Şimdi Ara

Beslenme Listesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç gün önce body ye yazıldım,tabi benim önceliğim kilo olmak 55 kiloyum,spora 2 gün gidip 1 gün dinlenmem gerekiyormuş vücüt alışlık olmadığı için,spordan dönüncede mutlaka yemem gerekiyormuş.
    Sizden yardım istediğim konu sizin uyguladığınız bi liste var mı yani neler yiyorsunuz,ne zaman yiyorsunuz,hangi yiyeceklere ağırlık vermem gerekir vs,bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 11:14:31 >

• yok mu yardım edecek biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 11:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önerebileceğim kilo aldıracak besinlerin başında makarna geliyor. Öyle günde bir tabakta yemiceksin tabi.
  • peki hocam makarna diyosun da sizin bi beslenme programiniz felan var mi yani baska neler yiyim hep makarna bayar ayrıca kac ogun yiyorsunuz ,hangi besinlere agirlik veriyorsunuz vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 11:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

peki hocam makarna diyosun da sizin bi beslenme programiniz felan var mi yani baska neler yiyim hep makarna bayar ayrıca kac ogun yiyorsunuz ,hangi besinlere agirlik veriyorsunuz vs vs

Ben sana kilo alman icin soyledim gunde 2 paket 6 ogune bol ye. Bolda su ic. Ben 5 ogun yiyorum. Yumurta tavuk et pilav makarna bir ogunde olursa salata.

• bir ogun de sadece salata mi yiyim yani??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 15:29:04 >
  • Beni neden etiketledin hacı benim sporla alakam olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir ogun de sadece salata mi yiyim yani??

Sabah kahvaltımda 10 adet yumurta yiyordum ben
    öğlen okulda yada işte olduğumdan ne varsa , köfte tavuk fasulye ..
    İkindi bu ton balıklarından alıyordum yağı süzülmüş.ekmekle yiyordum
    Akşam bir paket makarna.
    spordan sonrada et yada tavuk 500 gram.
  • pardon hacı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 16:13:15 >
  • hocam sabah 10 yumurta nasil yiyorsun ya :) ben zaten 55 kiloyum 10 yumurta beni asar gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 16 Mart 2014; 16:13:38 >
  • quote:

hocam sabah 10 yumurta nasil yiyorsun ya :) ben zaten 55 kiloyum 10 yumurta beni asar gibi :)

O zaman sen yuklen makarnaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.