfer donemi onemli Rasenball icin. Saglam, nokta atisi topcular almak zorundayiz. İnsallah Ragnick baskanda farkindadir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.