Şimdi Ara

Beşiktaşlı Mete Kalkavan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Galatasaray bizi süper kupada ofsayttan golle eleyip kupayı kaldırırken hakem Mete Kalkavan'dı.Maçın başlarında 1 tane de penaltımız verilmemişti ama biz hakemden önce futbolculara laf ettiğimiz için aradan kaynadı.Çok pozisyon kacirmisti Cenk.Hakemden çok ona laf edilmişti.Öyle bir algı oluşturdular ki bu hakem sayesinde bizden kupa aldılar bugün o hakem hata yaptı diye hakeme Beşiktaşlı diyorlar :D:DUlan önce bir oynadığın futbola bak bir tane dikine top atabilen adamın yok.Biraz utanma olur.Şansa denk gelirse gol atıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gsliler de yonelicek baska spor dalida yok napsinlar iste bi hakeme sariyolar bi yönetime

• Mete 2 sene önce bizi şampiyonluktan etti boş verin tartışmaya değmez. Herkes işine geldiği gibi yorumluyor olayı. Ha gerçek şu ki Mete Kalkavan iyi bir hakem değil. Pozisyonları iyi takip ediyor ama yanlış kararlar veriyor. Eyyam mı psikolojik mi bilmiyorum. Gerçi en iyimiz dediğimiz Cüneyt bile bozdu.
  • Bu tartışmaların bitmesi için insan faktörünün kaldırılıp yapay zekanın futbola entegre edilmesi lazım. Gerçi düşündüm de bu sefer de yazılıma ayar çekmişler diye tartışmalar çıkar. Kısacası bu tartışmalar bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Mete 2 sene önce bizi şampiyonluktan etti boş verin tartışmaya değmez. Herkes işine geldiği gibi yorumluyor olayı. Ha gerçek şu ki Mete Kalkavan iyi bir hakem değil. Pozisyonları iyi takip ediyor ama yanlış kararlar veriyor. Eyyam mı psikolojik mi bilmiyorum. Gerçi en iyimiz dediğimiz Cüneyt bile bozdu.

Cuneyt ligde hic bi zaman iyi mac yonetmedi.Buyuk takimlarin maclarinda hep eyyam yapti.

Gs nin yenilip bjk ye sallamasi.
    Yukarda birinin hic alakasi olmadigi halde Fenere laf carptirmasi ise cok ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 5 Şubat 2017; 3:27:0 >
  • Ağlak beşiktaşlılar yine mi hakemlerden dert yanıyorsunuz. .Büyük takımsan hakemi de yeneceksin diyerek yıllarca çiftlikleri gibi at koşturdular ligde.

Devran döndü şükür bu zamanları da gördük.

Arkalarındak rüzgar kesilince ne hale geldiler be çok yazık .

Bir zamanlar fırat aydınus u derlerdi şimdi mete kalkavanı diyorlar.:)

Meteye yatıp kalkıp dua edin sezonu kupayla kapadınız.

Teknoloji falan girsin de devreye şunların sesi soluğu kesilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Ağlak beşiktaşlılar yine mi hakemlerden dert yanıyorsunuz. .Büyük takımsan hakemi de yeneceksin diyerek yıllarca çiftlikleri gibi at koşturdular ligde.

Devran döndü şükür bu zamanları da gördük.

Arkalarındak rüzgar kesilince ne hale geldiler be çok yazık .

Bir zamanlar fırat aydınus u derlerdi şimdi mete kalkavanı diyorlar.:)

Meteye yatıp kalkıp dua edin sezonu kupayla kapadınız.

Teknoloji falan girsin de devreye şunların sesi soluğu kesilsin.

Öyle bir durum ortaya çıkarttılar ki artık her başarısız olan hakeme sığınıyor.Biz de bu durumda olmaya başladığımızda şahsen ben kızıyordum öyle taraftarlara.Gerçi bir dönem en çok hakem konuşan insan bendim maçın tumune bakıyorsun 1 tane pozisyonun yok rakip tek kale oynuyor yanlış bir penaltı ve aa hakem bizi katletti. Ya şöyle duşunuyorum artık bir taht oyununa döndu bu futbolun dışında oyunlarda suruyor galatasaray hem kötu futbolundan kendini kurtarıyor hem gelecek maçlar için iyi bir hakem atanması sağlayabilir ama tavsiyem Levent bu algıyı daha iyi oluşturuyor Dursun karışmasın işe .Aynı mete kalkavan konya maçını yönetmemiş miydi? Visca'nın pozisyonu gidip gol olacak kim bilebilir bunda art niyet nasıl aranır?Ofsaytsa ofsayt Pektemek gibi adamdan yediğin gole bak sen o daha trajik.Kırmızı kart için izlemedim pozisyonu ama %100 gol mu engelledi? 11 e 11 oynamak neden bu kadar zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    3 ay önce açıldı
    engin polat
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum güzel kardeşim.

Tıpkı Avrupa da hezimeye uğrayınca hakeme bahane bulan ağlak taraftara döndük.

( 2. satır bi yerden tanıdık geldi ama nerden bulamıyorum, dilim ucunda yahuu )
  • Günlük mağdur Bjk liler konusuna hoşgeldiniz

• Sadece mete kalkavan degil

Bu sene tum hakemler besiktasli

Yildirim demiroren talimat vermis

Biliyor bjk iyi gun taraftari her kulvarda gitsin taraftar sahip ciksin

Parasini geri alsin

100 milyon az para degil

Tum islerde bagimsizlik onemlidir

bagimsizlik kavraminda da kilit yoneticilerin diger yoneticilerle veya kurumla herhangi bir ekonomik veya siyasi cikarin olmamasini vurgular

Burda direk ekonomik cikar var

Bagimsizlik kavramini arastir

Bu ulkede Hukuk olsa uygulansa bagimsiz bir kuruma demiroren baskan olamazdi

Cunku evrensel bagimsizlik ilkesine uymayan bir durum avr

• Bu sezon hakemlerin bjk ye hemen hemen aleyhte hic ciddi hata yapmayip lehte ise cok hata yaptiklari bir sezon , bu bir gercek , nasil 1996-1997 sezonunda gs ye , 2005-2006 da fb ye benzerleri yapildiysa

Burada riyakar olan bizleriz, kendimize olani kabul etmeyip rakibe yapilinca bagiriyoruz, bu sezon bjk nin lehinde kararlar ciktigini kabul etmeyen bir bjk linin gecmiste olanlar icin cemkirmesi hic adil degil , fakat benzer sekilde, bu sene bjk ye yapilan kiyaklarin aynilarinin kendi takimlari lehine de yapildigini bilen diger takimlilar da durust konusmuyorlar
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma senin ne yazdığını önemseyen mi var bi de her cümlenin sonuna boşluk koyup yazmış okuması kolay olsun diye. Boşa yırtınma hiç.

Demirören borcu sene başında verdi sanki.Feda zamanlarında beşiktaş lige renk katıyor sempatik şampiyon olunca beşiktaş kollanıyor rererö.

İki yüzlü adiler sizi.

Hepinizi üst üste koymaya geliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 5 Şubat 2017; 18:18:53 >
  • Nasil bu sezona dek belki 20-25 senedir ,bir cok hakettigi senede bjk nin hakki yenmisse, bu sezon da bjk hak yiyerek ilerliyor , zaten akli basinda bjk li arkadaslar da bu konuda ayni fikirde

Elbette gs ve fb onlarca sezon kollandilarsa zaman zaman bjk icin de gecerli olacak (olmali)

fanatiklige luzum yok, bu sene bjk hem iyi bir oyuncu uyumu hem de hakem ittirmesi ile sampiyon yapilacak, 2004 te nasil bjk hakederken fb tarafindan hakki yendiyse bu sene de hakemler bir hafta gs yi bir hafta fb yi al asagi ediyorlar
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımda yanlıs yok

Bız en basta demirorene karsıydık

Kımse demıroremı omuzlarda getırmedı bizde

Ayrıca sız hakemler aleyıne bir şey olduğunda ortalıgı yıkıp lehinize olunca savunma yaptığınızda ıkı yuzlu olmuyorsunuz

Bız oluyoruz Öyle mi

Komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 5 Şubat 2017; 18:43:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.