Merhaba arkadaşlar ygs ye malum 20 gün kaldı puanım şuan ki denemelerde 330 civarında dolaşıyor, Ege besyo istiyorum ancak yetenek sınavıyla ilgili çekincelerim var. YGS puanının katkısı ne kadar ? %55 YGS %5 Okul puani %40 Yetenek sınavı diye okudum bi kaç yerde doğrumudur birde 330 puan yeterlimidir acaba cevaplandırırsanız mutlu olurum teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: redhunter59
Merhaba arkadaşlar ygs ye malum 20 gün kaldı puanım şuan ki denemelerde 330 civarında dolaşıyor, Ege besyo istiyorum ancak yetenek sınavıyla ilgili çekincelerim var. YGS puanının katkısı ne kadar ? %55 YGS %5 Okul puani %40 Yetenek sınavı diye okudum bi kaç yerde doğrumudur birde 330 puan yeterlimidir acaba cevaplandırırsanız mutlu olurum teşekkürler
valla ben ygs hi ççalışmadım 250 puanla ege düşünüyorum, olmazsa başka üni bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Orijinalden alıntı: redhunter59
valla ben ygs hi ççalışmadım 250 puanla ege düşünüyorum, olmazsa başka üni bakalım.
Bi bilgin var mı ama %60 mıymış YGS katkısı
Up Up Up
kardeşim besyoya girebilmek için 2012-2013 besyo taban puanlarını geçmek gerekir aşağıdaki linkten indirebilirsiniz .
eğer spor lisesinde geliyorsan bu formül uygulanır :
NOT: Linke tıkladıktan sonra sağ üst köşede 5 sn sonra reklamı geç gelecek 5 sn içinde program inerse kurma reklamı geçe tıkla sayfa açılacak onu kapat reklamı geç dediğin sayfa turbobit.net sitesine gidecek slow speed de tıkla abone ol gelecek sağda az üstte çarpıya tıkla bir kaç dk sonra indirme linki gelecek
282 PUANLA KAZANMA ŞANSIMIZ NEDİR?
quote:
Orijinalden alıntı: seyitonbaşi
282 PUANLA KAZANMA ŞANSIMIZ NEDİR?
Puanın kötü değil. Çoğu üniversitede Spor Yöneticiliği ve Antrenörlüğe girebilmen için yeterli bi puan. Hangi bölüm ve hangi üniversiteyi düşündüğüne bağlı kazanma ihtimalin.
Arkadaşlar Benim puanım 301 sadece malatya besyo düşünüyorum herhangi bir fikri olan varmı şansım nedir beden eğitimi öğretmenliği ve engelli b. eğitimi öğretmenliği sadece
Ve ben tekwando da spor klubüm adına maça çıktım derecem yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme